BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 laurelin'de de Turquoise guildi var haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tamamdır ben ındırıorm bugun, yakında log in olurum =). napıonuz neler yapıonuz peki? annatın yaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oyunda ücretlendirme nedir şuanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Loremaster yerine Runekeeper açmanızı tavsiye ederim. Hem daha başarılı bir class hem daha eğlenceli. Onun için Moria Expansion gerekiyordu şu an tam hatırlamıyorum, F2P diye bir ton şey değiştirip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 paralıymış sanırım o, bide runekeeper la farkı nedir? loremaster daha çok böle orman hayvan bilge milge tarzı şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bende indiriyorum şu an. Bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa yada nerede açayım bilgi verirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Snowbourndayım ben orada oynayan olursa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Suark said: paralıymış sanırım o, bide runekeeper la farkı nedir? loremaster daha çok böle orman hayvan bilge milge tarzı şey sanırım RK bildiğin büyücü. ateş buz elektrik vs var. iyileştirebiliyo da. gökten yıldırım çekme vuruşu var. çok şahane bi sesi ve görüntüsü var. yeni başlayanların yanında atarsan yanına gelip "woah" falan diyolar. bi de onların görüş açısında olmasan bile onların ekranları parlıyo önce, sonra da yıldırımın sesi geliyo. tatlı bi vuruş. LM hayvanlı. havai fişekler falan atıyolar öyle ilginç şeyleri var. iyileştirebiliyolar biraz. düşmanı da zayıflatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya ben lk yaptım, takıldım birazzda grafikler ne ya böle :/ bide lag başladı nieyse :s ama zevkli gidio şimdilik, gerçi dorf mekanından başladık hiç hazzetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oyunun görüntüleri yağlı boya tablo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hangi serverlardasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 laurelin de falan açtım. Kargam var bitane takılıoz öle piyasada, bir an önce bu cüce mekanından kurtulmak ıstıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 çok yalnızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bende Laurelin'deyim lvl6 hobbit ama ismimi unuttum. EDIT: Norard 'mış nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi nolduda bi anda bu kadar insan başladı ya :) keşke aynı serverda olaydık hep beraber keyifli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Free olduya ondandır. Zamanında o kadar bağrındık. Klasik "bok atmalar" oldu, konu kapandı gitti ama kim ne derse desin oyun gayet başarılı... Nerde kaldın bea Isengard!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bende riddermark serverındayım level 16-17 gibi bişeydim sanırım serverda olan varsa beraber takılalım edit:19 muşum level :) özlemişim oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bayik ya fena :( basarili olsa f2p olmazdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ya €€P ye kızdıgımdan basladım ben ben senı bulcam hobit dost! bulcam oyuna gırersem ehehe. grafikler falan baya kotu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Çok plastik grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 baya güzel bence grafikler hayvanların animasyonu bi garip geliyor bana ama manzaralar falan müthiş bence hele evendime bi gidin :D oyun başarılı (tu) ne beklediğine bağlı oyundan sevmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 güzel ya, ama çok sarmak istemiorm baya vakit alcak gıbın. kalabalık bı yere bı gıdebılsem bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kanuni said: bayik ya fena :( basarili olsa f2p olmazdi :P Bütün MMO lar F2P olma yönünde ilerliyor. F2P de daha çok para var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yemissin sen o tezi :) ben daha yemedim. basarili olan major bir mmorpg nin f2p de daha cok para kazanmasi dusunulemez, ornegimiz elbetteki wow :) boyle mmo olursa f2p dusunulmez bile, ama yok yaptin surdun piyasaya bir turlu tutmuyor kimse almiyor, aylik odemiyorsa tabiiki f2p, bu benim acimdan bu kadar basit ve net. yapiyorlar oyunu 20.000 kisi bile oynamiyor sonra hop f2p ooo bak oncekinden daha cok kazniyoruz, kazanirsiniz tabii dangalaklar, para verilip oynanacak bir oyun yapmamissiniz ki :) f2p de de ver iste bazi seyleri parayla tamam. utanmasalar f2p lere google adds koyacaklar boyle skill barin altina bak daha cok para kazaniyoruz simdi olacak adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar