BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 böyle bir oyunun optimizasyonunu bunca yıldır yapamadıklarını düşünürsek pek inandırıcı gelmiyor sadece neyse ben gördüğümü bilirim, oynamadığım oyun da yok gibi, en birinci diyemem belki ama kötü dersem gördüğüme ihanet etmiş olurum burada benim veya savunuyor gibi görünenlerin derdi iyiymiş kötüymüş adını koymak ispat etmek veya deliller sunmak değil, benim derdim oynamayı düşünen birinin, kişiye göre çok değişebilen (görüldüğü gibi) şeyler hakkında yazılmış 3 dakikalık 5 dakikalık yorumlara bakarak karar vermesinin doğru olmayabileceğini göstermek bunu da oyunu aktif olarak oynayan biri olarak yapıyorum ki okuyana fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 isengard çok rezil gözüküyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 BlackRose said: böyle bir oyunun optimizasyonunu bunca yıldır yapamadıklarını düşünürsek pek inandırıcı gelmiyor sadece neyse ben gördüğümü bilirim, oynamadığım oyun da yok gibi, en birinci diyemem belki ama kötü dersem gördüğüme ihanet etmiş olurum burada benim veya savunuyor gibi görünenlerin derdi iyiymiş kötüymüş adını koymak ispat etmek veya deliller sunmak değil, benim derdim oynamayı düşünen birinin, kişiye göre çok değişebilen (görüldüğü gibi) şeyler hakkında yazılmış 3 dakikalık 5 dakikalık yorumlara bakarak karar vermesinin doğru olmayabileceğini göstermek bunu da oyunu aktif olarak oynayan biri olarak yapıyorum ki okuyana fikir versin abi sen lore işine girmişin güzeldir orası öyle ama bazı şeyler göze battımı olmuyor yani zorlamanın alemi yok di mi? Sana bamya yedirseler zorla hosuna gidermi ne kadar yararlı bi bitki olsa bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 adamın dediği bamyayı dilinin ucuna değdirip bamya hakkında yorum yapanlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Nası açıklayimki... Abi görsellik olmamış bana göre 3 dakka zor dayanmışım olay bu.Göze hitap yok bana göre. Olay bu zevk hede hödö yani Bamyaya dil deydirip bırakma olayı değil.Bunu aktarmaya calısıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 seraphiel said: adamın dediği bamyayı dilinin ucuna değdirip bamya hakkında yorum yapanlar aslında. O kadar kastık arkadaş 2 kelimede özetlemiş :) Bamba sevmeme olayı da aslında şu şekilde gelişiyor. Arkadaş akraba o bu kimse sevmiyor diye bamya sizin için sevilmez bir yiyecek oluyor. O sevmeyenlerin %80 i bamyayı bırak yemeyi dilini bile değdirmemiştir. :) Animasyonlar için birşey diyemem var benimde gözüme batan şeyler ama grafikler konusunda sorun yok. Özellikle bazı mekanlara gidip bakınca ( kitap , filmde geçen ) harbiden yapmış adamlar diyebiliyorsunuz. UI'in nesini sevmedin anlamadım. WOW ile aynı sistemi kullanıyorlar. Ikiside XML tabanlı UI kullanıyorlar. Her şekilde customize edilebiliyor.(nette bi ton UI var indir kullan ) Tek farkı LOTRO da WOW kadar geniş addon desteği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Şu oyunu betadayken oynadıydım hobbit olup çiftçilik yapmıştım tütün içmiştim o kısmı zevkliydi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 the underlying connection was closed diye bir hata alıyorum şuan sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 internette arattım sorunu ama faydası olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bağlantıda sorun var diyor işte, netin sorunsuzsa oyunun dosyaları check et illa repair yapan bir dosya vardır gibime geliyor yani çoğu mmoda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 işte ben standart prosedürü yerine getirdim anti virüs, firewall kapattım, oyunu reinstall ettim vs ama hala ağlıyorum. ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://forums.lotro.com/showthread.php?320758-The-Underlying-connection-was-closed-unable-to-connect-to-remote-server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 teşekkür ederim, bilgisayara recovery çektim şuan client iniyor tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 düzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 boşver be Meov ya düzelmesin, zaten bi boka benzemiyodu lotro. Sen de herkes gibi guild wars 2'yi bekle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 2 gündür uğraşıyorum ama kafayı yerimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 GW2 i niye beklesin ki. GW2 de bir boka benzemiyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 jonq adam ol ulen çöz sorunumu yetkili lotro elemanı gibisin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://forums.lotro.com/showthread.php?415431-Tried-everything-help-please.&p=5630749#post5630749 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yukarda arkadaş link vermiş diye bakmadım. Sende baya uğraşmışsın belli. Bana göre PORT sorunun var. Üni'de de nasıl çözülür o bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sorunun hallolmadıysa ticket yolunu kullan: http://support.turbine.com/ics/support/ticketnewwizard.asp?style=classic Genelde önce otomatik bir mail atıyolar, oradaki işlemleri yaptığın halde düzelmiyorsa; gelen otomatik maile sorununun çözülmediğine dair bir mesaj yazıp geri gönderiyosun; sana yardımcı oluyorlar. Yalnız Amerika'dan cevap verdiklerinden dolayı, beklediğin cevap buraya göre gece gelir =) Bugüne kadar 2 kez işim düştü, ikisinde de çok yardımcı oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ya forumdan bir arkadaşta yardım etti lotrodan yetkilide birşeyler yazdı ama yok arkadaş yok ya. deli oldum, çok oynayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bu arada Rise of Isengard için Close Beta NDA'yi kaldırıldı: http://forums.lotro.com/showthread.php?415786-NDA-has-been-lifted!/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yeni yüklüyorum oyunu. Free diye deneyeceğim. Hangi server da türk ler. nerde açayım karakteri ? Yardımcı olabilecek varmı ? Siteleri geziyorum Okuyorum şimdi. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar