Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"Everything I did, I did it for me. I liked it. I was good at it. I was alive."

Final buydu happyending dediğin böyle olur tbrkler izlediğin en güzel diziyidi baştan sonra bir kez daha izlerim ve bir ara bir kere daha kesin izlerim.

Mesaj tarihi:
güzeldi. bu arada göndermeleri, mesajları falan yakalayanlar yazsınlar, illa ki kaçırmışızdır bir çoğunu.

lazerlerin sniper olmadığına %100 emin olan başka kim vardı :D

Mesaj tarihi:
sabonis said:

güzeldi. bu arada göndermeleri, mesajları falan yakalayanlar yazsınlar, illa ki kaçırmışızdır bir çoğunu.

lazerlerin sniper olmadığına %100 emin olan başka kim vardı :D

spo

walt ve skylar konusurken arada olan stün cok iyidi ya

Mesaj tarihi:
bu arada şunu da söylemeden edemicem

jack ve tayfası bütün üstünü müstünü arayıp, bagaja bakmadılar orası biraz tırto kaçtı ama yapcak bişe yok.
machine gun falan tahmin etmelerini beklemiyorum da belki 2 herif sakladı walt oraya, çıkıp herkesi öldürücekler falan.

Mesaj tarihi:

Spo

Harbiden herşeyi düşünmüş adam , parayı aileye nasıl aktarabileceği , jack ve tayfasını , büyük ihtimalle önce jessieyi de vurucaktı , sonra farketti ki ortak değiller zorla tutuluyo o an doğaçlama kurtarmaya karar verdi. Onun dışında da bişiler vardı ama adam herşeyi düşünmüş harbiden . Acaba yarasından dolayı öldü mü yoksa polis hastane hapishane kanser falan diye devam ediyo mu onu merak etmiyorum desem yalan olur.

Mesaj tarihi:
Son sahnedeki sarki ya. Helal yani.

Guess I got what I deserve
Kept you waiting there, too long my love
All that time, without a word
Didn't know you'd think, that I'd forget, or I'd regret

The special love I have for you
My baby blue

Cok doyurucu bi final oldu. Six feet under ayarinda. Tebriks.
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

walt lydia'nın çayına nasıl karıştırmış olabilir ricini? tekrar izlerim ama bişey yakalayamdım

kizin hangi saatte nerede oturacagini biliyor
her zaman n tane stevia olan kutuda tek bir tane vardi

Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

walt lydia'nın çayına nasıl karıştırmış olabilir ricini? tekrar izlerim ama bişey yakalayamdım

1- Tatlandırıcı kullandığını ve oturduğu masayı biliyor.
2- Veya bilerek masadaki tatlandırıcıyı 1 adet bıraktırıp garsonun getireceğini değiştirdi. ( tatlındırıcı getirirmisiniz dedi çünkü hatun)

Mesaj tarihi:
Fistan said:

final cok iyi degildi ya hayal kirikligina ugradim

Hayzınbörgden daha fazlasını beklerdik tabi ki. Ama hiç olmazsa berbat değildi. Bi de süre çok kısıtlıydı abi, bütün olaylar çok hızlı gelişti bitti. Oraya da uğrıyım şu davayı da kapatıyım. Yine iyi sığdırmışlar, neticelendirmişler olayları.
Mesaj tarihi:

Bütün elemanları tekrar gösterebilirlerdi belki. Ne biliyim Hankin çıkarılışını, karısının kendini yere vurmasını falan. Walt'un hikayesi bitti ama diğerlerinin de bi sonunu görmek istedim açıkcası.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...