Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir evlenme teklifi nasıl romantizmin doruklarına vurabilir?

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

romantik erkeği sevmiyo kızlar.. şaşırtıcı olman lazım
hiç beklemediği bi anda çık karşısına..
ama okadarda beklenmedik bi anda çıkma yani :D sdf tuvalette filan kapıyı kırıp dalma içeri yani sdf

romantik olunmaz doğulur.. olmaya çalışırsan yüzün kızarır.bşver romantizmi filan

dediğim gibi şaşırtmaya bak..sürpriz de etkili olur..
Sosyal ağlarda paylaş

evlencen mi yani? bence bi otur düşün önce sdf :p

sonra da evine falan gidiyorsan bence yastığını altına yüzük falan koy nası olsa herkes uyurken yastığın altına elini atar birgün. tabi kız onun evlenme teklifi olmadığını anlamayabilir hatta yeterince kasarsa senin onu oraya koyduğunu bile anlamayabilir çok riskli sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Mojito said:
uzaya gotursen yıne

e işte bu arkadaş çok seviyor ki, bahsedilen kişi için bu anın unutulmaz olmasını istiyor. Amacı kabul ettirmek değil ki, zaten kabul edeceği var sayımından yola çıkıp onu uzaya çıkmış gibi hissetirmek (bu analoji üzerine espiri yapmayınız lütfen). Hiç mi aşık olmadınız cizıs..
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı ara intihar edicem de, kocaman bir gökdelenin tepesine çık, kızı çağır. Kız gelince atla, kız da görsün, sonra paraşüt varmış meğersem sırtında, onu aç içinde "Benimle evlenir misin?" yazıyor olsun, kız onu görsün, eve gidip başka bir Bon Jovi klibi seyredin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Kızı ara intihar edicem de, kocaman bir gökdelenin tepesine çık, kızı çağır. Kız gelince atla, kız da görsün, sonra paraşüt varmış meğersem sırtında, onu aç içinde "Benimle evlenir misin?" yazıyor olsun,

sonra paraşüt açılmasın orada romantizm ayağına mort ol. hehe çok riskli. cenazede gülerler şerefsizim, nası öldüğünü öğrenince bireyin.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
91li değil misin olm sen napıcan evlilik teklifini

ayıcık bundan sonra 6 7 sene sora oturur kasarsın kendini öff abi nası evlenme teklifi ediyim falandır filandir diye. tutki kız arkadaşıma söz kesicem ee bunun icinde kasarsın kendını ozel bı gun tabı sende duygu yokki beynini uo bürümüş. sfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız kalabileceğiniz huzurlu biryere götür. Manzarası olsun. Tepe gibi biryer olsun. Biraz oturun yanyana manzarayı izleyin. Sonra sorular falan sorup kızı heyecanlandır. "Bizim çocuklarımız olur mu ileride" falan gibilerinden hissettir. Evlenen arkadaşlarından falan bahset. Ama söyleme. Biraz heyecanlandır. Zaten bekliyorsa senden böyle birşey,kalbi çarpmaya başlar. Heyecanlandır heyecanlandır en sonunda birşey aldım senin için de ve yüzüğü çıkar. "Seninle ömür boyu böyle yakın olmak istiyorum" de.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
ayıcık bundan sonra 6 7 sene sora oturur kasarsın kendini öff abi nası evlenme teklifi ediyim falandır filandir diye. tutki kız arkadaşıma söz kesicem ee bunun icinde kasarsın kendını ozel bı gun tabı sende duygu yokki beynini uo bürümüş. sfsdf

aklımca ayar verdiğim falan yok.
bu yaşında bunları düşünmenin mantıksızlığını belirteyim dedim sana ama salaksın anlamıyosun napıyım sdjf.
ki benim senin nickinde reklam yaptığın ilişkinden daha uzun süredir devam eden bir ilişkim var ama 5 milyonluk fason yüzüklerle söz kesme gibi eylemlere girişmedim henüz.
döverim.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Silahı beynine daya
Sert bi şekilde
EVLENİCEKSİN LAN ! diye bağır
arkadada kutsiden
İLANI AŞK EDİYORUM BENİMLE EVLENİRMİSİN BERABER YAŞLANMAYA BİR KALEMDE SÖZ VERİRMİSİN...
sonrada şu sözleri ekle
"allahın verdiği canı bi kurşun alıyo hayat ne kadar zalim" sözlerini ekle

sonra sık kurşunu kafasına, evlenip napcan zaten gir acılarınla maphusa ahahha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...