Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frostmane Paticik Gaming Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda oyunu yüklüyorum, ama main accountumu sattığımdan, ve öbür accountumda başka bir arkadaşım oynadığından (parasını aylık veriyor zaten) accountum yok, ama main accountumla oynayan tanıdık olduğundan ve yakında askere gideceğinden eğer istersen senin accountu geri yollayabilirim falan dedi, ortalama karazhan/gruul gearlı bir hunter'ım var şu an level 70, eğer guildde hunter eksiği varsa migrate edip getirebilirim, olmadı sıfırdan account alıp class gereksinimine göre kasabilirim. Şu anlık çok hardcore raiding düşünmüyorum gerçi.
Mesaj tarihi:
Bütün classlar dengeli sanırım şu anda; ama tercihen healer ihtiyacı var sanırım.

Karazhan falan başlıyor, şu anki guild process i soracak olursan eğer; istersen lvl 70 le gel, istersen yeni karakter aç; ne istediğine kalmış tamamen^^
Mesaj tarihi:
Gultumuz ayni zamanda edittir.

Frosttan fire a respeclicem diye binbir yalanla gm'e iade etmek istiyorum dedim Sapphiron's Wingbone mudur nedir (badge of justicelerle alinan offhand), adam 25 badge yolladi silahi silmeyi unuttu.
Mesaj tarihi:
arcane said:
healer lazım. ama iki güne bayıp dps veya tank spece geçecek healer değil, dedicated healer.

ahah üstüme alındım asdfdsa.
ama tank chara geçerken healerımı da getirdim yanımda, ileriyi gördüm yani.
  • Yeni Oluştur...