bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İlginç. Daha bugun gün ortası haberlerini izlerken Tuğba Özay hakkında 6.5yıla kadar ceza alacağı söyleniyordu. Fakat akşam “suç işlemek için kurulan örgüte yardım etmek” ve “adam yaralamaya azmettirmek” suçlarından cezalandırılması istenen Tuğba Özay’ın tahliyesine karar verdi. Tuğba Özay ' a mikrofon yönelttiler "bende anlamadım" dedi. ilginç tuğbaneayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 6.5 yıla kadar ceza alacağı söyleyen kişiler mahkeme kararı açıklanıp mı onu söylediler, yoksa "mahkemede suçlu görülürse alacağı ceza"yı mı söylediler. bunu bir düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 oo kesin Türkiye'nin martha stewart'ı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 martha stewart gitti 3 ay mı 6 ay mı en ceza aldı ondan sonra tirajı 2358723095723 ye katlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 offf çıktı mı bu ya. bi de kader mahkumu ayakları yapmıyo mu bitiriyodu beni. azmettricisin lan sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Şimdi bi kitap yazar yada bi şeyler yapar hapisteki anılarım diye ordanda para kazanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hani kadın güzel olsa sevinirdim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Son günlerde duyduğum en güzel haber. Hasret kalmıştık. Paris Hilton'Un hapisten çıkışından beri en güzel olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tutuksuz yargılanıyo, beraat etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bende ilk defa bu ülkede bişeyler adam gibi yürüyo diyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 piyasa yaptı işte hatun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ders olur ona ve onun gibilere en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 progamer said: Şimdi bi kitap yazar yada bi şeyler yapar hapisteki anılarım diye ordanda para kazanır... evet beyazın anlat bakalımına katılmıştı Orda yazıyorum felan diodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 paris hilton klonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ders almıştır umarım..aynı suçu işleyip tutuklanmayanlarında ders almalarını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 oha dalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Linke tıklamayın virüslü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 deil tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 tıklama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kim ki bu kadın bu kadar gündem oluyor oluşturuyor pisliğin tipsizin teki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Eternalus said: offf çıktı mı bu ya. bi de kader mahkumu ayakları yapmıyo mu bitiriyodu beni. azmettricisin lan sen! +1 cnntürkteki beyazın programında harbi sinir etmişti bu karı beni. gören de büyük haksızlıklar sonucu hapse düşmüş sanır.elalemin evli adamlarını ayartıp sonrada mafyayla çarpıştıran bi kevaşesin sen yahu ne kader mahkumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 progamer said: Şimdi bi kitap yazar yada bi şeyler yapar hapisteki anılarım diye ordanda para kazanır... kasette yapsın. bence eksik olmaz böylece hayatında hiçbirşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Tuğba Özay elini attığı her işte başarya ulaşan değerli bir sanatçımızdır. Özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindim. Hatırlarsanız Özay hain bir komploya kurban gitmiş, akabinde hapsi boylamıştı. Suçsuz yere günlerce demir parmaklıklar ardında kaldı. Psikolojisi bozuldu. En acısı da uzun bir süre boyunca halkıyla arasındaki tüm irtibat kesildi. Onu ve biz sevenlerini en çok yaralayan da bu olmuştu. Neyse ki her şey geride kaldı. Yeni bir hayat seni bekliyor Tuğba. Yılmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha şakasın abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yok lan bildiğin arif susam işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar