arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gültteki 106 accounttan bu soruya pvp yap diye cevap verecek 2 bilemedin 3 account var. işte bu sebeple pvp yapmalısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sonuçta LOLThunder yapcam, o kesin :p Epic Flying mount için gold kasacam, 4k civarı kaldı. Sonrasına karar veremedim işte. Neyse bi 70 olayımda bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 beyler bi ton 70 olduk. yavaştan karazhana başlayalım bence. bildiginiz gibi curator e kadar free epix orası. resto shamanımız var. holy priest var. 2 adet tankımız var. dpsleri de uygun yaparsak rahat yaparız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 DPS olabilir miyimmmmmmm? S1 gladiator maceli Fevaxium ile Penthesilea'ya verdim geçen gün derslerini L69 halimle SV'de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 pve amaç mı oldu yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yok be sanmıyorum PvE'nin amaç olacağını, ama Karazhan raidi hem eğlenceli olur, hem de 3 - 5 item alır millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla suanda bi tank ben varım. bi saerosun palası var ama priest eksiği cıkıyor o zaman. seni de tanktan saydıydım ben. asfa ayrıca bakınız asagıya dps warriorlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Açıkcası her instancea preq olmayı ama lazım olduğum veya yer varsa raidlere girmeyi düşünüyorum. Yani amaç olarak PvP yapan biri olarak başkasının PvE itemını almak istemem. Ama raide girdiysem de almak için her türlü puştluğu yaparım o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bu hafta beni sosyalleştirebilecek her şeyi yok edicem. Perşembe günü saat 2'den başlayıp, pazartesi gecesine kadar aralıksız oynamayı planlıyorum. Lan şu 2 haftadır adam gibi oynasaydım 65 falan olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bütün guild üyelerine bir uyarı. Nolifer olup 1 ayda sıkılmayın. İnsani boyutlarda zaman ayırın daha uzun süre oynayalım beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aciip diipiies yapyom emmeeee taığnk da olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 axe 70'leyince holy olur nasılsa, canım benim o, kırmaz beni yoksa kıran kırana bişeyler olabilir, yığarım tank olmak ittiyom :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kz'ye baslangic tarihi belirleyelim mi yavastan o zaman? Epixli, 68'ken full 70 grupta dmg meter birincisi mage konusuyor da. sdfs Dun gece giremedim eve yeni geldim uyuyakalmisim, bu gece heroic SL yapalim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Benim olmadığım gün yaptığınız bi instancedı galiba o senin 1. olduğun. :) Bu egece 23.30dan sonra önce SV sonra Kara preq için ne lazımsa onları yapıcaz. 1-2 kişinin daha gelmiş SV zamanı onları temizlicez bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sayın geme heel olarak bi senin perist, bi angre bide ben varım . Sen tank olamayacaksın yani HAHAHA. Buyse mt, gangren ot/dps olur yeteriz heralde. Ben de retri dps setim için itemları toplarım kzden >] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Tmmdir gelirim ben yardima gerekirse. Cikista da Heroic SL yapariz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Heroic SL olayı hancük biraz sakat yani Tankların ve Healerların biraz daha olgunlaşması lazım item olarak. DPS olarak zaten überiz onda bi sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Heroic L70 instance (Shattered Halls, Shadow Labs, vb.) yapmak bence biraz abes, normalde düşen bütün lootların düşme şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gangren said: S1 gladiator maceli Fevaxium ile Penthesilea'ya verdim geçen gün derslerini L69 halimle SV'de :pöyle bi anlatmışsın ki leather itemları sana passlayasım geldi. fevaxium shadowstep, penth 61 frost. damage metrede santimetre cinsinden rekabet edecek buildler ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 arcane olayı açıklamış. ayrıca mobları 10ar 10ar çekip aoe yapıyodunuz. çok bozuldum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Beyler ne kadar ciddiye alıyorsunuz yahu? DamageMeter'da geçersiniz, geçilirsiniz, bu bir kıstas değil ki, ayrıca ben orda geyik yapıyordum, anlamadıysanız. Normal bir instanceta, eğer dengeli bir grup ve aynı anda 3 - 5 mobu zorlanmadan tanklayabilecek birisi varsa (aka Saeros), AoE hasar verecek birileri varsa (aka Penth ve ben) ve yine AoE heal atabilecek bir healer varsa (aka Angre) niye yapmayalım AoE? Buildimi PvE'de hasar vermek üzere kurmuşum ben, sizi 1 level düşükken geçmem normal, ayrıca siz PvP buildsiniz, yani bunda alınacak, gücenecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 zuaaaaa sen ciddiye almışsın asıl, ciddiye alan yok ki =P o sırada partydeyken de geyiğini yapıyodum bunun geyik yani =) aoe yapılmasına gerçekten bozulucak üzülecek bir insan var mıdır acaba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 onu bunu bırakın da free migrate açılmış. gidelim buralardaaann dayanamıyoruuummm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tunca bana çar kasarsan affediceklermiş snei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ne kasiyim? ırk olarak OrC yakıştırıyorum sana ama mesleğe karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar