Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 arcane said: ek olarak bu bölümdeki tuvalet sahnesi Gus'ın kopyası. abi Gus ile bağlantıyı kuramadım, bi refresh atsana hafızama :) edit: Başka bir yerde denk geldim cevaba:D Hiç dikkat etmemiştim ben o havlu işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kEK5_S740E4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Quel-Thul said: BlaCk said: sabonis said: . 5x09 hank'in sıçarken bulması hadi rastlantı da. walter'ın kusarken elini dergilere atması ve kitabını bulamaması falan baya baya rezalet yani. içim acıdı başka türlü kotarmadıkları için, o derece. Spoya spoilerlı cvp Walter kitabının ortadan yok olduğunu ve bunun onun için büyük tehlike arz ettiğini anlayamayacak kadar armut değil. Walt'dan bahsediyoruz, türlü türlü hinlikleri başarıyla planlayan adam kendisi için büyük problem olabilecek şeylere dikkat etmesi normal aslında ama tabi izleyici daha farklı birşeyler bekliyordu, böyle daha aksiyonlu değişik bir bağlama olabilirdi o açıdan katılıyorum dediklerine. Sırf bu açıdan belki bu s05e09 bölümü biraz seyir keyfini azaltıyor. rahat ol hacı walt kitabı hank bulsun diye oraya koydu bu nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kitab walt değil karısı koydu kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://www.wired.com/underwire/2013/08/breaking-bad-theories/#slideid-207271 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mythbusters özel bölümü eğlenceliydi Aaron Paul ve Vince Gilligan katıldı. Malum yerlere düştü. ^w^ mitler patladıkça vince kemküm ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fede said: kitab walt değil karısı koydu kitabı kari kari bilmiodu galei ayrica herif orda oldugunu bilmese kusarken esgillenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 http://i.imgur.com/N3hrvzE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 stimpak said: j_bLiND said: sayfa sonuna gelmiş, unutulmasın :D şunun üstüne yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Sezonun ilk bölümünde walter sahte id ile bir bara giriyordu bugün benim doğum günümmüş diyordu ben bu bölüm devamı olacak sanmıştım ama yeni çıkan bölümde de alakasız bir fastforward geldi. Acaba ilk bölümün başını nereye bağlayacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 yuh amk arkadaş nasıl izliyorsunuz, orada arabaya bindikten sonra direk evine gelmiş oradaki risini almaya işte. bagajı görmedin mi diner'dan aldığı silah vardı. flashforwardlar sıralı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hank recorder'i cikarip masaya koymasi ve skyler'dan herseyi anlatmasini istemesi, yuh hank. skyler cakti olayi, kendide biliyor zaten pisligin icine battigindan sansi yok onunda. walt, numaralari parayi gomdugu yerin kordinatlari olan loto bileti aldi, akilli adam. olurda bu bilet kazanirsa ne gulerim sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 loto bileti olayı çok iyi. ben de kullanıcam gerekli durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ABI forgiver said: stimpak said: j_bLiND said: sayfa sonuna gelmiş, unutulmasın :D şunun üstüne yok ya ÇOK İYİYMİŞ BU YA AAHHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 İlk bölüme göre daha iyi bir bölümdü. Bundan sonra sağlam bi kaçma-kovalamaca başlayacak, hank didik didik etmeye başladı herzamanki gibi. Bu arada lydia çok büyük bir krize yol açacak gibi geldi bana, başka bir cartel yada büyük çaplı bi savaş başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yeni bölümün geldiğini unutup izlemeden spoilerları okudum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 lan orda bölüm mü biter bu todd'da bi OÇ'lik var ilk gördüğümden beri ayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hamsilipilav said: lan orda bölüm mü biter bu todd'da bi OÇ'lik var ilk gördüğümden beri ayarım var var tam pic tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.buzzfeed.com/robinedds/breaking-bad-easter-eggs-that-will-blow-your-mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Laorx said: http://www.buzzfeed.com/robinedds/breaking-bad-easter-eggs-that-will-blow-your-mind ohaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 mani said: loto bileti olayı çok iyi. ben de kullanıcam gerekli durumlarda. nasi gerekicek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 her türlü kullanılır. şifre için kullanılır. Pron arşivini gömmek için kullanılabilir. devir kötü. yakında sen çok DL yapıyorsun, bw coşmuş diye alırlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben sünnet derimi gömmek için kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 daha bi bolumu izleyemedim kafayı yicem. konuya girmektende korkuyorum bok gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 pek bi olay dönmedi, korkma. http://media.veryfunnypics.eu/2013/03/funny-picture-meth-damon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar