wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 x tarihine kdar akp oha gelir mi oha deniyodu akp geldi y tarihine kadar türbanı mı serbest bırakırlar oha oha deniyodu o bırakılıyo z tarihine geldik bişi olmaz ne bişi mi olcak oha oha deniyo bakalım bu sefer ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Babalar türban türban derken bu hafta 301. madde oylanacak, Türklere hakaret etmekte sıradan olacak, özelleştirmeler tam gaz devam ediyor, nerede kim ne yapıyor bilmiyoruz. Merkez bankası sorunumuz var 4 gündür hiçbir yerde haberi yok. 2B yasası geçti geçiyor, orman arazileri taşyapılara peşkeşe devam ediliyor kimse görmüyor. Türk kadını Türk erkeği ile eşittir, arkasında değil yanındadır, türbanlı değil başı açıktır. Arap kültürü dayatılmaya çalışılıyor işte geçin bunu arka planda neler oluyor onlara bakmak lazım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Gönül ister ki herkes birbirine saygılı olsun türban takacak olan taksın ,takmayan takmasın ,başkası allaha inanmasın ve bütün bunlar aynı çatı altında gerçekleşebilsin . Ama bum şartlarda imkansız olduğuna göre türbanın serbest olması kaos ortamı doğurur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yazıldımı bilmiyorum ama biz yasağın kalkmasından sonra okula tişört bastırıp gidicez türban takıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ben pelerin,miğfer ve kılıçla gitmek istiyorum, onlar da serbest olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hahaha bu çok komik olurdu shadow. Bir düşünsenize derste kılıçlı pelerinli bir öğrenci. Hahahaaha kendimi gülmekten alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 türbanlılar daha komik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 arif susamda fena değil hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 KONYA'da Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AKP milletvekilleri, ilginç açıklamalarda bulundu. TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Konya Milletvekili Avukat Hüsnü Tuna, türban yasağıyla ilgili açıklama yaparken, "İnşallah hedefimiz kamu hizmetlerinde de, yani kamu hizmeti veren personellerde de böyle bir yasağın olmamasıdır. Bu utanç verici bir şey diye düşünüyorum."dedi. haberin devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 viktor göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 viktor öpüşen 2 türbanlı kız resmi de koyar mısın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yok yok konu türban konusu, otoriteye danışmak lazım newdonis göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 off viktor kor gibi oldum ahahfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 başşşşbakan iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 22 Temmuz seçimlerinde AKP'nin oylarının düşüceği umut etmiştim.Olmadı.Aksine patlama yarattı.%47 gibi bir oya geldiler.Sanıyorum ki bundan sonra ki seçimdede sağlam kalacaklar.Çünkü artık muhalefetin bir önemi kalmadı.Muhalefet bu saatten sonra iyi muhalefetde yapsa artık ülkemiz insanları umursamayacaktır.Çünkü insanlarımızın gözünde Devlet Bahçeliside Deniz Baykalıda aynı şeydir.Her dedikleri yalandır. Ben bu %47'e yarının %60'ına şunu söylemek isterim:Siz bunları istediniz.Alın sizin olsun.Daha da kötüsü olsun ki çekildiğiniz köşede sıkışın.Çıkış yolunu arayın ama bulamayın.Sonunda belki bir kurtarıcı gelir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ben şahsen başka bir Mustafa Kemal gibi bir önderin bu ülkeye harcanmasına karşıyım. Bildiğin israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Redeagle said: Ben şahsen başka bir Mustafa Kemal gibi bir önderin bu ülkeye harcanmasına karşıyım. Bildiğin israf. Bence ilk seferinde harcanması daha büyük israf. Az önce gazetelerim geldi okudumda, maşallah böyle ilkögretim + ortaogretim + kamusal alandada türbana izin verilsin demişler. Yani yok küfredicem, edemiyorum.. Birde bu ülkeden gidersem bir daha hiçbir koşul altında dönmem deyincede bana kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8106274.asp Kara çarşafın, burkanın yolu açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 said: son zamanların en sık tartışılan konusu üzerinde iktidar akp ile muhalefet partilerinde mhp'nin kurmaylarının üniversitelede ve kamu kurumlarında türban yasağı/serbestisi konusunda anayasanın10 ve 42. maddeleri ile yök yasası 17. ek maddede değişiklikler yapılması ve türbanın tanımı konusunda uzlaşması olayıdır. tc 1982 anayasası madde 10: madde 10. – herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. (ek: 7.5.2004-5170/1 md.)kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür. hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz. devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar. bu maddenin son fıkrasına "ve her türlü kamu hizmetlerinden yararlanılmasında" ibaresi ekleniyor. yani maddenin son fıkrası şu şekilde olacak: "devlet organları ve idari makanları, bütün işlemlerinde ve her türlü kamu hizmetlerinin yararlanmasında kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadır." tc 1982 anayasası madde 42: kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz. öğrenim hakkının kapsamı kanunla tespit edilir ve düzenlenir. eğitim ve öğretim, atatürk ilkeleri ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre, devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. bu esaslara aykırı eğitim ve öğretim yerleri açılamaz. eğitim ve öğretim hürriyeti, anayasaya sadakat borcunu ortadan kaldırmaz. ilköğretim, kız ve erkek bütün vatandaşlar için zorunludur ve devlet okullarında parasızdır. özel ilk ve orta dereceli okulların bağlı olduğu esaslar, devlet okulları ile erişilmek istenen seviyeye uygun olarak, kanunla düzenlenir. devlet, maddî imkânlardan yoksun başarılı öğrencilerin, öğrenimlerini sürdürebilmeleri amacı ile burslar ve başka yollarla gerekli yardımları yapar. devlet, durumları sebebiyle özel eğitime ihtiyacı olanları topluma yararlı kılacak tedbirleri alır. eğitim ve öğretim kurumlarında sadece eğitim, öğretim, araştırma ve inceleme ile ilgili faaliyetler yürütülür. bu faaliyetler her ne suretle olursa olsun engellenemez. türkçeden başka hiçbir dil, eğitim ve öğretim kurumlarında türk vatandaşlarına ana dilleri olarak okutulamaz ve öğretilemez. eğitim ve öğretim kurumlarında okutulacak yabancı diller ile yabancı dille eğitim ve öğretim yapan okulların tâbi olacağı esaslar kanunla düzenlenir. milletlerarası andlaşma hükümleri saklıdır. bu maddeye de, birinci fıkraya "kanunda açıkça yazılı olmayan hiçbir sebeple" ve ikinci fıkrasına, "... ve kullanılmasının sınırları" ibareleri ekleniyor. yani maddenin ilk iki fıkrası değişikliklerden sonra şu şekilde olacak: "kimse, kanunda açıkça yazılı olmayan hiçbir sebeple eğitim ve öğretim hakkından yoksun bırakılamaz." "öğrenim hakkının kapsamı ve kullanılmasının sınırları, kanunla tespit edilir ve düzenlenir. yğksek öğrenim kurulu yasası ek 17. maddede, "yürürlülükteki kanunlara aykırı olmamak kaydıyla, yüksek öğretim kurumlarında kılık ve kıyafet serbesttir" fıkrası da düzenlemeyle şu nihai hali alıyor: "hiç kimse, başının örtülü olması sebebiyle yüksek öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz ve bu yönde uygulama ve düzenleme yapılamaz. ancak başın örtülmesi, kişinin yüzü açık ve kimliğinin tanınmasına imkan verecek ve çene altından bağlanacak şekilde olması gerekir." http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12416189 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Anayasa suratlarına bir tokat gibi çarpacak nasılsa pek sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bu olay -olurda- gerçekleşirse, kimse ama kimse, bana ne bu ülkeyi, ne bu hükümeti, nede bunlara oyunu veren koyunları savunmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Facebook grupları işe yaramamış demek =[. RCE'nin basın toplantılarında vs. nasıl kasıldığına,demeçlerindeki kendine güveni bile gördüğüm vakit gerçekten gelecek için gün geçtikte daha çok endişeleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 öff bu çıkarsa ondan sonra "böyle okuduk işimizi niye böyle yapamıyoruz" deyip.heryerde böyle olmasını istiyecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Şuanda Devlet Bahçeli canlı yayında türbanın nasıl bağlanacağını falan anlatıyor. Okul kapısına türban bağlama uzmanı dikilip nasıl bağladıklarına bakılacak :D Süper memleket olacağız. Bıyık saç ölçsinler, pantolon ütüsü, tırnak kontrolü falanda yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar