reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 "Everything I did, I did it for me. I liked it. I was good at it. I was alive." Final buydu happyending dediğin böyle olur tbrkler izlediğin en güzel diziyidi baştan sonra bir kez daha izlerim ve bir ara bir kere daha kesin izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 duygu seli yaşadım ya ne güzel bitti. 50 sene hiç bi dizi yanına yaklaşamaz abi çıtayı öyle yükseğe yerleştirdilerki.. BRAVO VINCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Sabah 7de uyandım ızledim dedim manyagım bu kadar kastım , sonra sızleri gordum kendımı daha iyi hissediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 güzeldi. bu arada göndermeleri, mesajları falan yakalayanlar yazsınlar, illa ki kaçırmışızdır bir çoğunu. lazerlerin sniper olmadığına %100 emin olan başka kim vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben de ilk defa 1 saat erken kalkıp dizi izledim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi tıklamaya korkuyorum ya bitti yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 harikaydı. çok korkmuştum lost faciasından sonra bunun sonun da öyle olacağı konusunda ama olmadı. ne finaldi be. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 reaction to the finale: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sabonis said: güzeldi. bu arada göndermeleri, mesajları falan yakalayanlar yazsınlar, illa ki kaçırmışızdır bir çoğunu. lazerlerin sniper olmadığına %100 emin olan başka kim vardı :D spo walt ve skylar konusurken arada olan stün cok iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bu arada şunu da söylemeden edemicem jack ve tayfası bütün üstünü müstünü arayıp, bagaja bakmadılar orası biraz tırto kaçtı ama yapcak bişe yok. machine gun falan tahmin etmelerini beklemiyorum da belki 2 herif sakladı walt oraya, çıkıp herkesi öldürücekler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yaşadığım hisleri tarif edemiyorum. HLL TEAM. dizi böyle yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Spo Harbiden herşeyi düşünmüş adam , parayı aileye nasıl aktarabileceği , jack ve tayfasını , büyük ihtimalle önce jessieyi de vurucaktı , sonra farketti ki ortak değiller zorla tutuluyo o an doğaçlama kurtarmaya karar verdi. Onun dışında da bişiler vardı ama adam herşeyi düşünmüş harbiden . Acaba yarasından dolayı öldü mü yoksa polis hastane hapishane kanser falan diye devam ediyo mu onu merak etmiyorum desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hüzünlendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Tatmin olduk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Son sahnedeki sarki ya. Helal yani. Guess I got what I deserve Kept you waiting there, too long my love All that time, without a word Didn't know you'd think, that I'd forget, or I'd regret The special love I have for you My baby blue Cok doyurucu bi final oldu. Six feet under ayarinda. Tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kadının kıvranarak ölmesini izlemek isterdim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Todd'un Jesse'ye kalması iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 walt lydia'nın çayına nasıl karıştırmış olabilir ricini? tekrar izlerim ama bişey yakalayamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Fabrikasına gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Nigger_of_the_sand said: walt lydia'nın çayına nasıl karıştırmış olabilir ricini? tekrar izlerim ama bişey yakalayamdım kizin hangi saatte nerede oturacagini biliyor her zaman n tane stevia olan kutuda tek bir tane vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 final cok iyi degildi ya hayal kirikligina ugradim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Nigger_of_the_sand said: walt lydia'nın çayına nasıl karıştırmış olabilir ricini? tekrar izlerim ama bişey yakalayamdım 1- Tatlandırıcı kullandığını ve oturduğu masayı biliyor. 2- Veya bilerek masadaki tatlandırıcıyı 1 adet bıraktırıp garsonun getireceğini değiştirdi. ( tatlındırıcı getirirmisiniz dedi çünkü hatun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Fistan said: final cok iyi degildi ya hayal kirikligina ugradim Hayzınbörgden daha fazlasını beklerdik tabi ki. Ama hiç olmazsa berbat değildi. Bi de süre çok kısıtlıydı abi, bütün olaylar çok hızlı gelişti bitti. Oraya da uğrıyım şu davayı da kapatıyım. Yine iyi sığdırmışlar, neticelendirmişler olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bütün elemanları tekrar gösterebilirlerdi belki. Ne biliyim Hankin çıkarılışını, karısının kendini yere vurmasını falan. Walt'un hikayesi bitti ama diğerlerinin de bi sonunu görmek istedim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 spo 5 parasız başlayan jesse 5 parasız bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar