Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Ağır Spo

Unutmadan, Waltun ölümüyle ilgili senaryonun bu şekilde olması. Yani kendi kurduğu makineli tüfek düzeneğiyle ölmüş olması Walter White'ın atlattığı tonla maceradan sonra yine kendisini öldürenin kendisi olması da çok önemli bir detaydı. Walter'ın bu çukura nasıl battığını nasıl bu uğurda neler kaybettiğini ve ölümünün yine kendi yaptığı bir şeyden meydana gelmesi, 5 sezonun özeti ve varacağı son durak gibi..

Sosyal ağlarda paylaş

Walt

Acaba öldü mü , hani atıp tutuyoruz ölüyo gibi duruyodu falanda , sonuçta sahne bitmeden daha ölmemişti herif . %99 ölmüştür ama hala ölmemiş olma ihtimali var ve kisme bunu umursamıyo :D hani ya ölmediyse? niye kimse bi şüphe duymaz herkes bu kadar emin öldüğünden

Sosyal ağlarda paylaş

Ailesinin geleceğini garanti altına aldı
Loto biletinin polise verilmesini sağlayarak hankin bulunmasını sağladı
Jesse'yi kurtardı ve ona borcunu ödedi
Nazileri komple temizledi
Lydia'yı ricinliyerek gelecek meth tehtidlerinin kırılma noktasını kırdı.
ve egosu için Methi tek yapabilenin hep kendisi olarak bilineceğini garantiledi
huzur içinde öldü.

win win

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ricin

ricin'in lydia şıllığına gitmesine sevindim

ricin

ayrıca jesse, waltın telefon konuşmasını duydu bence ve son sahnede ricin'in lydia'ya gittiğini, veledi zehirlerken kullanılmadığını anladı, o son bakışmadan öyle bi sonuç çıkardım ben.

ayrıca;

bütüne baktığında walter hiçbişey kaybetmedi resmen. bacanağın ölmesi haricinde herşey planladığı gibi oldu. zaten ölecekti, kral olarak öldü, ailesine para bırakmak istiyordu, bıraktı, öldükten sonra ailesinin güvenliğini sağlamak istiyordu, sağladı, son olarak da adam metamfetamin kralıydı ama bütün bu yaptıkları "sayesinde" metamfetamin pazarını neredeyse tamamen ortadan kaldırmış oldu, aslında bi nevi polise iyilik yaptı. hakkaten win ötesi win her türlü win ya.

Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

sabonis said:

ricin

ricin'in lydia şıllığına gitmesine sevindim

ricin

ayrıca jesse, waltın telefon konuşmasını duydu bence ve son sahnede ricin'in lydia'ya gittiğini, veledi zehirlerken kullanılmadığını anladı, o son bakışmadan öyle bi sonuç çıkardım ben.

ayrıca;

bütüne baktığında walter hiçbişey kaybetmedi resmen. bacanağın ölmesi haricinde herşey planladığı gibi oldu. zaten ölecekti, kral olarak öldü, ailesine para bırakmak istiyordu, bıraktı, öldükten sonra ailesinin güvenliğini sağlamak istiyordu, sağladı, son olarak da adam metamfetamin kralıydı ama bütün bu yaptıkları "sayesinde" metamfetamin pazarını neredeyse tamamen ortadan kaldırmış oldu, aslında bi nevi polise iyilik yaptı. hakkaten win ötesi win her türlü win ya.

abi o son bakışlar beni benden aldı ya ne içim burkuldu orda anlatamam bütün 5 sezon gözlerimin önünden geçti
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Walt

Acaba öldü mü , hani atıp tutuyoruz ölüyo gibi duruyodu falanda , sonuçta sahne bitmeden daha ölmemişti herif . %99 ölmüştür ama hala ölmemiş olma ihtimali var ve kisme bunu umursamıyo :D hani ya ölmediyse? niye kimse bi şüphe duymaz herkes bu kadar emin öldüğünden

Oradaki belirsizlik bir kurgu anlayışıdır. Seyirci için çok önem arz eden karakterlerin ölümü sırasında ölüm anını vermeyebilir. Seyirci karakterin öldüğünü bilir ama bunu görsel olarak yaşayamaz vs. Hoş buradaki olay belki tam öyle değil ama katılmak istenen hava o. Böylece kahraman gönüllerde yaşıyor ^^

Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Mithat said:

Walt

Oradaki belirsizlik bir kurgu anlayışıdır. Seyirci için çok önem arz eden karakterlerin ölümü sırasında ölüm anını vermeyebilir. Seyirci karakterin öldüğünü bilir ama bunu görsel olarak yaşayamaz vs. Hoş buradaki olay belki tam öyle değil ama katılmak istenen hava o. Böylece kahraman gönüllerde yaşıyor ^^

öeh spoilera alaydın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...