JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ABi altıma zıçıyordum gülmekten Mithat'ın yaptığı piçhliği görünce olm mitat tam bir yılansın yemin ederim nasıl bir nefret nasıl bir kin beslediysen adama, resmen beter olsun diye elinden geleni arkana koymamışsın. korktum lan ben senden. ne adamlar varmış burada abi. kuddusi'ye üzüldüm yemin ederim adam keyifle izliyordu FİLMİ, piçh ettiler. Bu arada eğer ben breaking bad'e yeni başlayan ve kaza eseri burayı takip eden biri olsaydım seni reelde bulur, hayatını bok edecek çeşitli işkenceler yapardım mitatçım, boru değil breaking bad bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 JestersTear said: ne adamlar varmış burada abi. Bu arada eğer ben breaking bad'e yeni başlayan ve kaza eseri burayı takip eden biri olsaydım seni reelde bulur, hayatını bok edecek çeşitli işkenceler yapardım mitatçım, boru değil breaking bad bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 jester güncel takip etmeyip sonradan devam ettiğin dizi varmı hali hazırda. bişey deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bulurum aga seni, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: spoilerfest Oy oy oy oy , aluriel , billurlarına kurban . Bu arada , madem eski sezonlar serbest. Gus'ı walt öldürüyor , Gale'i jesse öldürüyor. ohyş. Teknik olarak 5. sezonda bitti , 5. sezondan da bir yardırasım var ama neyse. Bu arada skyler patronuyla yatıyor walt'ı aldatıyor , sonra o aldattığı adam kasketlik konuma geliyor ama korkudan bişi diyemiyor kimseye . arkadaş sen izlediğini anlamadın keyif alamadın diye niye milletinkini bozuyorsun? demekki sırf hype var diye bandwagona binmiş arkasokaklar kurgusu seviyesinde bi adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sen diziyi söyle adresi ben veririm merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 KuddusiMavra said: Simdi size soru...omden size adi mithat olan birisi filmin sonucunu atarsa ,bu adi mithat olan kisinin hak edecegi sifat ne olur? Mithat said: Kendi kendine uydurmuyor. http://forum.paticik.com/read.php?11,6992569 Bu konu konu açma ve spoiler kuralları. Bunu okumadan gelip buraya spoiler okuyorsan bizim suçumuz ne? Bak ilk mesajı ne? Eski sezonlari spoiler olmadan konuşmak serbest. Sezonun eski olması için yeni sezonun oynuyor olmasi lazım. Böylece Firefly'da, Oz'da filan istedikleri gibi konuşur insanlar; daha izlemeyen de okumasın Firefly'dan spoiler almak istemiyorsa. Yani bu kurallara uygun bir hareket. Sen izliyorsun diye biz her mesajı spoilera almak zorunda değiliz anlamına geliyor. Bu arada o Jane ev sahibesi jesse'nin , ölüyor overdose uyuşturucu almaktan. hiç bir şey olmamış gibi kuralı açıklıyor ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 çetintaş da hala film diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 goldbären said: Mithat said: spoilerfest Oy oy oy oy , aluriel , billurlarına kurban . Bu arada , madem eski sezonlar serbest. Gus'ı walt öldürüyor , Gale'i jesse öldürüyor. ohyş. Teknik olarak 5. sezonda bitti , 5. sezondan da bir yardırasım var ama neyse. Bu arada skyler patronuyla yatıyor walt'ı aldatıyor , sonra o aldattığı adam kasketlik konuma geliyor ama korkudan bişi diyemiyor kimseye . arkadaş sen izlediğini anlamadın keyif alamadın diye niye milletinkini bozuyorsun? demekki sırf hype var diye bandwagona binmiş arkasokaklar kurgusu seviyesinde bi adammışsın. goldbaren sen yancı bi adammışsın ya tıtıtı asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 game of thrones 2. sezondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 forgiver said: çetintaş da hala film diyor ya hiç olmasa sırf o yüzden hakediyor spoileri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 JestersTear said: game of thrones 2. sezondayım. bura kasıyor özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 asdfkjaks dramaya bak ama şimdi doğruya doğru, çetinamca kaşındı biraz. bütün pati yalayıp yutmuş breaking bad'i, çetin amca sıfırdan başlamış, S1E1'i izleyip gelip yorum yapıyo s1e2 izliyo gelip yorum yapıyo, sen böyle yaparsan biri de gelip yapıştırır yüzüne spoilerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 JestersTear said: game of thrones 2. sezondayım. tony stark ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 SENİ BULACAĞAM OĞLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Aluriel'in adresini verene ÖDÜL veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ya gidin Knight Online bölümünde tartışın. Ne hale getirdiniz güzelim başlığı. GERGE kültür şoku yaşadı. Adam sinemada ağlıyordur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hep bu çetintaşın halt yemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi su gerge nin koydugu spoiler kurali forum dunyasinin en aptal kurali zaten konusuldu bu daha once. thread te herkes spoiler la konusuyor su an da cok kotu yeterince. 2 bolum oncesini izlememis olabilirsin, ama geçen sezonu izlememen kabul edilemez. Mantik... PS: Tabi sadece onun da sucu degil. Game of thrones da yeni bolum ciktigi gun basliga girip "yaa spoiler yedik ama ohoo" diye aglayan degisik organizmalar da mevcut. Ulan bu baslikta ne bok ariyorsun denmiyor, onun yerine spoiler kurali geliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Dengesi yok ama bu işin, ya tüm konu spoiler tagı olacak sadece, ya da sırf güncel şeyleri engelleyeceğiz. Neredeyse %90 filan konuda son sezonda insanlar konuştuğu için böyle oldu. Çünkü önceki sezonlar veriliyor, bir ara hergün 5-10 mesaj gizliyordum bu yüzden, o da olmaz. Kurallar da istatistik uygulamasıyla sosyal ortama uydurulmalı, uygulanamayacak kurallar da olmamalı. Tek tek üyeler için değil forumun düzgünlüğü için kurallar. Bir ölçü de olmalı yani sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Burası Breaking Bad tartışma topiği, Breaking Bad 5. sezon tartışma topiği ya da Breaking Bad dizi finali sonrası tartışma topiği değil. Ne bencil ne sırf kendini düşünen adamlarsınız inanamıyorum ya. Spoiler tagina alacaksın abi tabi, çıktığı gün de alacaksın 1 yıl sonra da alacaksın. Ben o gün çıkan bölümü izlemiş olmak zorunda değilim, ben belki insanların bölüm hakkındaki "iyi/kötü" genel yorumlarını alıp o gün içerisinde izleyip izlememe kararı almak için giriyorum topiğe, işimden gücümden vakit ayırıp izlemeye değecek kadar iyi mi yoksa insanlar "eh fena değildi" mi demiş onu görmek istiyorum. Yemin ediyorum inanılmaz bir yorum şu üstteki, bir de haklı gibi organizma falan diye laf edilmiş keyfi sikilen insanlara, gerçekten tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sallandıracaksın iki tanesini yörüngeden. bak bakalım ondan sonra eksik ediyorlar mı spoiler tagleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Hayır gören de 3 satır kod yazılıyor sanacak bir spoiler tagi için, açmak için de çok kompleks bir şifre var onun özel mesajla istenmesi gerekiyor zaten. Kendi işiniz görülsün de başkalarının hangi keyfi sikildi, hangi hakkını elinden aldınız umrunuzda olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi forum kuralı olarak spoiler zorunlu olmalı bence, yani aksini düşünemiyorum ben bu konuda hak veriyorum o yüzden. Fakat burada bu tartışmayı başlatan durum tamamen Mithat'ın Kuddisiye yaptığı kasıtlı piçhlikten dolayı ortaya çıktı. Beter olsun içine sıçayım keyfinin diye yaptı yılan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mithatın kelleyi isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar