Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dtp sol goruslu yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dtp kendi içinde bölünük bir parti. sol görüşlü demek ne kadar doğru bilmiyorum. içlerinden "ileri" "geri" bile çıkaibilr o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bence çok çok zor redeagle o kaygılar . yani ben hiç zannetmiyorum halk içinde insanların birbirleriyle uğraşıcanı , yobazdan baskı gören kız da nasıl bugüne de kadar ağzını açıp bas bas konuştuysa bundan sonra da öyle konuşabilsin canım yani . halk olarak aştık bazı şeyleri bence . zamanla tepkiler arttıkça , insanlar fikirleri arkasında durdukça daha da düzelir ne derecede karşıdaki yobaz olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Keşke öyle olsa malik ben istemez miyim. Ama daha geçen sene nü çizen sanat öğrencisi dayak yememiş miydi? Bilmiyorum süreç gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 biz niye uğraşıorz ki asıl,şeriatın gelmesi erkeklere yarıcak.bu ülkede kadınlar bazı şeylere sesini çıkarmadıkça böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gijo said: nerde çekilmiş bu foto neyin fotosu? günlük hayatta yok bu fotolar, orda polisler falan var bi toplantı bir olay var belli. ayrıca evet yasak polise git şikayet et kanun var.kanunada inanmıyorsan ne halt yersen ye olan olayları da böyle gizliyorlar güzel bir şekilde. tayyip'ten öğrenmişler yani: "inkar et, yalancı olduklarını söyle, olay unutulsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 malik said: bence çok çok zor redeagle o kaygılar . yani ben hiç zannetmiyorum halk içinde insanların birbirleriyle uğraşıcanı , yobazdan baskı gören kız da nasıl bugüne de kadar ağzını açıp bas bas konuştuysa bundan sonra da öyle konuşabilsin canım yani . halk olarak aştık bazı şeyleri bence . zamanla tepkiler arttıkça , insanlar fikirleri arkasında durdukça daha da düzelir ne derecede karşıdaki yobaz olursa olsun. malik bilmiyorum hiç dinledin mi büyüklerinden "bir ara türbanı serbest bırakmışlardı da üniversite çıkışlarında 4-5 türbanlıyla sarışın kızın kavgası haberlerinden bıkmıştık" hikayelerini. ne olursa olsun 5-10 yıl sonra bunların gruplaşacağına (hali hazırda öyle olanlar var) ve başı açık kızlara o.. gözüyle bakıp mahalle baskısı yaratacağına kesin gözüyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gijo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bone said: gijo said: nerde çekilmiş bu foto neyin fotosu? günlük hayatta yok bu fotolar, orda polisler falan var bi toplantı bir olay var belli. ayrıca evet yasak polise git şikayet et kanun var.kanunada inanmıyorsan ne halt yersen ye olan olayları da böyle gizliyorlar güzel bir şekilde. tayyip'ten öğrenmişler yani: "inkar et, yalancı olduklarını söyle, olay unutulsun" izmirde yok böyle tipler bonec,evet gel izmire gör,istanbuldada fatih semtine gitmedim. neyi gizliyormuşum, ben kimim ki gizliycem, ne tırt adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 izmirde de var, ama alsancak konak güzelyalıda falan göremezsin. çık bakalım gedize, yenişehire, kaç tane kara çarşaflı sarıklı eleman var ortalıkta görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İzmir? newdonis gelmiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 banlanan yok mu halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gijo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 DoruK said: izmirde de var, ama alsancak konak güzelyalıda falan göremezsin. çık bakalım gedize, yenişehire, kaç tane kara çarşaflı sarıklı eleman var ortalıkta görürsün. işim olmaz o taraflarla, ayrıca gene söylüyorum banane onun sarıgından cüppesinden ,ayrıca sanane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pr0n yasaksa turbanlilari hedef bellemis bir bangbus ortami yaratalim Ilke'm. `Biz mi vericez?``Yuru kiz yuru...` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dtpye nerden bakınca sol oluo pardon ama pkk yı savunan lardan bahsediorz ve şuanda da türbana tam destek veriolar sol bir görüşünü sölersenz aydınlanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 DTP sola meyillidir diyebiliriz. DTP lilerin büyük çoğunluğu 80 öncesinde CHP sonrasında SHP çatısı altında siyaset yapıyorlardı. SHP Ahmet Türk ve birkaç arkadaşını 1988 Paris Lürt Kongresine katıldıkları gerekçesi ile ihraç edince. DTP çizgisi SHP'den ayrılarak PKK'ya yaklaşmıştır. 1991 seçimlerinde o zaman ki DEP SHP ile seçim işbirliği kapsamında meclise girdiler. Ama DEP'liler polis zoru ile götürülürken SHP'nin sessiz kalması kesin ayrışmaya neden olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gijo said: DoruK said: izmirde de var, ama alsancak konak güzelyalıda falan göremezsin. çık bakalım gedize, yenişehire, kaç tane kara çarşaflı sarıklı eleman var ortalıkta görürsün. işim olmaz o taraflarla, ayrıca gene söylüyorum banane onun sarıgından cüppesinden ,ayrıca sanane de. bana bişi olduğunu sölemedim zaten, yok demişsin ben de hayır var dedim. nerelerde işin olup olmadığı beni ilgilendirmez ama sadece alsancağa bakarak izmirde bunlar şunlar yok diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bugüne ve kişilerin söledikleri sözlere ve yaptıkları eylemlere bakmalı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bugünde sağdan ziyade soldur. CHP kadar soldur. CHP Türk Milliyetçisi ama kendini sosyaldemokrat tanımlayan bir parti. Zaman zaman emek-özgürlük hareketlerine duyarlı davranabiliyor. DTP'de Kürt Milliyetçisi ama kendini sosyalist tanımlıyor ve ezilen grupları ve emek hareketlerini destekliyor. Avrupa normlarında bir sol partiden söz edemeyiz ama Kürtlerin diğer kesiminin desteğini alan AKP'ye nazaran daha soldadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sol görüş için "toplumun tamamının çıkarlarını gözetmek" diye bir kısa bir tanım uygun görebiliyorsak dtp nin solla uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Vampire şuan neredeyse politikası el veren bütün partiler birşekilde türbana sıcak bakıyor.AKP bu meseleyi ortaya atarken hiç kimsenin türbana sıcak bakmayacağını düşündü ve bu yolla oylarını iyice kendine bağlamayı ve arttırmayı hedefledi.Ancak bu bir çeşift blöfü diğer partiler gördü.Gerek MHP gerek DTP ve daha birsürüsü görecek,çünkü bu sayede bu dinci oyları AKP'den koparıp kendi partilerine bağlama ihtimali doğdu.Ayrıca bu mesele herhangi bir şekilde kapanırsa AKP seçimlerde kullandığı büyük silahlardan birini kaybedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 DoruK said: sol görüş için "toplumun tamamının çıkarlarını gözetmek" diye bir kısa bir tanım uygun görebiliyorsak dtp nin solla uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyebiliriz. sol toplumun tamamının çıkarlarını gözetmek değildir. Toplumun belli kesimlerinin çıkarları zaten düzen tarafından gözetilmektedir. Sol çoğunluğa karşı azınlığın, ezene karşı ezilenin, sermayeye karşı emeğin yanında olmaktır. Toplumun tamamı söylemi klasik bir neo-liberal söylem. Tony Blair solcuysa dediğin doğrudur. (DTP'yi savunmak adına değil, tanıma itiraz amacıyla yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sadece kürt milliyetçiliğine dayandırırsak o zmn mhp de soldu akp ye ztn asla sol diyemem chp ye ise akpnin kopyası diyorum artık nese artık olan oluyor biten bitiyor elbet türbanı bi galeyana getirip önümüze koyacaklar birilerinin işine gelcek ama halkın hali artık sağa mı kayar sola mı yoksa ayağı mı kayar belli olmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Kürt milliyetçisi olduğu için soldur demedim. Sol değildir, aksine Kürt milliyetçisidir dedim. Bence de sol değil ne DTP ne CHP. Ama DTP, Kürt halkından oy alabilen iki partiden biri. Diğeri AKP. DTP AKP'ye nazaran soldadır dedim. Yoksa bence sol her türlü milliyetçiliği reddetmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Seyirciler artık kan görmek istiyor gladyatör bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ombakkombak said: Bugünde sağdan ziyade soldur. CHP kadar soldur. CHP Türk Milliyetçisi ama kendini sosyaldemokrat tanımlayan bir parti. Zaman zaman emek-özgürlük hareketlerine duyarlı davranabiliyor. DTP'de Kürt Milliyetçisi ama kendini sosyalist tanımlıyor ve ezilen grupları ve emek hareketlerini destekliyor. Avrupa normlarında bir sol partiden söz edemeyiz ama Kürtlerin diğer kesiminin desteğini alan AKP'ye nazaran daha soldadır. CHP kadar soldur demişin.Partinin kendilerini nasıl tanımladığını pek önemli değil,şu an iki partinin de ulusalcı olduğunu biliyoruz.Sol ile milliyetçiliğin bağdaştığını düşünmüyorum. edit:Zaten aynı görüşteymişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar