axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Az önce ancalagandan bi mesaj geldi, ben de warhammer haberi falandır heralde diye direk açtım verdiği linki. Reklam olmasın diye sitenin adresini yazmıyorum ama hayatımda hiç bu kadar bariz bi msn hack sitesi görmemiştim. said: Tamamen Ücretsiz servisimizle MSN den sizi kimlerin engellediğini veya sildiğini görebilirsiniz. MSN Adresiniz : ([email protected]) Şifreniz : Msn Listenize Bağlanılıyor. Bu işlem birkaç dakika sürebilir İşlem bitene kadar lütfen bekleyin...... copyright (c) 2007 MSN listenizde sizi engelleyen veya listesinden silenleri görebilirsiniz. Bu sitede hiçbir şekilde kişisel bilgileriniz ve şifreniz alınmamaktadır. Böyle de saçma bi yer heh. Gerçi patiden kimsenin böyle bi numarayı yutacağını sanmıyorum ama bilmeyen etmeyen arkadaşlarınızı uyarın. Bide ancalagana ulaşabilen varsa haber verin msninin hacklendiğini.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 benim de bikaç arkadaşım yemiş bunu yalnız akıllıca tasarlamışlar msn listesindeki herkese gönderiyor program kendini mailde linke tıklayınca siteye gidiyor arkadaşından gelince güvenilirdir duygusuna kapılsın millet diye heralde :p ben kullanıcı adına ana parolaya avrat yazdım bikaç da ufak ekleme yaptım orası önemli değil :)
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ne yalan söyliyeyim, ben bundan 2 sene evvel bu tarz hizmet verdiklerini öne süren iki farklı siteye bilgilerim girdim akabinde de msn adresime herhangi birşey olmadı. Arkadaşlarıma da buna benzer herhangi bir mail ya da msn iletisi gönderilmemiş. Sanırım bu işi ciddiye alanlar da var hack için yararlananlarda.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 blockstatus harbiden gösteriyordu hack falan değildi ama bunlar direk hack
kitana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yahu msnleri hackleyip ne yapıyor o msnleri bu insanlar milletin işi gücü yok
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yetişemiyorlardır hepsine zaten yüzlerce küfür de yollanıyor msn şifreleriyle birlikte sdf
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şu mail'i 48937489 kişiye yollayın msn bok sarısı rengine dönücek iletisine inanıp forward eden benim akıllı arkadaşlarım bunlara da inanır tabi doğaldır..
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ancalagan kim ki ya? Benim msn'de de ekli, bana da göndermiş aynı mesajı da tanımıyorum etmiyorum adamı.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kitana said: yahu msnleri hackleyip ne yapıyor o msnleri bu insanlar milletin işi gücü yok reklamla spam yapacak e-mail adresi topluyolar.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 siz verin bize msn şifrenizi biz size kız ayarlıyalım.
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 blokstatüs de sorun yok ordan bakabilirsiniz
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 orası silenleri gösteriyor sadece. bloklama olayını da bilebiliyorsunuz ama anlatmaya kasamicam şimdi sdfs
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker burasi gayet guvenilir bi delete check ama sadece delete checker blocklulari goswtermez
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 silenleri kendiniz de görebiliyorsunuz, çok kolay, ben hemen tesbit ediyorum silenleri. :D
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 araçlar>seçenekler>gizlilik kısmındaki isimlere sağ tıklayınca "sil" seçeneği aktifse o kişi sizi engellemiş demekti galba. böle bişilerdi. ben de bilmiodum da urmesque öğretti.
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 2. yol: gizlilikten sonra görüntüle tıklanınca sizi silenler görünmüyor
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 her iki yolla da engelleyenler değil, silenler görünüyor bu arada...
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yoo gayette engellenenler görünüo bizim yolda, biz ginaly le denedik
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben sizin yolu da kullanıyorum, silenler kesin gözüküyor, silenler dışında aktif oldoğunu görmedim 'sil' in, ozaman beni kimse engellemiyor herhalde, ama sanmıyorum, engelliyorlardır yav :S
Öne çıkan mesajlar