Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 us brandywinea gelirseniz /tell gliraniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 LOTRO tutkunu birileri oyun içi kalabalık bölgelerin sslerini ekleyebilir mi acaba ? Download işine girişmeden önce genel olarak ortamlara bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karmacoma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 www.uzunmetraj.com burada bazı ss ler mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Oyunda level atlama hızı hala ilk çıktığı gibi mi? Oyun çıktığı gün (hatta 10 gün önce) başlamıştım ama iki ay içinde anca level 20 küsür olup bırakmıştım. Şimdi casual PVE ağırlıklı bir mmo arıyorum. LOTRO geldi aklıma. Snowbourne sunucusunda hobbit rogue mu burglar mı ne öyle bi char'ım vardı. Şimdi herkes üst level'larda olduğu için düşük level bölgeler bomboş olcak diye tedirginim. Bi de sıfırdan level 20 civarına gelmek kaç saatlik iştir? Yeni bir char açsam mı diye düşünüyorum, eski char'ım çok da zevkli değildi sanki. Ama hatırlamıyorum tam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 moria'dan sonraki eklenti ile xp gain arttırıldı, mesela level 50de kalan bir karakter +bilmemkaç xp daha aldı yeniden hesaplama ile dolayısıyla eskisinden biraz daha hızlı xp alınıyor artık ben yeni karakter açsam (ki sadece 1 tane var şu ana kadar :p) belki 2-3 akşamda level 20 yaparım ama sıkılmayan biri bir gecede rahatlıkla 20 yapar bence :) moria ile gelen 2 yeni sınıf sayesinde düşük seviye alanlarda bile oyuncu bulmak mümkün aslında, o yüzden pek problem olmaz, hatta snowbourne gibi türklerin çoğunluğunun oynadığı yerde illa ki yardım edecek birileri bulunur diye düşünüyorum (benim karakterim laurelin'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 biz geçen sene şubat-mart aylarında oynadık 5 arkadaş baya hardcore oynuyorduk yannız. günde rahat 8-9 saat... 1 ayda max'lamıştık hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bende lvl 10 champion açtım shadowbourn serverinda.Oyundaki ilk izlenimlerin bayağa güzel olduğu ama bir sorun varki beni inanılmaz rahatsız ediyor.İnterface;ya o nasıl dandik büyü çizimleridir,nası dandik özellik çizimleridir.Hele inventory felan şaka gibi kınayt onlayndaki item çizimleri daha iyi heralde.Bunu düzeltmenin bir yolu yoksa heralde oynayamıcam gerçekten çok adi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Karmacoma said: www.uzunmetraj.com burada bazı ss ler mevcut :) teşekkürler biraz baktım ama çözünürlükleri çok düşük birisi vakit ayırıp yüksek çözünürlüklerle ss alsa keşke çok süper olurdu. Oradaki sslerle tam anlamıyle görsel değerlendirme yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 arkadaş böyle bi patch var mı ya,sabah 8de açtım hala bitmedi :S 16 bin tane dosya çekiyo.. eski SSleri aradım ama bulamadım nessarien,oyuna girince yeni bikaç tane çekip koyarım buraya.zaten eski SSleri eski makinemde çekmiştim grafikler filan pek ii deildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 patchler filan tamamlandı,kendi accountumu açmadım henüz trialde takılıyorum. isteyenler için bikaç tane ss (1440x900 çözünürlük,directx 10,herşey ultra high) http://img194.imageshack.us/img194/3306/screenshot00000.jpg http://img194.imageshack.us/img194/346/screenshot00001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o ikonların dizaynını arada değiştiriyorlar gerek inventory olsun gerekse kullanılan abilityler falan olsun, ama onların değiştirdiğinin ötesinde bir şey yapmak mümkün değil, neyse o yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 arkadaşlar ben US de trail key aldım 10günlük ama eu da oynamak istiyorum ordan da aldım codemasters in sitesinden tüm işlemleri yaptım ettim ama o account ile giremiyorum. oynayan arkadaşım kendi pc den girebiliyor ama o EU da ve uzun süredir oynuyor. ben bu indirdiğim LOTRO ile (turbine download manager ile indirdim) EU serverlarında açtığım 14günlük acc ile nasıl oynayabilirim? yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 US client indirmişsin sen sanırım o zaman.çevirmenin bi yolu var mı bilmiyorum ama www.lotro-europe.com dan indirmen lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 evet US client indirdim :/ neyse artık oyuna bi baktım devam edebilirim sanırım keyifli geldi. gidip eu client indiricem şimdi işim yokmuş gibi saolun gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 gel USe daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Hmm güzelmiş oyun içi grafikler ama hakikaten o UI çok berbat bir halde :p Wow'da olduğu gibi kişiselleştirebiliyor muyuz addonlar aracılığıyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Anubisath kalabalık şehirlere gidip oralarda ssler alabilir misin acaba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi ben sildim oyunu ya fdsfsd :D feci bi sıkıntı verdi içime levelmış experience barmış filan görünce :P heralde genel olarak MMOlardan baydım ben,hiçbişey sarmıyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Hadi ya :P O kadar download ettikten sonra insan birkaç gün daha denerdi neyse sağlık olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bende ilk cıktıgında oynuyordum xp de bile(directx9) muhtesem grafikleri vardı bazen cimin calinin icine oturup etrafı izliyodum,o derece super grafikleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 geliyorum tekrar kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 gandalf-frodo-aragorn-legolas-yüzük-orclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 değermi tekrar oynamaya ? yaz geldi oyun oynucam wow yada lotro saddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 free trailer acc açtım... yarın yanınızdaım... yani patch biter bitmez... hangi server daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gec oldu ama bkz. 16. sayfa Karmacoma nın yazısı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar