valla ben gazeteci olsam ben de atarım böyle bir durumda adam zaten oynamıyor ki uzun süreli sakatlıktan sonra direk derbiyle başlaması uzak bi ihtimal gibi görünüyor normal şekilde oynatılmasa bile sakattı diyebilirler sorun olmaz onlar için gerçi kalliye belli olmaz şuandan itibaren sadece kendisi çıkıp forvet oynarsa şaşırıcam bu takımda o kadar...
Bu akşam saat 19.00'da kupanın ilk çeyrek final maçı Oftaş ve Kayserispor arasında oynanacak. İki takımda bu sene iyi gidiyor, futbolları zevk veriyor, izlenmesi gereken bir maç.
Ben 3. tarz forveti koycam.Boğuşur da gol de atar ama jeneriklik gol atmazsa olmaz,boş kaleye gol atacaksa bile bi adam çağırır geriden onun üstünden aşırarak atar golü.
Zlatan İbrahimovic,Davor Suker,Bergkamp
Bugün Adana Demirspor maçını izledim. Trabzonspor ve Manisa'yı yenmişlerdi kupada daha önce bu sahada. Hem de öyle şansa bir gol atıp, 11 kişi savunma yaparak değil, son derece modern ve iyi bir futbol oynayarak. Bu maçta da en az o maçlar kadar iyi oynadılar. Adana'da müthiş bir taraftar, müthiş bir destek var takıma. Kadroları da gayet iyi, süper lig tecrübesi bulunan oyunculardan oluşuyor. Şu bizim Süper Lig'e koysan rahatlıkla orta sıralarda olur, böyle bir takımın 2 senede bu lige gelmesini can-ı gönülden istiyorum. Gençlerbirliği maçında da dediğim gibi çok iyi bir futbol oynadılar ama 1-0 mağlup oldular. 4-5 net pozisyonu değerlendiremediler, Gençlerbirliği'nin tek pozisyonu gol oldu. Kesinlikle galibiyeti hak eden bir oyundu. Ankara'daki rövanşta da kolay kolay teslim olmayacaklarını düşünüyorum. 1-0 da öyle turu garantileyecek bir skor değil. O maçın da keyifli olacağını düşünüyorum, bu maç gibi.
adam hakemi hesaba katmamış sen hala buna KAPAK diebiliosan ben bişi demiorm ayıp. hani bi laf wardır ekmeğimizle oynadılar die çok klasik bi laftır o laf ı hatırladım bu maçı izledikten soora
tmm ztn senle iletişime girmek istemiorm belli nası biri olduğun nasılsa ne yazsam sen kendi bildiğin şekilde davranıcaksın boswer sen bunları sewin git 8 9 kişilik takımı zor bela 90. dakkada attıınız gole sevin koş koş
Valla öncelikler Galatasaray takımını tebrik ederim özellikle ilk 60 dk boyunc onadığı oyun ile bu maçı kazanmayı haketmişlerdi.
Eğer Galatasaray hakemle kazandı derseniz Galatasaray'ın oynadğı ve emek verdiği bir 90 dk'yi çöpe tmış olursunuz.Galatasaray'lı oyuncula mı sanki hakeme böle yönet dedi.O yüzden hakemle falan kazandılar diye bahane uydurmaya gerek yok.
Volkan olmasa daha ilk yarı 3-0 olurdu maç.Fenerbahçe'li olmama rağmen özellikle Lugano'nun profösyonellikten yoksun olması ve 2.kırmızıyı yemesi onun hatasıdır ve Fenerbahçe'me pahalıya mal olmuştur.
Gökhan Gönül maçın tartışmasız en iyisi yıldız attığı gol jeneriklik bir goldu kutlarım kendisini.Fakat kırmızı kartı bence ağır bir karardı.
Hakem gerçekten kötü maç yönetti futbolcularda stresi üst düzey halde getirdi fakan gördüm ki Galatasaray'lı oyuncular daha çok istedi galibiyeti zaten ilk yarı özellikle ve daha maçın 23.snde Volkan'ın çıkardığı şut ardından gelen gol bunun kanıtı idi.
Evet Fenerbahçe'miz mağlup oldu ama en azından mücadele etti.Galatasaray kazandı mücadele ederek kazandı bu çok güzel bence.
Ama hakem özellikle Galatasaray'lı futbolcuların önüne geçti yaptıkları hakem hataları ile bu da Galatasaray'lı futbolcuların şansızlığı.
Postları okudum benim gibi Fenerbahçe'li olan arkadaşlar işte Leverkusen'den 5 yediniz bizi yenseniz ne olur ki,anca bizi 8 kişi yenersiniz gibi mesajlar atmışlar.
Gayet saçmalamışlar yani Galatasaray 5 yiyince Almanya'da hoşunuza mı gidiyor ülkemizin puanı düşüyor ya da Türk takımı 5 yedi oluyor ülke prestiji sorgulanıyor öle bir konuda zaten böle düşündüğünüz sürecede Türk futbolu ileriye gitmeyecek.
Tekrar Galatasaray'ı kutlarım kazandığı maç için ve 2 takımı da mücadelesinden dolayı kutlarım.
Türkiye kupasından Galatasary tarfından elenmek yolun sonu değil tatlı rekabetimzin devamıdır bu da futbolun tatlı tarafıdır.
Fenerbahçe'mizin de mücadelesi takdir'e şayandır.Fenerbahçe'mize Ankaragücü ve Sevilla maçında başarılar diler her zaman arakasında olduğumuzu belirtmek isterim.
Saygılarımla...
Tam yazarken konu kitlenmiş buraya yazmak istedim modlar kusura bakmasın çünkü gerçek duygularım bunlardır.
eh diğer konu kitlenince insanlar benzer konularda devam ediyor haklı olarak neyse en azından futbol izleyen fenerbahçeli arkadaşlarımız da varmış görmüş olduk ...
gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum..
MAHUHUA KAPAK
9 kişiyle kupadan elenseydiniz kafanızda kese kağıtlarıyla gezerdiniz sokaklarda , tekiniz şu foruma 1 kelime yazamazdı..Biz burdayız ama , kim eledi bizi kupadan tüm türkiye gördü..yemin ediyorum azcık tahrik oluyorsam , acizliğinize gülüyorum o kadar bakın dalganıza ;)
Luci rep sayın her geçen gün artıyor. Gerçekten çok teşekkür ederim böyle yorumlar yaptığın için. Bilinçli olduğun için. Bir de senden bunları duyacağım hiç aklıma gelmezdi :D
O değil de bu mesajı atarken Gökhan'ın pozisyonunu yakın çekimde izledin mi? Adam topu istiyor sonra eğilip topu alıyor tam top atıldığı zaman. Bence o açıdan hak etti ama senin örüşündür saygı duyarım ;)
Gökhan "Ben topu istedim çocuk atmayınca aşaıdaki topu aldım" dedi ama istemesiyle eğilmesi arasında 2 saniye var, saçma bir bahaneydi bence.
Bonjo kerşınızda 4 kırmızı kart gördük deliler gibi de sevindiniz o maçta da. Aynen bu maç gibi biri hariç hepsi haklı, bir tanesi tartışmaya açıktı kartların.
Bence Gökhan'ınki de haklı ya neyse. Sonuçta öyle birşey yok biz de yaşadık daha beterini Ali Aydın sağolsun.
Ya ben sadece ağır buldum o kartı ama gene sölüyor hakemin hataları ön plana çok çıktığı için bu maç çok konusulacak ve 2 takımada zarar verecek bu da çok kötü bir olay maçın tüm zevkini kaçırdı hakem he doğrudur yanlıştır kararları bir şey demem ama biraz da otorite sahibi olsa zaten o futbolcu onu yapmaz.
tam olarak olmasa da bi fbli olarak ben de luciye katılıyorum.
tekrarları da izledim led haklı ama yine de kart gereksiz bence.
ama yine de 2 defansı eksik bi takıma gol atmanız çok üzün sürdü :p
gökhan gitmese işte ah.
adam o kadar çok kart gösterdi ki feleğim şaştı valla.
Öne çıkan mesajlar
Trasty
Sosyal ağlarda paylaş
Red
lincoln yine sakatlandı oynamıcak diodu bugun gazeteler ama bende kolpa haber
Sosyal ağlarda paylaş
DeathLord
Sosyal ağlarda paylaş
Heimdall
Sosyal ağlarda paylaş
TRA_GS
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Doğru aslında birebir uyan forvet tipi :)
Sosyal ağlarda paylaş
Xobalt
Sosyal ağlarda paylaş
BulletRide
Zlatan İbrahimovic,Davor Suker,Bergkamp
Sosyal ağlarda paylaş
Burax
çeyrek finallerin ilk maçı
Gençlerbirliği Oftaş - Kayserispor (0-0)
bitti
Sosyal ağlarda paylaş
aytimania
Sosyal ağlarda paylaş
Heimdall
Sosyal ağlarda paylaş
Xobalt
Sosyal ağlarda paylaş
Xo
MAHUHUA KAPAK
Sosyal ağlarda paylaş
mokoko
Sosyal ağlarda paylaş
Xo
Sosyal ağlarda paylaş
mokoko
tmm ztn senle iletişime girmek istemiorm belli nası biri olduğun nasılsa ne yazsam sen kendi bildiğin şekilde davranıcaksın boswer sen bunları sewin git 8 9 kişilik takımı zor bela 90. dakkada attıınız gole sevin koş koş
Sosyal ağlarda paylaş
Xo
Sosyal ağlarda paylaş
LucifeL
Eğer Galatasaray hakemle kazandı derseniz Galatasaray'ın oynadğı ve emek verdiği bir 90 dk'yi çöpe tmış olursunuz.Galatasaray'lı oyuncula mı sanki hakeme böle yönet dedi.O yüzden hakemle falan kazandılar diye bahane uydurmaya gerek yok.
Volkan olmasa daha ilk yarı 3-0 olurdu maç.Fenerbahçe'li olmama rağmen özellikle Lugano'nun profösyonellikten yoksun olması ve 2.kırmızıyı yemesi onun hatasıdır ve Fenerbahçe'me pahalıya mal olmuştur.
Gökhan Gönül maçın tartışmasız en iyisi yıldız attığı gol jeneriklik bir goldu kutlarım kendisini.Fakat kırmızı kartı bence ağır bir karardı.
Hakem gerçekten kötü maç yönetti futbolcularda stresi üst düzey halde getirdi fakan gördüm ki Galatasaray'lı oyuncular daha çok istedi galibiyeti zaten ilk yarı özellikle ve daha maçın 23.snde Volkan'ın çıkardığı şut ardından gelen gol bunun kanıtı idi.
Evet Fenerbahçe'miz mağlup oldu ama en azından mücadele etti.Galatasaray kazandı mücadele ederek kazandı bu çok güzel bence.
Ama hakem özellikle Galatasaray'lı futbolcuların önüne geçti yaptıkları hakem hataları ile bu da Galatasaray'lı futbolcuların şansızlığı.
Postları okudum benim gibi Fenerbahçe'li olan arkadaşlar işte Leverkusen'den 5 yediniz bizi yenseniz ne olur ki,anca bizi 8 kişi yenersiniz gibi mesajlar atmışlar.
Gayet saçmalamışlar yani Galatasaray 5 yiyince Almanya'da hoşunuza mı gidiyor ülkemizin puanı düşüyor ya da Türk takımı 5 yedi oluyor ülke prestiji sorgulanıyor öle bir konuda zaten böle düşündüğünüz sürecede Türk futbolu ileriye gitmeyecek.
Tekrar Galatasaray'ı kutlarım kazandığı maç için ve 2 takımı da mücadelesinden dolayı kutlarım.
Türkiye kupasından Galatasary tarfından elenmek yolun sonu değil tatlı rekabetimzin devamıdır bu da futbolun tatlı tarafıdır.
Fenerbahçe'mizin de mücadelesi takdir'e şayandır.Fenerbahçe'mize Ankaragücü ve Sevilla maçında başarılar diler her zaman arakasında olduğumuzu belirtmek isterim.
Saygılarımla...
Tam yazarken konu kitlenmiş buraya yazmak istedim modlar kusura bakmasın çünkü gerçek duygularım bunlardır.
Sosyal ağlarda paylaş
DeathLord
Sosyal ağlarda paylaş
Bonjo
9 kişiyle kupadan elenseydiniz kafanızda kese kağıtlarıyla gezerdiniz sokaklarda , tekiniz şu foruma 1 kelime yazamazdı..Biz burdayız ama , kim eledi bizi kupadan tüm türkiye gördü..yemin ediyorum azcık tahrik oluyorsam , acizliğinize gülüyorum o kadar bakın dalganıza ;)
Sosyal ağlarda paylaş
nileppezdel
O değil de bu mesajı atarken Gökhan'ın pozisyonunu yakın çekimde izledin mi? Adam topu istiyor sonra eğilip topu alıyor tam top atıldığı zaman. Bence o açıdan hak etti ama senin örüşündür saygı duyarım ;)
Gökhan "Ben topu istedim çocuk atmayınca aşaıdaki topu aldım" dedi ama istemesiyle eğilmesi arasında 2 saniye var, saçma bir bahaneydi bence.
Bonjo kerşınızda 4 kırmızı kart gördük deliler gibi de sevindiniz o maçta da. Aynen bu maç gibi biri hariç hepsi haklı, bir tanesi tartışmaya açıktı kartların.
Bence Gökhan'ınki de haklı ya neyse. Sonuçta öyle birşey yok biz de yaşadık daha beterini Ali Aydın sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş
LucifeL
Sosyal ağlarda paylaş
DoruK
Sosyal ağlarda paylaş
PrudenT
tekrarları da izledim led haklı ama yine de kart gereksiz bence.
ama yine de 2 defansı eksik bi takıma gol atmanız çok üzün sürdü :p
gökhan gitmese işte ah.
adam o kadar çok kart gösterdi ki feleğim şaştı valla.
Sosyal ağlarda paylaş