Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Yarın kimler gidiyor şimdi? ayrıca haftaya full olur. bayram tatili nedeniyle felç olur ahah. en güzeli yarın gitmek hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Cem Yilmaz "100 kopya ile avrupada da vizyona giriyoruz" dedi, nerelerde giriyor nerde bakicaz bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Masquerade said: Yarın kimler gidiyor şimdi? ayrıca haftaya full olur. bayram tatili nedeniyle felç olur ahah. en güzeli yarın gitmek hemen. Salon kapattık biz nerdeyse. 24 bilet almıştık en son, daha arttı mı bilmiyorum soradan gelcek çıktıysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 LathspeLL said: Cem Yilmaz "100 kopya ile avrupada da vizyona giriyoruz" dedi, nerelerde giriyor nerde bakicaz bilen var mi? http://www.maxximumfilm.com/tr/salonlar.php?islem=salonbul&fid=72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aldım bende. huh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 12'sinde izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Abi izleyen yok mu yahu? Ben 19.45'te gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 biletler hep ön satışta bitmişti ckm afmlerinde ama dün buldum suadiye movieplexte yeni çkıtı satışa hala bilet vardır bugün için ben 22.00deki seansa gircem çok heycanlı pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 giden yokmu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Gittim. Hayatımda izlediğim en güzel film olcak tribine girmeye gerek yok. Ama ÇOK ÇOK ÇOK güzel ve eğlenceli bir film. Küfür kullanılmadan çekilmesi de ayrı ve güzel bir nokta. Gidin izleyin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 -baba bak filmden öğrendim. A.... K.... çocuk olmuş mu peki. küfür - cmylmz gördükçe aklıma geliyo hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çok güzel olmuş. Gora dan çok daha iyi olmuş hatta. En çok güldüüm yerler "Gol olur" "Roket rampadan kalktı" birde tuzaklı kısım."Önemli olan hayvanın tuzağı görmemesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 wops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 wops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çok güldüm ve goradan bence iyi olmuş. efsaneler o maymunlu bölümü çıkar ama orası olmamış. git bu parayla 4 kutu 10luk çivi al. demir çağına kadar gelmez artık o. esprileri efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 İyice güldüm zatürre halimle :) Öksüre öksüre koptum. Tavsiye edebileceğim nitelikte bir film. Severek izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bende cok beyendim. Goradan kesinlikle iyi. İkinci yarıda ilk yarı gibi gider diyordum ama 2. yarı gülmekten öldüm ya. O kadar cok komik yer vardi ki , hafıza almadı hepsini. Aklıma gelmiyorlar şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya ben yeni geldim ve berbattı ya bi kahkaha atmadım abi ben küfür cem yılmaza yakışıyo ya hiç hiç olmamş bence çok kötü, üzüldm filmden çıkınca hatta o derece yani ara sıra güldüm tamamda o kadar olsun zaten, benim beklentilerimin çok çok çok altındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çok başarılıydı kanımca. çok fazla ayrıntı, çok emek, gayet olmuş görüntü efektleri. ben en az bir kere daha izlemelik gözden kaçan espiri olduğunu düşünüyorum kendi adıma. bir fransıza, almana izlet ne bu der de, o kadar cem yılmaz tarzı bize hitabeden espir var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aynen ya birine gülerken diğerini kaciriyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 taksimde 11:25 ve 11:50 matinelerini sorduk bu akşam ikisindede 3 kişi yanyana yer yoktu. dedik boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kafa güzel evde dvd de izlemek lzm.ben goraya sinemada gülmemiştim hiç 1-2 sahne dışında.sora evde her izlediğimde yeni şeyler yakaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bende evde hiç gülmemiştim. sinemada herkes gülünce sürü piskolojisiyle güldüydüm baya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 mükemmeldi feci güldüm harika espriler, güzel mesajlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 baya iyiydi ayrıca gora küfür + hareketten ibaretti bana göre.. gerçi çok ince espriler vardı da.. çok nadirdi. dalga geçme modundaydı. ama bunda ciddi üzerinde düşünülmüş ince espriler var yani ^^ baya beğendik biz arkadaşlarla ^^ izleyin kesinlikle.. 2.kez izleneblir evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar