Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Cons said: bana çar kasana yemek ısmarlarım.(hemde benimle tanışma fırsatı)Lan salak orcun 20-60 arasi 3 gun be, 30 kere soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 1-20 arası da 2 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ZaugnaKhaldun said: Yaklaşık 3'ten beri uğraşıyoruz ama mutlu sona da ulaştık en sonunda: Blackrock Depths clear oha acaip imrendim hayatımda hiç brd yi bitiremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bende bitirmemistim bi dada bitirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gençler şu diyalog u gördükçe ben de gireyim bir VAY AK diyeyim diyorum arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Penthesilea said: Cons said: bana çar kasana yemek ısmarlarım.(hemde benimle tanışma fırsatı)Lan salak orcun 20-60 arasi 3 gun be, 30 kere soyledim bıyır ?? 4 gün nolifer moduna geçme imkanım var, deniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 işte gangren'in gerçek yüzü! http://img230.imageshack.us/my.php?image=gangrenur7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Patchliyorum şimdi bende ipne Axedice acc.undan kontrol edip kendiminki tekrar ödiyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 3 gün derken gametime kaç saat yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 3 gün işte gametime. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fizban said: 3 gün derken gametime kaç saat yahu ? günde 12 saatten yaklasık 1 hafta eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 72 saat oynayacaksın abi. orçun c.c. iki günde bile 72 saat oynar, şüphemiz yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Buyse said: işte gangren'in gerçek yüzü! http://img230.imageshack.us/my.php?image=gangrenur7.jpg =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 nasıl 3 gün ya boostla falanmı yoksa questlerde öyle ciddi bir gain olayı yok kandırmayın insanları :P eskisinin çeyreğinin çeyreği minimal bir gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 questler 2 kat xp veriyor. dungeon questleri cok acayip xp veriyor. 30 40 arası dustwallow da çok çok hızlı geciliyor. 50 den sonra uyduruk questler bile 8k 9k xp veriyor. üstüne questhelper cartographer gibi easy mode addonları var. daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 lol günde 12 saat oynamak sanki herkesin yapabileceği birşeymiş gibi yazmışsın. 8 saat uyku, 2 saat yol, 9 saat mesai. yemekleri bilgisayar başında yiyip banyo yapmasam günde 5 saat kalıyo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tmm abi sen sordun ben de söyledim işte nasıl oldugunu :P ama eskisi kadar zor deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Aslında questler 2x exp vermiyor ama hep quest xp'lerinin artması hem level atlama için gereken xp nin düşmesi sonucu, eskiden %4 exp veren quest artık %7-8 falan veriyor bu sayede efektif exp hakikaten 2 katına çıkmış oluyor. İnstance questleri resmen saçmalamış durumda 4-5 kat exp veren questler var ben level 45de yaptığım bir questten 16 küsür k exp aldığımı bilmiyorum. Neye uğradığımı şaşırmıştım :D. Üstünede itemler baya ciddi bufflandığı için level 40 civarında eskiden druidle 20 saniyede kestiğim ve 2-3 tanesinden sonra kendime heal attığım durumdan. 5-6 saniyede kestiğim ve arka arkaya 10 tenesinde hala heal atmadığım duruma geçmek baya ilginç oldu. 4 aydır zaman bulup kasamadığım sadece 2 level almış 46 level bir druidim var ve eski ile yeni arasında farkı çok net görmemi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Apache said: nasıl 3 gün ya boostla falanmı yoksa questlerde öyle ciddi bir gain olayı yok kandırmayın insanları :P eskisinin çeyreğinin çeyreği minimal bir gelişme var.Beni baya boostladilar da (ozellikle Popeye saolsun hehe), 3 days played ile (kusurati var tabi) Outlands'e ciktim, yalan soylemiyim 58 mi 3 days 60 mi 3 days emin olamadim da, 58-60 5 saat zaten Outlands'de sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Lightheaded ve Tomtomu acican, oklari takip edicen zaten : ) Bu arada ne dicektim, efendim hayirli olsun cumlemize ahaha, ilk heroicim de boyle senlendi http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/epixors.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Zaten xp kasarken ki amaçsız eğlenceyi hiç bi şekilde tuttaramıyorsun oyunda. Tamamen saf ve relax modda. Guild komple 70 olduktan sonra garip bir hırs ister istemez bürüyor ekibi. Bu kaçınılmaz yani. Ona kapılmayın hede hödö.Mesela bi item muhabbeti yüzünden ki illa ki sizin gültte de olacaktır çok enteresan tipler çok enteresan reaksiyonlar vericek. Bunlar en güzel ortamları bile bozan şeyler. Yaşadık işte bu tarz olaylar amacından şaştı bok oldu çıktı.Zevk için diyorsanız o amacı ve istikararı sürdürmek en iyisi. Yoksa wow un hakkını vermek no lifer işi. Enami silkti allahın cezası oyun yüzüne bakmıyorum mesela fds. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 İlk tatsızlık çıkaranı ben dövücem zaten diğerlerine ders olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 migrate oldum, irtibat için ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yalnız istediğim itemı alamazsam olay çıkartırım ben. Gm de zaten ezik biraz, bi iki şakayla falan kontrol altında tutarım istediğim gibi at koştururum NIHAHAHA Fly sen cleonis, swarley, dazdingo, penthesilea diye arat bunlar officerlar. Hatta VAY AK diye arat direk çıkana sor online bi officera yönlendirsinler alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 girdim yanlız druid bolmuş hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar