Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engelleneleri buluruz yalanıyla msn hack


axedice

Öne çıkan mesajlar

Az önce ancalagandan bi mesaj geldi, ben de warhammer haberi falandır heralde diye direk açtım verdiği linki. Reklam olmasın diye sitenin adresini yazmıyorum ama hayatımda hiç bu kadar bariz bi msn hack sitesi görmemiştim.

said:
Tamamen Ücretsiz servisimizle MSN den sizi kimlerin engellediğini veya sildiğini görebilirsiniz.


MSN Adresiniz :

([email protected])

Şifreniz :

Msn Listenize Bağlanılıyor. Bu işlem birkaç dakika sürebilir İşlem bitene kadar lütfen bekleyin......

copyright (c) 2007
MSN listenizde sizi engelleyen veya listesinden silenleri görebilirsiniz. Bu sitede hiçbir şekilde kişisel bilgileriniz ve şifreniz alınmamaktadır.


Böyle de saçma bi yer heh. Gerçi patiden kimsenin böyle bi numarayı yutacağını sanmıyorum ama bilmeyen etmeyen arkadaşlarınızı uyarın. Bide ancalagana ulaşabilen varsa haber verin msninin hacklendiğini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de bikaç arkadaşım yemiş bunu yalnız akıllıca tasarlamışlar msn listesindeki herkese gönderiyor program kendini mailde linke tıklayınca siteye gidiyor arkadaşından gelince güvenilirdir duygusuna kapılsın millet diye heralde :p ben kullanıcı adına ana parolaya avrat yazdım bikaç da ufak ekleme yaptım orası önemli değil :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yalan söyliyeyim, ben bundan 2 sene evvel bu tarz hizmet verdiklerini öne süren iki farklı siteye bilgilerim girdim akabinde de msn adresime herhangi birşey olmadı. Arkadaşlarıma da buna benzer herhangi bir mail ya da msn iletisi gönderilmemiş.

Sanırım bu işi ciddiye alanlar da var hack için yararlananlarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...