Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Ezmode

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

paralıymış sanırım o,
bide runekeeper la farkı nedir?
loremaster daha çok böle orman hayvan bilge milge tarzı şey sanırım

RK bildiğin büyücü. ateş buz elektrik vs var. iyileştirebiliyo da. gökten yıldırım çekme vuruşu var. çok şahane bi sesi ve görüntüsü var. yeni başlayanların yanında atarsan yanına gelip "woah" falan diyolar. bi de onların görüş açısında olmasan bile onların ekranları parlıyo önce, sonra da yıldırımın sesi geliyo. tatlı bi vuruş.

LM hayvanlı. havai fişekler falan atıyolar öyle ilginç şeyleri var. iyileştirebiliyolar biraz. düşmanı da zayıflatıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

yemissin sen o tezi :) ben daha yemedim.

basarili olan major bir mmorpg nin f2p de daha cok para kazanmasi dusunulemez, ornegimiz elbetteki wow :)

boyle mmo olursa f2p dusunulmez bile, ama yok yaptin surdun piyasaya bir turlu tutmuyor kimse almiyor, aylik odemiyorsa tabiiki f2p, bu benim acimdan bu kadar basit ve net.

yapiyorlar oyunu 20.000 kisi bile oynamiyor sonra hop f2p ooo bak oncekinden daha cok kazniyoruz, kazanirsiniz tabii dangalaklar, para verilip oynanacak bir oyun yapmamissiniz ki :) f2p de de ver iste bazi seyleri parayla tamam. utanmasalar f2p lere google adds koyacaklar boyle skill barin altina bak daha cok para kazaniyoruz simdi olacak adi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...