Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Phoenixlin said: İyi de aynı mantıkla düşünecek olursan Lotro'da da maksimum 30-35 arasına 0 para ve store point harcayarak varabilirsin. Ötesi için ya aylık para ödemeye geçiceksin; ya da gidip quest/deed yapabileceğin level atlamaya uygun bölge alacaksın store'dan. Ki expansion packleri(moria/mirkwood/isengard) gene parayla ya da store pointle kim olursan ol alman gerekiyor(isengard'ı şimdilik store üstünden alamıyorsun). ayni degil. sonucta cash shop currency'i para veya oynayarak kazanabiliyorsun. zaten satin aldigin quest pack ile gene tp kazanabiliyorsun. cok zorlanmadan max level gorebilecek content'i para vermeden yapabilirsin. moria haric tum quest pack'leri aldim mesela hic para vermeden. zaten bi kere aylik odeyince tum kisitlamalar kalkiyor karakterlerden. diger "f2p olduk oley" diyen oyunlarda bu yok. bi sure sonra mecburen para veriyorsun. free trial'in sure olmayani iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Update error alıyorum error : 40000 System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80010105): The server threw an exception. at PatchWrapper.CPatcherClass.UseTime() at com.turbine.launcher.Services.Patcher.UseTime() baktım sitesinden run as administrator falan demiş dediğini yaptım.Turn off yaptım UAC yi yine işe yaramadı varmı yapabileceğim başka bişey? yoksa küfürler eşliğinde silecem oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yeni ek paketle rohan'sız isengard geliyor, bu gidişle mordor 2017'de anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sorunum hakkında bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tam olarak bilmiyorum ama eskiden bende .net framework hatası vermişti, dene işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yükledim hotfix falan herşeyi denedim olmadı.Siliyorum yaaa... Eq2 oynarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 EQ2 de bu kadar free olayı yok. Bir noktadan sonra para bayıltıyorlar zorla. İşletim sistemin nedir? NET Framework yüklü mü? hangi versiyonu yüklü ? LOTRO NET 1.1 istiyor. Windows 7 kullanıyorsan onda NET 3.5 sürümü geliyor ancak LOTRO sorun çıkardığından NET 1.1 i kurmak zorundasın. NET 1.1 i kurarkende Win7 sorun çıkarabilir burada da anlatım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bende basladim lotro'ya şöyle kalabalık canlı bir server arıyorum. hangi serveri önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Arkadaşlar hangi clienti indirmemiz lazım acaba? Eu ve US merge olmuş sanırım.Yardım için teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tek bi client var artık, turbine'den indireceksiniz. accountınızı da migrate ettiniz mi tamamdır. laurelin'de oynuyorum ben hem bol insan var hem rp dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oyunu indirdim kurdum 15 dakka dayanabildim. Bu esere yapılabilecek en büyük hakaret şu oyun ya. Iyyy :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 betada başladım, lifetime/ömürboyu üyelik aldım, hala ara sıra heyecanımı kaybedip ara versem de oynuyorum, oynamaya da devam edeceğim :D fikir sahibi olmak isteyen biri girer bakarsa bu mesajı da görsün yukarıdakinin peşine ki anında vazgeçmesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 +1 diyip aynı duyguları paylaşayım :) Hangi oyunda 15dk dursan birşey anlamazsın zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 e tabi anlamazsın 15 dakikada ama 15 dakika dayanabildim. Zevk renk tartışılmaz tabi ama bu isme bu oyun olmamalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oyun güzel öle deme, eski sadece biraz. grafikler falan eski yani ondan öle gelmiştir. Yoksa,gördüğüm kadarıyla mmocu mottolarıyla mahfetmemişler oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben grafik konusuna da katılmıyorum, dx11 destekleyen bir oyun ve hakkını da gerek animasyon kalitesiyle gerekse karakter ve ortam modellemeleriyle veriyor en yüksek ayarlarda hele de tam parti ile raid yaparken oyunu kaldırabilecek bilgisayarın sağlam olması gerekiyor yoksa oynanmıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sen yine 15 dakka oynadın ben bard açtım (minstrelda olabilir) 3 dakka zor dayandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 oo 3 dakka çok azmış yahu :) bu duruma "mmo oynayamama sendromu" diyoruz, acilen single playera geçmenizi öneriyorum zira milyarlarca (!) kişinin oynadığı bir WoW'a bile dayanamazsınız kanaatindeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 3dk , 15dk bir MMO hakkında fikir edinmek için yetersiz. Daha Tutorial denen yerden çıkamamışsınız ne görmüş olabilirsiniz ki. Şunu bir kendinize sorun yargısız infaz etmeden önce... ( 3dk nedir ya 2 menu incelememişsin, bir tane quest bile okuyup yapmamışsın 2 hoplayıp zıplayıp kapamışsın demek oluyor bu pfff ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 epic questler hikayenin akışına göre olduğu için olaya büyük heyecan ve atmosfer katıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bi de ben grafikler kötü diyenleri anlamıyorum, bence tablo gibi, sanat eseri gibi ormanlar tepeler ve ufuk çizgisi. daha ne aradığınızı bilmiyorum grafik olarak. ama gerçekten bilmiyorum anlamında söylüyorum, "lotro ne ya şu oyuna bi bak grafik olarak" diyin bakim, çünkü benim için anlam ifade etmiyo "grafikler kötü" fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 grafikler iyi de animasyonlar çok kalas cidden. alışılmayacak bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 adamı zıplatıyorum, yere inerken bi odun gibi kasılıp kalıyo, sonra kesik bi hareketle koşmaya/yürümeye devam ediyo. ondan bahsediyosundur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abi olay şu interface olayı ve göze hitap etmiyor gerçekten hareketler olsun vs vs.Daoc bile daha hoş geliyor gözüme.3 dakika oynadığımda şu Genel olarak gözüme hoş gelmedi grafikelr olsun ui olsun vs olsun.Wowdan sonra çoğu oyunu oynamama nedenim wowdaki kadar rahat ui olmaması.Hatta daoctan bile bu yüzden soğumaya başladım.HOş yine daoc kurtarıyor, Bi oyuna girip Sırf adamın ölme animasyonunu sevmedim diye tiksindim oyundan :D (mortal online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 BlackRose said: ben grafik konusuna da katılmıyorum, dx11 destekleyen bir oyun ve hakkını da gerek animasyon kalitesiyle gerekse karakter ve ortam modellemeleriyle veriyor en yüksek ayarlarda hele de tam parti ile raid yaparken oyunu kaldırabilecek bilgisayarın sağlam olması gerekiyor yoksa oynanmıyor mesela o optimizasyonun kotulugunden kaynaklanıo ya, yoksa harbi ii deil grafikler. Eski sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar