Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

/tvde gördüm
a post from last night:
>"You guys don't understand anything.

>He set it up so he would die at the location of the lab so that he would get credit as the one who was cooking the blue. He was driven by pride right to the end, you saw how lovingly he touched that tank.

>Clearing Jesse is a by-product, his real goal to die at the Nazi compound was to make it look forever like he, and he alone, was the one who cooked the blue."

if that's how you view the ending, then 10/10 it's perfect, damn

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi öncelikle bu finali beğenmeyenler, datmin olmayanlar olmuş.

Ben bu finali beğenmeyenin mankafa olduğunu düşünüyorum. Hatta bu finali beğenmeyenlere saydırmak serbest olmalı.

Final yazıldığı kadar o kadar düz değildi, olayların her detay çok ince işlenmiş gene her zamanki gibi. Yani düz ve basit gibi görünen aslında derin bir final yapmış adamlar.

Spoiler yazdım

Özellikle Walt'un Heisenberg karakterinden sıyrılıp Walter White'ın öne çıkmasıydı bu final resmen. Blue Meth'i tek yapabilenin kendisi olmasını isteyişi gene egosunun çok açık bir göstergesi tabii ki. O lab'de bu yüzden ölmek istedi. Belki ölmeyi değil o lab'de tutuklanmayı planlıyordu ama gene bir tek bu işi yapabilenin kendisi olmak istediği çok açık..
Hata Jesse'nin ortak olduğunu öğrense öldürecekti, köle haline geldiğini görünce onu da kurtardı sırf bu yüzden.

Gray matter shwarzları korkutması ise çok başarılıydı, o parayı vermekten başka şansları yok çok iyi korkuttu.

Genel olarak bu finalde, Heisenberg karakterinin artık walter white ile bütünleştiğini gördük. Walt'un egosu her iki ayrı karakterini de kapsadı.

Dizinin en başından beri walt'un en büyük özelliği muhteşem planlar yapıp uygulamasıydı, böyle bir final oldukça yakışmış bu yüzden..

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...