xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Of daha neler ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 3R! RogueRogueWarlock başarılı olabilir aslında düşününce. hayvan gibi ofansif bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi bir tanesinin yerine mage alıyorsun, silence, ve bir shatter combon oluyor. sağlam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ahmet Salih Bozdaş, hoşgeldin bu arada fdskfds. 2005 accountu ile yardırmış fsdfsd. yürü be !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Olm çok ayarcıydı bu account, ne banlar gördü sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KingOfLoss said: -Wissy said: 2366 gordum RMP ile. Ilk kez Rogue oynuyorum hayatimda. Normal. edit : cikip da ay aslinda ordaki is mage'de priest'de ayol mu oldu simdi? druid ezmode rmp komplike dediniz diye hirslandik yaptik. s4'de de acarim bir mage/priest onlarla da yaparim suscaksan. Yahu, RMP OP, ama takımın iyiyse yaparsın ratingini, hebele rmp çıkamaz yukarı, çıkıyorsa sen de hebelesın o zaman. Bu mu yani mantık? Hala daha zor setup söylemeni bekliyoruz. RMPden daha komplike setup, haydi türkiye. Sarhos musun arkadasim? RMP'den komplike ve daha kritik oyunculuk gerektiren top rating setuplar : Rogue Warrior Druid Warrior Mage Druid Lock Rogue Druid Rogue Rogue Lock Hunter Lock Druid .. . RMP'yi easy mode yapan sey positioning istememesi zaten. Butun setuplar en azindan map usage istiyor. RMP'de sadece kendi combolarini yapman onemli, rakibe initiate vermeyen bir setup. Bu yuzden easy mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Git mage yada priest oyna rmp'de. Sen yapış target'a dmg ver classı oynayıp, rmpde positioning yok diyorsan zaten bence zamanını harcama insanların. daha 10 sayfa önce sen demedin mi evet rmpde positioning var ama "positioning kolay, herkes yapıyor" tadında birşeyler? birbirini tutsun dedklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Quote or lie... Once `RMP oynamadan yorum yapiyorsun.` oldu. Sonra RMP'de 2350+ rating yapinca `Rogue sayilmaz.` mi oluyor? Priest'e geciyorum bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 go go wissy. kahramanim benim sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Geç canım, önce positioning kolay, vıdı vıdı herkes yapıyor dedin, sonra ben bu oyunda yapılan en zor şey positioning deyince "herkes positioning yapıyor" dedin. Yapsanıza biraz positioning, rank 1 cyclone go go. Ps: Niye top notch maçlarda adam akıllı rmp görmüyoruz artık ayrıca ya, var mı bilen? gözlere şölendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 RMP sampiyon oldu WWI'de 36k $ odul aldi. Daha top notch var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 *Whine whine whine* Druid/hunter oynuyoruz 150~ rating domaldik şaman/warr pri/rogue lere.. *Whine whine whine* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sham/War taktikleri icin MSN'e buyrun. Rogue Priest icin bir sey demiyorum. Better setup =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 shaman/warrior taktikleri ile ilgili yazı biliyorsan linkleyebilirmisin ? (daha yeni warrior oynadığımdan ne nedir ne değildir öğrenmek lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ühüüüü ağlıorm ben şimdi bakın arkadaşımla şu arena neymiş deneyelim dedik. 5 parça merci almış kılıçları almış hemo olmuş rog kendisi, pek alışamadı karaktere gercı. bende 2 parca merci var başka bı bok yok =) 420 spell damage 30 crit 130 resi 6k can var tırt yane bide fire ım. Girdik 3 maç yaptık 2 si skirmish warlock druid geldi bi, hani bitanesi gelse yeterdi o druid ne ole rejuvu benım dps imden fazla mage paladin geldi, vuramadim mage e.Ya adam dmg almadı,sövdüm çok paladin hunter geldi, benim hatamdan sanırım kaybettik. 3 maç 3 loss dedim ki aga item yapalım, biraz alışalım ole gelelim :P Bune yaaaa dövdüler ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 HP kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bide bizim battlegroupta item almak fena karazhandayım. PvE yapıyorum item için =) Bide, rogue mage warrior setupı için ne diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3v3 Healersız zor olmaz mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bilmem ki =) bide 5v5 fikri var pala 2x rogue warrior mage Üni arklarımla oynuormda sadece palamız var healer =). Ya ne dovduler dun ama cok pıs gaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Suark said: Bide bizim battlegroupta item almak fena karazhandayım. PvE yapıyorum item için =) Bide, rogue mage warrior setupı için ne diosunuz? Ally horde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Wissy said: RMP sampiyon oldu WWI'de 36k $ odul aldi. Daha top notch var mi? en imba setup RMP zaten canım. Düz bir oyunda onu alabilecek bir setupı istediği yerde durdurursa hemen işini bitirebilen bir setup rmp. OP. Roguelara gelecek bir nerfle biraz düşmesini umuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Rogue nerfinden cok dimnish ayarlarinin bastan yapilmasi lazim. Rogue nerflediginde RMP'yi zorlayan diger setuplari da nerflemis oluyorsun cunku. Ha Rogue nerflensin o ayri. Druid de nerflensin, Priest oynuyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mage bekliyoruz sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ya priest ler ne çok gelişmiş TBC ile. Bu kadar balanced bi class yok, canım çekiyor gidip bi priest satın alsammı acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar