xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ama korkunç, geçen bu yüzden maç verdik, öldürdükten sonra kaçmaya falan başladık baya komik. LAND OF THE DEAD OMIGAWD! Ps: heyecandan yazamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hmm... sanırım bu, geçen gece karşı takımdaki warlock'un geç kalınmış death coil'ini açıklıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Help piliz kararsiz kaldim Druid warrior lock Druid hunter warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Druid Warrior Lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hunter boşda kalıyor o zaman >.> Onla ne oynasamki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hunter Rogue Druid Hunter Priest Druid Hunter Druid Hunter Priest Hunter Warrior Priest Shaman Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hunter Druid oynarsan lanetleniceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Priest/druid/rogue oynayan herkesi lanetliyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Zevklendin demi meyç öldü sandın >:] patladı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hunter/Druid/Lock Bkz. Nihilum Cake Squad Cyclone Rank 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Dostum onlar Lock'u Priest'le degistirip nubish drain 2 healera donduler. Outdated =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 az önce oynadığım druid, sheep yedi, 6 saniye sheep olarak kaldı. ben bu adamla 1610 rating yaptım. iki defa paladinleri 32%-33% den heroic+execute(instant) balon açamadan kestim swing timerdan izlerek. adam geldi bana "learn to play arena nub, u get too much dmg" dedi. diyorum burning legion un %75 i retard diye kimse inanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Dostum karsinizda da dunyanin en iyi oyunculari yok. 1610 rating diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 karşımdaki adam druide sheep atan bir mage ? ben oynamak zorunda kaldığım healerlardan bahsediyorum zaten. bu adamla 8 oyun kazandım(1610) diyorum yani. bu ortalama bi druid servera göre. 10 tane iyi pala 10 tane iyi druid var onlarda haliyle 3xs4 giyen adam arıyor en az. kaldım mantar(metafor yaptım) başı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dostum. (sonuna dostum yazmayı unutmuşum aceleden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Druide sheep atarsın tabi shape zorlayıp mana harcatıp üstüne global cd verip 2-3 sny daha zaman kazanırsın healsiz gayet başarılı ve çokca kullanılan bi hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi de bazı tipler var feral formdayken sheep atıyolar df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Baal neden oraya migrate yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mallık işte, Lechium(BL de türk guildi) a girip muru - kiljaeden vs keserim ayagı rl arkadaş gazıyla migrate ettim. ne kaybettiysem bu migrateden kaybettim zaten. us den eu ya geçtiğimden beri böyle nereye migrate etsem pişman oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nası lechiumun durumu ? bide burdan xo ya selam av da karsılastım bl demiydi o anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Evet BL'de oynuyoruz deadwoll ile birlikte artık. pve career ended :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çoook acil olarak restokin arena talentı lazım x/11/x olursa süper olur bi de balanzdan üstüne moonkin form gelirse http://www.wowhead.com/?talent=0tjrzVIo0uZxMhoZVVch soyle bişey düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Nature's Reach iyi gitmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=0tfrziIo0uZxMhoZVMIh soyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Çok şey istiyorsun be güzel kardeşim, hem resto, moonkin olacak üstüne feral charge olacak diye birşey olurmu ya :D. Sendede olmamış zaten furor hariç restotadaki talentlere hiç gerek şu ortamda onları balanca kaydıır feral chargeı olan moonkin olursun. Daha fazlası zaten imposible. örnek http://www.wowhead.com/?talent=0tjrziIohuVoxMhoZV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar