arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 saeros atacak seni gültten az kaldı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Genclik, ben smdi lvl 67 oldum 3 gune lvl 70 olurum heralde. Full frost gittim de onu neye cevireyim? arcane/frost yapmak lazim saniirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu arada ben az once trasfer etim magemi level 70 ssc gearli kendisi pum isteynnere yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pent 10/48/3 tarzı bişiler git (spellfire/strike setini craft edersen tadından yenmez) :D eğer işler iyi gider de iki adet t5 alırsan gogo deep arcane ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Yaklaşık 3'ten beri uğraşıyoruz ama mutlu sona da ulaştık en sonunda: Blackrock Depths clear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bonepart olaya sevgi kelebegi gibi girdi zaten. Efendim bu arada yarin Nagrand'da 7 adet elite questim var ona bi el atalim. 69'a bi bar kaldi, 70 yapalim beni el birligiyle. Bir de bana frost icerikli bi build yapin be arcane frost tamam da ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Basın açıklaması yapıyorum. Accountun sahibi dün ben boneparla rfc deyken (ki gelene kadar ömrünü yedim bone un) abandı girmek için. haberi yokmuş. telefonla aradım, kapalıydı. 3 relogdan sonra mücadele etmeyi bıraktım a canlar. bone a hem özür hem de emeklerinden dolayı gene de bir teşekkür. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Penthesilea said: Bir de bana frost icerikli bi build yapin be arcane frost tamam da ne yani http://www.wowhead.com/?talent=oi0Vc0fzxIziZZVq0cof0o benim mage'in raid speci ama sen daha questlere falan devam ediceğin için full frost gitmek isteyebilirsin, shatter falan lazım olur yani en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 benim thunderhornda level 70 warlockum var burdada mı başlasam :P guild adı yada kişi adı falan yazın baride alın beni guilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 guild adı VAY AK sağlam guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 verin ara gazını millete :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Blize mail attım dedım yanlış server ismi girmişim migrate imi açabılırmısın :P eger acarlarsa getiricem priesti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ah be, sosyalleşmeydi, internetin mıçmasıydı derken bi haftadır nerdeyse hiç girmedim oyuna. Hala 50yim lol. Bi ara girebilirim umarım tekrardan sdsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yahu valla imrendim kıskandım patiyi böyle toplu görünce.Bendemi mi horde açsam şu frostmanede beni alırmısınız acaba guilde =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bende kıskandım valla ama 50ye mi kascaz şimdi 0dan uğraş dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben satmadıms :> sporeggar sissiepvp realminde mage var onu lvllıyorum su an 50+ olsun migrate etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 70 im ucuyorum oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 dra'nın monitöründen izledim 70leyişini. bayağı gay bir sahneydi, cidden. UÇUYORUM falan yazdı böyle lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Böyle duygu seli anlarında içinde BE male açığa çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 goldumu alabilirsem migrate oluyorum ben de sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Aradaslar netherweave cloth extrasi olan bana yollarsa cok sevinirim. Canta yapiyorum yeni arkadaslarada 24 netherweave 1 canta ediyo kumaslar tukendi bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fly said: goldumu alabilirsem migrate oluyorum ben de sanırsam. ooo hoşgeldin ehueh. penth bir çay koy arkadaşa. kasası dolu herkesi bekleriz. :D ben dedim gülte girenden 25g alalım, her üye yaptığı adam için 5g verelim ama dinletemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bana çar kasana yemek ısmarlarım.(hemde benimle tanışma fırsatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Abov fırsat bu fırsat kaçırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar