Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 heh aldım wowları,kartım daha gelmedi ama olmadı trial kasarız bir süre :) Geliyorum akşam,şami geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben ve bütün kalitem burdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Şu anda oyunu yüklüyorum, ama main accountumu sattığımdan, ve öbür accountumda başka bir arkadaşım oynadığından (parasını aylık veriyor zaten) accountum yok, ama main accountumla oynayan tanıdık olduğundan ve yakında askere gideceğinden eğer istersen senin accountu geri yollayabilirim falan dedi, ortalama karazhan/gruul gearlı bir hunter'ım var şu an level 70, eğer guildde hunter eksiği varsa migrate edip getirebilirim, olmadı sıfırdan account alıp class gereksinimine göre kasabilirim. Şu anlık çok hardcore raiding düşünmüyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bütün classlar dengeli sanırım şu anda; ama tercihen healer ihtiyacı var sanırım. Karazhan falan başlıyor, şu anki guild process i soracak olursan eğer; istersen lvl 70 le gel, istersen yeni karakter aç; ne istediğine kalmış tamamen^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yeni açarsan da 70 gelirsen de etkinlik var. ama ben o kadar zulfarrak maraudon diyorum tık yok :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Heroic sethek down&die&drop_dead&mutiliated by axedice..!! Ama o kadar uykum vardı ki fotoğraf çekmeyi unuttum =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 healer lazım. ama iki güne bayıp dps veya tank spece geçecek healer değil, dedicated healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Gultumuz ayni zamanda edittir. Frosttan fire a respeclicem diye binbir yalanla gm'e iade etmek istiyorum dedim Sapphiron's Wingbone mudur nedir (badge of justicelerle alinan offhand), adam 25 badge yolladi silahi silmeyi unuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Payımı yolla yoksa ispiklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 arcane said: healer lazım. ama iki güne bayıp dps veya tank spece geçecek healer değil, dedicated healer. ahah üstüme alındım asdfdsa. ama tank chara geçerken healerımı da getirdim yanımda, ileriyi gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tekrar başlamak istiyorum gelsemmi yanınıza ? :D 10 çinli gücünde lvl kasabiliyorum ben uhaehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kastım agalar 7 level king oldum alın plx gülte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Abi gelirken kim ne nickle geldiğini yazsa iyi olur ya. Tikkycemal falan geldi, fakele komik olmaya çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İş bu akşam bitiyor sonra migrate ile gelicem, benim önceki char ları atabilirsiniz. Gelecek char da süprüz olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bu guild çok şanslı çünkü dünyanın en iyi priesti burda. Oyuna girerseniz sorun Arcuied'i. Adam çok pro, bandaj yapmasını izlemesi bile zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Dün de level 32 cibiliyetle robes of of the lich ninjalamayı düşünüyordu asjhda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 [Horn of the Frostwolf Howler]:>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 DRUİD İSTEMİYORUZ ALMIYORUZ KIŞT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Darghol sana burdan sesleniyorum duy beni. Ben ne delayim ne de sukru.Yeter rahat birak beni ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Heroiclere dunyayi dar ettik yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Abaww drood almuosunuzmu ya ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 tmm kızmayın :D baska bisi kasarız sanki char kasmak cok zor :p ne lazım bari onu soleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 eğer insanlar yazılanları okusaydı bu konu 19 değil 10 sayfa olurdu. tekrarlıyorum: dedicated healer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 holi prist, holi loladin veya resto shaman olsun gelenler plx ^^. druidler olarak yeni gelen druidleri dışlıyoruz, guildi dar ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar