xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yapıyorlardır. Druid/Lock/Rogue oynuyorlarmış diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selam, Ya şimdi gayet güzel gearı olan lock arkadaşımla 2v2 yapıyoruz. geçen son maçlarımızda rogue pri bile aldık yani o nebze odaklanmıştık. Ama genelde benim gear pve olduğundan bikaç trinketle resilience'ı 150de felan idare ediyoruz. Ama asıl amacım bu puanlarla retri gearı biriktirmek. Eski retrilerdenim çünkü ve gerçektende hakimim olaya. Şimdi mesela belirli başlı setuplar için hangi taktiği önerirsiniz? Çünkü benim hp 8.5k civarlarında ve kingsle 9küsür yapıyoruz pek dayanmıyor. Buna ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 s2 pvp seti kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Gear kasman lazım hpen de düşük resilin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 arena taktikleri ile ilgili bilgi alabilecegimiz site varmı? yeni yeni baslıcamda arenaya resto shaman-retri pala-warlock olarak baslıcaz fakülteden arkadaslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Asgard said: arena taktikleri ile ilgili bilgi alabilecegimiz site varmı? yeni yeni baslıcamda arenaya resto shaman-retri pala-warlock olarak baslıcaz fakülteden arkadaslarla http://www.arenajunkies.com/ böyle bi site var. bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ah saol bi bakayım: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 2v2 ve druidler... neredeyse oyunu bırakıyordum az önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 xunn said: Abi 2v2 paklar mı ya? 5v5 diyorum, rank 1 bizden 20 rating yukarıdaydı diyorum, takım yok diyorum, Vindication berbat diyorum. *QQ* Vindication cidden berbat bir bg. 3v3te 4 sefer 2200ün eşiğinden döndük, sinirden takımı patlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kesinlikle transfer olucaz zaten Wotlk'da. Bu çekilecel şey değil, serverda RMP oynamakapasitesinde sahip bir tane bile rogue yada priest yok. 2k üstüne çıkmış 3 takım var, o da benim 5v5 ve 2 tane druid warrior. Gerisi 1700 rating serverın. Kaçın Vindication'dan, kaçıııın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ehueh kaçış yok hatta daha beter. resto druid yerini dreamstate'e bırakırken sl sl lock yerini UA sl locka bırakacak, tier 3 soul link, /golfclap blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pvp ile alakalı bişi arena deilsede bugun arenadan sıkılıp gıdıp full arcane olsam nolur acep dedım slow nası bişi acaba o kadar kotu mu? hıc olmadı pom pyro atarım saga sola dedım sadece pyro,impact,imp fire blast ve 4 puan ignite aldım fire dan gerisi arcane. Ve bişi diim mi, Fire dan daha zevkli ve neredeyse frost kadar iimiş meret. Bg pvp için diorm, henuz arena yapamadım adamım gıremedıgınden ama mütiş arcane ağacı. Pom pyrodan bahsetmıorm zaten, unutuyorum onu hep arada gelıo aklıma atım heal alıcak bı adama paslıyorm olay slow da, neymiş bu meret olay arcane blast ta püffff olay imp. blinkte supermıs ya gıdın deneyın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben bugun resto drood gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Viktor said: ben bugun resto drood gordum nassı bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 suark öyle 3v3 ler dönüyo :P 2 fire arcane mage ve drood gg biri stackliyo digeri 2si pom pyro gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Slow güzel evet ama dispellenebiliyor, closlanabiliyor vs. Suark said: pvp ile alakalı bişi arena deilsede bugun arenadan sıkılıp gıdıp full arcane olsam nolur acep dedım slow nası bişi acaba o kadar kotu mu? hıc olmadı pom pyro atarım saga sola dedım sadece pyro,impact,imp fire blast ve 4 puan ignite aldım fire dan gerisi arcane. Ve bişi diim mi, Fire dan daha zevkli ve neredeyse frost kadar iimiş meret. Bg pvp için diorm, henuz arena yapamadım adamım gıremedıgınden ama mütiş arcane ağacı. Pom pyrodan bahsetmıorm zaten, unutuyorum onu hep arada gelıo aklıma atım heal alıcak bı adama paslıyorm olay slow da, neymiş bu meret olay arcane blast ta püffff olay imp. blinkte supermıs ya gıdın deneyın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Rogue pvpsindeki en önemli unsur aylar boyunca hemo atıyorum diye sinister atmamaktır. Gerisi ikinci plan taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ehm lütfen xunn... Bu arada 14 ekim de, yani 3.0 ın geldiği günde bitiyor season 4. Mantıklı bir karar ama yine de rated match lere en az 2-2.5 ay ara veriyoruz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yapma ya. Retri pala mage denicektim, hayvanlar gibi nuke geldi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 WoTLK da arena nasıl olur bilgisi olan var mı. 1 arkadaşla haeler dps olarak karakter allaım girelim diyoruz da ne yapıcaz karar veremiyorz anasını satim. druid nasıl oldu priest nasıl oldu, hunterın durumu nedir takip edemedik. dengeler ne oldu, olacak bilgisi olan var mı? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nerf druids. bir de ruyamda hunterdim gecen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Greeny said: WoTLK da arena nasıl olur bilgisi olan var mı. 1 arkadaşla haeler dps olarak karakter allaım girelim diyoruz da ne yapıcaz karar veremiyorz anasını satim. druid nasıl oldu priest nasıl oldu, hunterın durumu nedir takip edemedik. dengeler ne oldu, olacak bilgisi olan var mı? /discuss arka sayfada kalmış, burdan kontenyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 favorim başlangıçta druid + lock takımları yine götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bence başta spellcasterlardan fire mageler diğer taraftan meleeler iş yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 priest hunter nolur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar