_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Arkadaşlar hayatınızda insan ilişkilerinizde çok rol yapıp kendinizi kasarmısınız yoksa doğal mı davranırsınız ne olursa olsun? Malum ne yazıkki kuralı biz koymasak ta çoktan koyulmuş düzenin adı çıkar dünyası.Ben şahsen mümkün olduğunca doğal olmaya çalışıyorum çünkü sahte tavırlarla elime geçecek şeylerin bir gün acımasızca gene gidebileceğini düşünüyorum.Doğallıkla saflığı karıştırmayın,demek istediğim şartlar ne olursa olsun insanın kendi içinden geldiği gibi değerlerine bağlı kalarak yaşaması ya da çıkarları uğruna duruma göre değişik tavırlar sergilemesi gerektiğinde ikiyüzlü vb tavırlarda bulunması.. Siz nasılsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 en sevdiğim doktor rolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 iyiyz tayfo sen nassin? ne diyon abi gece gece :).. illa cevap istiyorsan, ben uyusturucu bagimlisi gibi gozukup dikkat cekmeyi severim. ozel iliskilerimde ise korsanlik yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 doğalımdır bayan erkek olsun geiririm mesela sonra sorarım iğreniyosan bi daha yapmayım diye iğrenen insanlar oluyo yani ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 geirmeyi bende cok yaparim.. sormamda.:) pisimdir ayrica igrenclik hat safhadadir.gerci kimse tiksinmez benden ama rahat yasamayi severim :).. buda adam gibi cevabim olsun 1 post kasmis oliim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 herkes "ay doğal olmak lazım, kimse oynamasın plsss" der. fakat herkes rol yapar. doğal olma. rol yap. herkes yapıo nasolsa. farketmiyo yani. bu emo postumu hakkaride vatani görevini yapmakta olan tüm mehmetçiklere armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 doğal rolü yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bi de inceden tikkycemal tandansı var. gözümden kaçmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 doğal ol bi şey kaçırmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Eheh resim güzelmiş.. Karşımda erkek varsa rp yapmam, hatun varsa yaparım.. Bazen tanımadığım veya bir daha görmeyeceğim insanlara da rp yaptığım olmuştur.. Sanane lan hem HIRBO sana ne faydası var milletin rpsinin? (bu asabi abi rpsi mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Tabiki rol yapılır bu yüzdendir ki insanların ayrı ayrı maskeleri yok mudur kalp kırmamak uğruna oynadıkları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 rol yapmak abartı bişey değil ki zaten. yapmazsan kaybedersin. yazdıklarını nabza göre şerbet vermek konseptinde değerlendirerek söylüyorum. doğal olma. ben mesela sabah okula gidince tek tabanca takılıyorum. emo oluyorum. tek başıma bi köşede oturuyorum. sonra derse girice gözlükleri takıyom inek rolü takıyom. eve gelince de bizim tayfayla kırıp geçirme rolü yapıyom. bi ortama içmeye gidince sosyal rolü yapıyorum aslında değilim( ya da belki de öyleyim rol doğallık ya o hesap). kıza karşı da romantik komedi dizilerinin aranan oyuncusu rolü yapıyorum. çok yapıyom çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 fede said: rol yapmak abartı bişey değil ki zaten. yapmazsan kaybedersin. yazdıklarını nabza göre şerbet vermek konseptinde değerlendirerek söylüyorum. doğal olma. ben mesela sabah okula gidince tek tabanca takılıyorum. emo oluyorum. tek başıma bi köşede oturuyorum. sonra derse girice gözlükleri takıyom inek rolü takıyom. eve gelince de bizim tayfayla kırıp geçirme rolü yapıyom. bi ortama içmeye gidince sosyal rolü yapıyorum aslında değilim( ya da belki de öyleyim rol doğallık ya o hesap). kıza karşı da romantik komedi dizilerinin aranan oyuncusu rolü yapıyorum. çok yapıyom çok Sürekli değişik ruh hallerine girmek seni yormuyormu? Bana çok kasıntı geliyor o iş.Romantiksen komiksen has ol yoksa farkında olmadan komik durumlara da düşebilirsin.Komiklikten kastım alaylık duruma düşmek tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 değişik ruh hali değil işte. senin dediğin o yani. benim dediğim aslında dalga geçmek oluyo. romantikken de dalga geçiyorum. alaylık durumua düşmek kısmına gelince. göze alıyorum çünkü çok eğlenceli oluyor :D /post atarken daha dikkatli lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 adamınbiri said: doğal rolü yapıyorum ben mükemmel cvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 doğanlık kesinlikle bakıyorsun doğanı olan kızın hiperiyle bu son dönem ala turka dizilerin etkisi çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dominic said: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kameralara oynamayın !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oyuncu degilimki rol yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Rol yapana yaptığını rol yaparak anlatmak kadar zevklisi yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 erkeklere karşı genelde herkes rol yapmadan gerçek kimliğini gösterircesine bir tavır sergiler,en yakın kız arkadaşları için de geçerli bu ama yani yeni ortamda,yeni tanışılan kızla,samimi olmayan kıza rol kesilir yahu doğaldır. mübalağa sanatı biraz devreye girer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 olduğun gibi görünmeyeceksin, göründüğün gibi olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sorduğuna göre çelişki var gibi doğal rolü yap geçer. az dozda ayar her zaman için iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Kendin ol arkadaşım. Seni seven kendi halinle sevsin. Rol yapmak nedir ya,neden olmadığım birisi gibi görünmek isteyeyim? Kendimden hoşnut değil miyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar