yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Olm 2 kere izledim. Gece bi kere daha izlicem sanırım. Bu arada kitabı daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 JestersTear said: Ben bu finali beğenmeyenin mankafa olduğunu düşünüyorum. Hatta bu finali beğenmeyenlere saydırmak serbest olmalı. sakin ol sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 düz olmak zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paçalardan akarcasına bir finaldı. Darısı başka dizilerin başına Keyif sigaramı yakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ağır Spo Unutmadan, Waltun ölümüyle ilgili senaryonun bu şekilde olması. Yani kendi kurduğu makineli tüfek düzeneğiyle ölmüş olması Walter White'ın atlattığı tonla maceradan sonra yine kendisini öldürenin kendisi olması da çok önemli bir detaydı. Walter'ın bu çukura nasıl battığını nasıl bu uğurda neler kaybettiğini ve ölümünün yine kendi yaptığı bir şeyden meydana gelmesi, 5 sezonun özeti ve varacağı son durak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ya 2-3 sezon öncesinde ev mi patlıyordu gözlüğü havuzdan mı ne çıkıyordu. Öyle bişi hatırlıyorum ama tam emin olamadım o ff nin neyle ilgili olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Walt Acaba öldü mü , hani atıp tutuyoruz ölüyo gibi duruyodu falanda , sonuçta sahne bitmeden daha ölmemişti herif . %99 ölmüştür ama hala ölmemiş olma ihtimali var ve kisme bunu umursamıyo :D hani ya ölmediyse? niye kimse bi şüphe duymaz herkes bu kadar emin öldüğünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ne farkedicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 spo acil öle bir silahtan o yerden vurulursan ölürsün aga zaten vurulunca kan siyahtı siyah kan öldün demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kitabı baya iyi bide bunun kitabını okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ailesinin geleceğini garanti altına aldı Loto biletinin polise verilmesini sağlayarak hankin bulunmasını sağladı Jesse'yi kurtardı ve ona borcunu ödedi Nazileri komple temizledi Lydia'yı ricinliyerek gelecek meth tehtidlerinin kırılma noktasını kırdı. ve egosu için Methi tek yapabilenin hep kendisi olarak bilineceğini garantiledi huzur içinde öldü. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Aktı gitti 1 saat valla, çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://i.imgur.com/jN1Wz2T.jpg Çok güzeldi. Keşke her dizi böyle tadında, güzel, bok etmeden bitse. Dexter'ın boktan finalinden sonra çok iyi oldu bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ricin ricin'in lydia şıllığına gitmesine sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 spoiler ya skerler teorileri herif mutlu öldü abi, böyle happy endinge can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sabonis said: ricin ricin'in lydia şıllığına gitmesine sevindim ricin ayrıca jesse, waltın telefon konuşmasını duydu bence ve son sahnede ricin'in lydia'ya gittiğini, veledi zehirlerken kullanılmadığını anladı, o son bakışmadan öyle bi sonuç çıkardım ben. ayrıca; bütüne baktığında walter hiçbişey kaybetmedi resmen. bacanağın ölmesi haricinde herşey planladığı gibi oldu. zaten ölecekti, kral olarak öldü, ailesine para bırakmak istiyordu, bıraktı, öldükten sonra ailesinin güvenliğini sağlamak istiyordu, sağladı, son olarak da adam metamfetamin kralıydı ama bütün bu yaptıkları "sayesinde" metamfetamin pazarını neredeyse tamamen ortadan kaldırmış oldu, aslında bi nevi polise iyilik yaptı. hakkaten win ötesi win her türlü win ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bu arada nazi uncle jack'in ölüm sahnesi fazla iyi değil miydi? Ayrıca geriye kalan 70 küsür milyon dolar para ne olacak, tüm naziler öldüğüne göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 JestersTear said: Bu arada nazi uncle jack'in ölüm sahnesi fazla iyi değil miydi? Ayrıca geriye kalan 70 küsür milyon dolar para ne olacak, tüm naziler öldüğüne göre? spo hankin intikamı oldu işte o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Xenocide said: sabonis said: ricin ricin'in lydia şıllığına gitmesine sevindim ricin ayrıca jesse, waltın telefon konuşmasını duydu bence ve son sahnede ricin'in lydia'ya gittiğini, veledi zehirlerken kullanılmadığını anladı, o son bakışmadan öyle bi sonuç çıkardım ben. ayrıca; bütüne baktığında walter hiçbişey kaybetmedi resmen. bacanağın ölmesi haricinde herşey planladığı gibi oldu. zaten ölecekti, kral olarak öldü, ailesine para bırakmak istiyordu, bıraktı, öldükten sonra ailesinin güvenliğini sağlamak istiyordu, sağladı, son olarak da adam metamfetamin kralıydı ama bütün bu yaptıkları "sayesinde" metamfetamin pazarını neredeyse tamamen ortadan kaldırmış oldu, aslında bi nevi polise iyilik yaptı. hakkaten win ötesi win her türlü win ya. abi o son bakışlar beni benden aldı ya ne içim burkuldu orda anlatamam bütün 5 sezon gözlerimin önünden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mithat said: Walt Acaba öldü mü , hani atıp tutuyoruz ölüyo gibi duruyodu falanda , sonuçta sahne bitmeden daha ölmemişti herif . %99 ölmüştür ama hala ölmemiş olma ihtimali var ve kisme bunu umursamıyo :D hani ya ölmediyse? niye kimse bi şüphe duymaz herkes bu kadar emin öldüğünden Oradaki belirsizlik bir kurgu anlayışıdır. Seyirci için çok önem arz eden karakterlerin ölümü sırasında ölüm anını vermeyebilir. Seyirci karakterin öldüğünü bilir ama bunu görsel olarak yaşayamaz vs. Hoş buradaki olay belki tam öyle değil ama katılmak istenen hava o. Böylece kahraman gönüllerde yaşıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi adamın terminal lung canceri var yeterincede tadını çıkardı, hayatını kanser olduktan sonra yaşadı adam literally enjoy your cancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 samaella said: Mithat said: Walt Acaba öldü mü , hani atıp tutuyoruz ölüyo gibi duruyodu falanda , sonuçta sahne bitmeden daha ölmemişti herif . %99 ölmüştür ama hala ölmemiş olma ihtimali var ve kisme bunu umursamıyo :D hani ya ölmediyse? niye kimse bi şüphe duymaz herkes bu kadar emin öldüğünden Oradaki belirsizlik bir kurgu anlayışıdır. Seyirci için çok önem arz eden karakterlerin ölümü sırasında ölüm anını vermeyebilir. Seyirci karakterin öldüğünü bilir ama bunu görsel olarak yaşayamaz vs. Hoş buradaki olay belki tam öyle değil ama katılmak istenen hava o. Böylece kahraman gönüllerde yaşıyor ^^ öeh spoilera alaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ban istemiyorsan spoilera al acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bir efsane bitti be dostlar vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi şaka maka şimdi dizi lazım ne izleyim ya bişi tavsiye edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar