Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 final çok iyiydi. yeter amk bıktık sağ gösterip sol vuran finallerden. gayet arzuladığımız gibi bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 2 bolum onceki olmaliydi final. Fazla zorlama diziye yakismayan bir final. Dexterden iyi allahtan :P Pofff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi geçen sezona göndermeler vardı ya direk finalde. Gayet güzel hazırlanmış. hatta zorlama felan değil direk akışına bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Gayet memnunum finalden. Tryhard twist yok, loose end yok. tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Aynen öyle. Basit futbol ile gol olmuş. Heyecanıyla mükemmeldi. Yalnız Breaking Bad bitti ya. Bitti ağğbiii. :( Vizyon bölümünü kapatabilirsiniz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 aynen öyle. yüzyılın en iyi dizisi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 lan nasıl akşam etcem ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Jim_E_Rustler said: Gayet memnunum finalden. Tryhard twist yok, loose end yok. tertemiz. aynen o sonda ki basit bi gesture bile tatmin edebiliyor todd bu sezon harikaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 efsane değildi ama gayet iyiydi final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 dexter spo en azından oduncu olmadı walt dsfdsfsa gerçi pinkman oymacı oldu ama olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 moncici said: dexter spo en azından oduncu olmadı walt dsfdsfsa gerçi pinkman oymacı oldu ama olsun artık abi rehab dönemleri ama olmadı bak şimdi pinkmanın tek hobisi oymacılık :D Annesi için yaptığı kutuyu ota karşılık satması felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 o değil de ben çok datmin olamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 /tvde gördüm a post from last night: >"You guys don't understand anything. >He set it up so he would die at the location of the lab so that he would get credit as the one who was cooking the blue. He was driven by pride right to the end, you saw how lovingly he touched that tank. >Clearing Jesse is a by-product, his real goal to die at the Nazi compound was to make it look forever like he, and he alone, was the one who cooked the blue." if that's how you view the ending, then 10/10 it's perfect, damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVO3PNM_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 final cok iyiydi be. gereksiz ayrinti yoktu tertemiz bir bölum olmus. dizi bitti ona uzuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Temiz final olmuş.ne gereksiz drama yaptılar ne gereksiz twist eklediler herşey olması gerektiği gibi bitti. Credits kısmına gelince acayip hüzünlendim ama lan.Bitti güzelim dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Çok güzeldi ya. içim hala bi buruk bitti diye. (14. Bölüm daha güzel final olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 çok temiz ya. hakikaten artık o kadar dramaya boğmaya alıştırdı ki diziler bizi, aşırı yoğun drama bekledik son bölümden ama harbiden gayet temiz bitirmişler aferin aferin. ve o hüzün, o burukluk... bitti ya lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Sabah uykulu kaçırmışım ya ikinciye izliodum şimdi gördüm sdf spo spo http://en.wikipedia.org/wiki/Live_Free_or_Die özenle seçilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Vay bee bitti dizi.. finalde ters köşe yapmadılar çoğu olay tahmin edildiği gibi bitti. final gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Spoiler Jesse'nin verdiği saati telefon kutusuna koymasının olayı sezon başındaki flash forwardlarda saat olmadığı için devamlılğı saglamak ve waltun sona yaklaştıgında jesseyle artık ilişiğini tamamen kesmesiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Şimdi öncelikle bu finali beğenmeyenler, datmin olmayanlar olmuş. Ben bu finali beğenmeyenin mankafa olduğunu düşünüyorum. Hatta bu finali beğenmeyenlere saydırmak serbest olmalı. Final yazıldığı kadar o kadar düz değildi, olayların her detay çok ince işlenmiş gene her zamanki gibi. Yani düz ve basit gibi görünen aslında derin bir final yapmış adamlar. Spoiler yazdım Özellikle Walt'un Heisenberg karakterinden sıyrılıp Walter White'ın öne çıkmasıydı bu final resmen. Blue Meth'i tek yapabilenin kendisi olmasını isteyişi gene egosunun çok açık bir göstergesi tabii ki. O lab'de bu yüzden ölmek istedi. Belki ölmeyi değil o lab'de tutuklanmayı planlıyordu ama gene bir tek bu işi yapabilenin kendisi olmak istediği çok açık.. Hata Jesse'nin ortak olduğunu öğrense öldürecekti, köle haline geldiğini görünce onu da kurtardı sırf bu yüzden. Gray matter shwarzları korkutması ise çok başarılıydı, o parayı vermekten başka şansları yok çok iyi korkuttu. Genel olarak bu finalde, Heisenberg karakterinin artık walter white ile bütünleştiğini gördük. Walt'un egosu her iki ayrı karakterini de kapsadı. Dizinin en başından beri walt'un en büyük özelliği muhteşem planlar yapıp uygulamasıydı, böyle bir final oldukça yakışmış bu yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 spo Bence bu bölüm ww'dan ziyade heisenberg'tü edit: edit spo Aslında yine düşündümde, Heisenbergle WW'ın güzel bir karmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar