Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frostmane Paticik Gaming Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pent 10/48/3 tarzı bişiler git (spellfire/strike setini craft edersen tadından yenmez) :D eğer işler iyi gider de iki adet t5 alırsan gogo deep arcane ^^
Mesaj tarihi:
Bonepart olaya sevgi kelebegi gibi girdi zaten.

Efendim bu arada yarin Nagrand'da 7 adet elite questim var ona bi el atalim. 69'a bi bar kaldi, 70 yapalim beni el birligiyle.

Bir de bana frost icerikli bi build yapin be arcane frost tamam da ne yani
Mesaj tarihi:
Basın açıklaması yapıyorum. Accountun sahibi dün ben boneparla rfc deyken (ki gelene kadar ömrünü yedim bone un) abandı girmek için. haberi yokmuş. telefonla aradım, kapalıydı. 3 relogdan sonra mücadele etmeyi bıraktım a canlar. bone a hem özür hem de emeklerinden dolayı gene de bir teşekkür. :/
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Bir de bana frost icerikli bi build yapin be arcane frost tamam da ne yani

http://www.wowhead.com/?talent=oi0Vc0fzxIziZZVq0cof0o
benim mage'in raid speci
ama sen daha questlere falan devam ediceğin için full frost gitmek isteyebilirsin, shatter falan lazım olur yani en azından
Mesaj tarihi:
benim thunderhornda level 70 warlockum var burdada mı başlasam :P guild adı yada kişi adı falan yazın baride alın beni guilde :D
Mesaj tarihi:
Fly said:
goldumu alabilirsem migrate oluyorum ben de sanırsam.

ooo hoşgeldin ehueh. penth bir çay koy arkadaşa. kasası dolu herkesi bekleriz. :D

ben dedim gülte girenden 25g alalım, her üye yaptığı adam için 5g verelim ama dinletemedim...
  • Yeni Oluştur...