Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rol yapmak mı doğallık mı?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar hayatınızda insan ilişkilerinizde çok rol yapıp kendinizi kasarmısınız yoksa doğal mı davranırsınız ne olursa olsun? Malum ne yazıkki kuralı biz koymasak ta çoktan koyulmuş düzenin adı çıkar dünyası.Ben şahsen mümkün olduğunca doğal olmaya çalışıyorum çünkü sahte tavırlarla elime geçecek şeylerin bir gün acımasızca gene gidebileceğini düşünüyorum.Doğallıkla saflığı karıştırmayın,demek istediğim şartlar ne olursa olsun insanın kendi içinden geldiği gibi değerlerine bağlı kalarak yaşaması ya da çıkarları uğruna duruma göre değişik tavırlar sergilemesi gerektiğinde ikiyüzlü vb tavırlarda bulunması..

Siz nasılsınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh resim güzelmiş..

Karşımda erkek varsa rp yapmam, hatun varsa yaparım.. Bazen tanımadığım veya bir daha görmeyeceğim insanlara da rp yaptığım olmuştur..

Sanane lan hem HIRBO sana ne faydası var milletin rpsinin?

(bu asabi abi rpsi mesela)
Sosyal ağlarda paylaş

rol yapmak abartı bişey değil ki zaten. yapmazsan kaybedersin. yazdıklarını nabza göre şerbet vermek konseptinde değerlendirerek söylüyorum. doğal olma. ben mesela sabah okula gidince tek tabanca takılıyorum. emo oluyorum. tek başıma bi köşede oturuyorum. sonra derse girice gözlükleri takıyom inek rolü takıyom. eve gelince de bizim tayfayla kırıp geçirme rolü yapıyom. bi ortama içmeye gidince sosyal rolü yapıyorum aslında değilim( ya da belki de öyleyim rol doğallık ya o hesap). kıza karşı da romantik komedi dizilerinin aranan oyuncusu rolü yapıyorum. çok yapıyom çok
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
rol yapmak abartı bişey değil ki zaten. yapmazsan kaybedersin. yazdıklarını nabza göre şerbet vermek konseptinde değerlendirerek söylüyorum. doğal olma. ben mesela sabah okula gidince tek tabanca takılıyorum. emo oluyorum. tek başıma bi köşede oturuyorum. sonra derse girice gözlükleri takıyom inek rolü takıyom. eve gelince de bizim tayfayla kırıp geçirme rolü yapıyom. bi ortama içmeye gidince sosyal rolü yapıyorum aslında değilim( ya da belki de öyleyim rol doğallık ya o hesap). kıza karşı da romantik komedi dizilerinin aranan oyuncusu rolü yapıyorum. çok yapıyom çok

Sürekli değişik ruh hallerine girmek seni yormuyormu?

Bana çok kasıntı geliyor o iş.Romantiksen komiksen has ol yoksa farkında olmadan komik durumlara da düşebilirsin.Komiklikten kastım alaylık duruma düşmek tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

değişik ruh hali değil işte. senin dediğin o yani. benim dediğim aslında dalga geçmek oluyo. romantikken de dalga geçiyorum. alaylık durumua düşmek kısmına gelince. göze alıyorum çünkü çok eğlenceli oluyor :D

/post atarken daha dikkatli lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklere karşı genelde herkes rol yapmadan gerçek kimliğini gösterircesine bir tavır sergiler,en yakın kız arkadaşları için de geçerli bu ama yani yeni ortamda,yeni tanışılan kızla,samimi olmayan kıza rol kesilir yahu doğaldır.
mübalağa sanatı biraz devreye girer vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...