Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Ezmode

Öne çıkan mesajlar

Oyunda level atlama hızı hala ilk çıktığı gibi mi? Oyun çıktığı gün (hatta 10 gün önce) başlamıştım ama iki ay içinde anca level 20 küsür olup bırakmıştım.

Şimdi casual PVE ağırlıklı bir mmo arıyorum. LOTRO geldi aklıma. Snowbourne sunucusunda hobbit rogue mu burglar mı ne öyle bi char'ım vardı. Şimdi herkes üst level'larda olduğu için düşük level bölgeler bomboş olcak diye tedirginim.

Bi de sıfırdan level 20 civarına gelmek kaç saatlik iştir? Yeni bir char açsam mı diye düşünüyorum, eski char'ım çok da zevkli değildi sanki. Ama hatırlamıyorum tam. :)
Sosyal ağlarda paylaş

moria'dan sonraki eklenti ile xp gain arttırıldı, mesela level 50de kalan bir karakter +bilmemkaç xp daha aldı yeniden hesaplama ile

dolayısıyla eskisinden biraz daha hızlı xp alınıyor artık

ben yeni karakter açsam (ki sadece 1 tane var şu ana kadar :p) belki 2-3 akşamda level 20 yaparım ama sıkılmayan biri bir gecede rahatlıkla 20 yapar bence :)

moria ile gelen 2 yeni sınıf sayesinde düşük seviye alanlarda bile oyuncu bulmak mümkün aslında, o yüzden pek problem olmaz, hatta snowbourne gibi türklerin çoğunluğunun oynadığı yerde illa ki yardım edecek birileri bulunur diye düşünüyorum

(benim karakterim laurelin'de)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende lvl 10 champion açtım shadowbourn serverinda.Oyundaki ilk izlenimlerin bayağa güzel olduğu ama bir sorun varki beni inanılmaz rahatsız ediyor.İnterface;ya o nasıl dandik büyü çizimleridir,nası dandik özellik çizimleridir.Hele inventory felan şaka gibi kınayt onlayndaki item çizimleri daha iyi heralde.Bunu düzeltmenin bir yolu yoksa heralde oynayamıcam gerçekten çok adi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben US de trail key aldım 10günlük ama eu da oynamak istiyorum ordan da aldım codemasters in sitesinden tüm işlemleri yaptım ettim ama o account ile giremiyorum. oynayan arkadaşım kendi pc den girebiliyor ama o EU da ve uzun süredir oynuyor.
ben bu indirdiğim LOTRO ile (turbine download manager ile indirdim) EU serverlarında açtığım 14günlük acc ile nasıl oynayabilirim?
yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...