Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

ek olarak

bu bölümdeki tuvalet sahnesi Gus'ın kopyası.

abi Gus ile bağlantıyı kuramadım, bi refresh atsana hafızama :)

edit: Başka bir yerde denk geldim cevaba:D Hiç dikkat etmemiştim ben o havlu işine
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

BlaCk said:

sabonis said:

.

5x09

hank'in sıçarken bulması hadi rastlantı da. walter'ın kusarken elini dergilere atması ve kitabını bulamaması falan baya baya rezalet yani. içim acıdı başka türlü kotarmadıkları için, o derece.

Spoya spoilerlı cvp

Walter kitabının ortadan yok olduğunu ve bunun onun için büyük tehlike arz ettiğini anlayamayacak kadar armut değil. Walt'dan bahsediyoruz, türlü türlü hinlikleri başarıyla planlayan adam kendisi için büyük problem olabilecek şeylere dikkat etmesi normal aslında ama tabi izleyici daha farklı birşeyler bekliyordu, böyle daha aksiyonlu değişik bir bağlama olabilirdi o açıdan katılıyorum dediklerine. Sırf bu açıdan belki bu s05e09 bölümü biraz seyir keyfini azaltıyor.

rahat ol hacı walt kitabı hank bulsun diye oraya koydu

bu nasıl ya?
Mesaj tarihi:

Sezonun ilk bölümünde walter sahte id ile bir bara giriyordu bugün benim doğum günümmüş diyordu ben bu bölüm devamı olacak sanmıştım ama yeni çıkan bölümde de alakasız bir fastforward geldi. Acaba ilk bölümün başını nereye bağlayacaklar..

Mesaj tarihi:

yuh amk

arkadaş nasıl izliyorsunuz, orada arabaya bindikten sonra direk evine gelmiş oradaki risini almaya işte. bagajı görmedin mi diner'dan aldığı silah vardı. flashforwardlar sıralı yani.

Mesaj tarihi:

hank

recorder'i cikarip masaya koymasi ve skyler'dan herseyi anlatmasini istemesi, yuh hank. skyler cakti olayi, kendide biliyor zaten pisligin icine battigindan sansi yok onunda.

walt, numaralari parayi gomdugu yerin kordinatlari olan loto bileti aldi, akilli adam. olurda bu bilet kazanirsa ne gulerim sdsfs

Mesaj tarihi:
İlk bölüme göre daha iyi bir bölümdü.

Bundan sonra sağlam bi kaçma-kovalamaca başlayacak, hank didik didik etmeye başladı herzamanki gibi. Bu arada lydia çok büyük bir krize yol açacak gibi geldi bana, başka bir cartel yada büyük çaplı bi savaş başlayabilir.

Mesaj tarihi:
her türlü kullanılır. şifre için kullanılır. Pron arşivini gömmek için kullanılabilir. devir kötü. yakında sen çok DL yapıyorsun, bw coşmuş diye alırlar içeri.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...