Olivies Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 18+ sorun olmuyor ama bazi otellerde sorun cikartabilrler. Onceden anlatin durumu. Tamamen kalcaginiz yerin sahibinin karari sonucta. Ama oyle koklu ve ne bileyim adi duyulmus bi otelde falan o tarz sorunlar cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 MarcOConner said: adamınbiri said: kalma sevgilinle falan ya boşveeer gitme tatilede paran cebinde kalsın sevgilisiyle gitmese naapcakki. sigara alkol oyun içki ne bilem benzer bi seye vericek pok yoluna gidicek para:D en azından anı olur gitgit guzel olur cocuklarınıza anlatırsınız :D saplık onun başına vurmuş kıskanıyo ondan sdfkjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 pru geliyorum bekle aehfuaehfueafha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 BonePART said: anasini satiyim sevisiyo musunuz alen mi cikiyo ciinizden yine bir typo var ama biz anladık. fingerbang şarkısındaki genç kızlar gibi BONEPART I LUV U diye bağırmak istiyorum. küçük oteller sorabilir, ama uludağ turistik bi yer sorun olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ailemle kaldıgım 213214 otelde 1 kere sordlar ondada kimliklerle geçiştirdik. Ama Turistlik olan yerlerde sormazlar. Sorarsalar iş yapamazlar bknz: mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Aykan said: bknz: mantıkdüz olanından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ya delimisiniz acip otele biz evli degiliz kalabilir miyiz diye sormayin manyakmisiniz lan fuhusa kadin getiriyorsunuz sanirlar ne alem tipler var otele ac sor diyor sanki otelde spa var mi onu soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 2 yildizli otel, +alo spa varmi? -malesef. +ozmn evlilik cuzdani gerekmiyordur. -malesef. +nasi yani? -gel sen gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 allah bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 para varsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 otelde seks yapicam demis ve gitmis eleman ama.. su anda 3 bitti 4e kosuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi yani "yandaki otele giderim o zaman" "sanane?" "ben avukatım, kanunları biliyorum vs." "(ben hukuk öğrencisiyim kanunları biliyorum)" üste çıkmak iyi oluyor genelde veya resepsiyonda çalışan denyoysa isim şeysinden adına bakıp "hüseyin bey resepsiyon müdürü / otel müdürü ile görüşebilir miyim" uludağda gerek yok tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Turistik otellerde sorun yaşamazsın turistik merkezlerdede 3 yıldızlı otellerde sorabilirler 4 ve 5 yıldız lı otellerde soramazlar büyük oteller soramaz belediye otelleri sorabilir ayrıca Eğer sorarsa büyük oteller şikayet etme hakkınız var. Size doğrudan evlilik cüzdanınız olmadığından oda veremiyoruz diyemezler. Bakanlığa şikayer edilirse uyarı alır otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Fuhuş suç olduğu için sanırım soruyorlar. Ama yobaz işletmeciler kız-erkek aynı odada kalmasın diye yukarıdaki yaptırıma dayatarak soruyorlar. Halbuki sırf kendilerince günaha engel olmak için yapıyorlar. Ama işte 'günah lan kalamazsınız' demeye hakları olmadıkları için sanki fuhuşa engel olmak için yapıyorlarmış gibi görünüyorlar. Aynı şeyleri yaza yaza 6 satır oluşturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Soramaz abicim yasak bakanlık kesinlikle karşı çıkıyor ama tipini beğenmez yerimiz yok der ona karışamazsın.Ama evlilik cüzdanı soramaz. Giderim Hiltona ben bu karıyı evirip çevirip derim yinede oda vermek zorunda bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 proggorp said: para varsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 günah olmasından ziyade yataklar yapış yapış olmasın diyede soruyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 aynen bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 +18 mi bilmemde şöyle bişi var alırlar almasına ama kimlik bilgileriniz her ay düzenli olarak polise mi yada jandarmaya bildiriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Her ay değil o aga O gün veriliyor başka verilmiyor.En geç 2gün içersinde otelde kalanların bilgileri emniyete verilmek zorunda. Lap diye yakalıyor hipneler GBT ye bi sokuyorlar X adam Y otelde kalıyo sonra baskın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 her günmüş lan bide otelim var bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 her gün netten emniyete yolluyorsun kalanların listesini arkadasın 2 tane ticari oteli var oradan biliyorum evlilik cüzdanı soramaz ama gözü tutmazsa odamız yok diyebilir alanen fuhuşa gelenler gördüm otelde onuda almasınlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 fuhuş: para karşılığı seks. seks: cinsel birleşme. bazı yerler ilkinden ötürü biraz dikkatli davranıyorlar, davranmalılar da, ama bazıları bokunu çıkarıyor, milletin özel hayatına karışıyor. Kişilerin 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor, aksi takdirde alıkoymak suçundan göz altına alınabilirsiniz, yerine göre. Gerisi yalan. (Şehirleşmemiş ufak yerler, köyler, kasabalar vb.de kötü gözle bakarlar evlilik dışı ilişkilere, doğrudur, ama yaş problemi olmadığı sürece odayı vermeye razı olduktan sonra bi sorunla karşılaşmazsınız) (neden tanım yazdım? ufak yerlerde "fuhuş yapıyor!" , "zina yapıyor!" damgasını yemeniz çok olası, kanunen bi sorun çıkmasa bile ahaliye rezil olursunuz, adam da yaptığı pislikle kalır ya da canınız sıkıldıysa gider dava açarsınız vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar