Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Başlığı

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Bu benim RMPnin ikinci haftası, yeni takım bu. Komik bu çabaların. Priest bir haftalık priest, 2 sezondur misery gladyatörü rogue'la oynuyorum, gayet iyi yere oturacak bu takım böyle giderse.

Ha sen kimsin sana ne kanıtlamaya çalışıyorum onu anlamadım, merci misin nesin? RMP konuşmak istersen konuşuruz, sadede gel.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Bariz RMP oynamamışsın, kazanmanın tek yolu zaten chain CC, kurtarmanın değil. Olayı psychic scream, blind, ve poly'nin birbirini DR'a sokmaması.

Şu oyunda en zor şey positioning ve cc rotation, daha zor birşey yok. RMP'nin tek olayı oyunun en zor şeyi, gidip kolay demek druide mi düşmüş? Target seçip 2 melee'yi salmak, cyclone/root spamlemek mi daha zor? Komiksin.

Tartismayi sertlestirerek baslatan mesaj bu.
`spam` `komiksin` `druide mi dusmus` gibi seylerle yapmissin acilisi. E tabii tartisilmiyor rmp bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
200 maglubiyetli takim 2 haftalik iyiymis.

4 priest, 2 rogue değiştirdi takım, koca sezon arena yapamadım ben adma bulamadığım için doğru dürüst. Yine serverda bulamadım, oyunu bırakmış paladin arkadaşıma priest buldum.

Gelen rogue rp yapmak isteyen bir çocuk. Hala anlamadım, ben sana niye hesap veriyorum? Şu an üşenmesem takım resetleyip gayet aynı ratinge 3 günde ulaşırım.

Ayrıca tartışma ateşlemeleri falan senin alanların bunlar, şu topici okuyan her adma görür bunu, quotelarla oynamayalım, boşu boşuna anime seansımı bölüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hooop dzelttim
ilk 3 sayfada guzel bilgiler varmışta istediğimi bulamadım :S

e ben arena tactici goremıorm bu forumda
yada setupı
veya whine bile yok
.
Bune ya, Gangren döver misin şunları =)
Ya da bitane Wissy's lair açalım aşşaya orda takılsınlar
hatta 2200k rating liler diye bi yer açalım, ratingi olamayan görmesin orayı
bizde rahat edelim onlarda.

Bide ben tartışmayı anlamadım
Hangi class zor oynanıyo tartışmasımı
yoksa başka bişimi çözemedim =)

Şimdi söleyin bakim, ben mavili yeşilli itemlarla girsem 3v3 e 2 rog 1 mage nası yaparım.
yada 5v5 2 pala 1 warrior 1 rog 1 mage
hıı soleyın bakim
ne yapmalı ne düşünmeli nası gitmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Mac arkadaş acaba ne umuyodu bu forumları okurken. ilginç hakkaten, gerçek hayatta tanımayıp etmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmak.

insanlar bu tür forumlara hobileri hakkında konuşmaya bilgi paylaşmaya ve tartışmaya gelirler. söyleyecek sözü kalmayanlar, çareyi diğerlerinin gerçek kişiliklerine hakaret etmekte bulurlar.

umarım bu tür mesajlara moderatorler müdahale eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Misal nefret ettim şimdi ben 2vs2 yapdim druid/lock 16 oyun 11 ini kaybettik ya warrior druid yada rogue+D / P geldi hep
1 rogue druid kazandık
1 hunter druid kazandık
3 warrior druid kazandik en az 10 dkk sürüo zaten bi oyun bunlara..
daral geldi zaten 4-5 aydır tek arena oyunu atmamışdım warlockla bu yüzden ulan herkez rogue yada rogue altı var
Şu sezon bitsin hunterle oynicam birazda biz rogue/warrior takımlarını farmlıyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

su yanlıs mantıkmıdır biri söylerse sevinirim simdi bu bliz s4 ü 2 hafta önceden bildiricek ama simdi bu turnuva ile ilgileniyorlar. Sanırım haziran *-temmuz arasında bi tur daha mı ne var turnuvada simdi temmuz 15 falan biticek sanıırım o bu sevgili bliz turnuvayı bitirinceye kadar s4 beklermi . Beklerse sanırım s4 geliş tarihi agustosu bulur.O yüzden kolay gelsin herkese
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1 yıldan uzun zamandır WoLK'un ocak 2009'da çıkacağını iddea ediyordum ama görünen o ki o zamana bile yetişmeyecek. Daha dünya kadar işi var adamların.

Bu durumda S4'ü geçiktirebilecekleri kadar geciktirmeleri çok normal çünkü ellerinde başka bir şey kalmadı pek. S4 sonrası insanları oyalamak için önce 3-4 aya kadar yeni talentleri oyuna eklerler, 2 ay kadar insanlar onla oyalanır. Sonra bir PvP patchi çıkarıp herkeze 1 ay BG yaptırılar. Ama sonra elleri mahkum çıkarmak zorunda kalacaklar oyunu.

İnşallah bunları dahada geciktirip 2009'un 2. çeyreğine bırakmazlar WoLK'u.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...