fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ben işlerimin yolunda gitmesi için her daim yanımda bereket tanrısını bulundurmak istiyorum. Mesela sınava girecek arkadaşlar masalarının üstüne bu heykeli koyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oh bea sonunda projemi uygulayan biri çıktı helal olsun aga +1:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Esas olarak bu bereketi bütün memlekete yaymak için otobüs duraklarına, reklam panolarına filan stickerını yapıştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kopya cekerkene hocanin dikkatini baya bi dagitir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 aaa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ne bereketi ne Tanrısı bu olsa olsa Namık Kemal'dir. Hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 satanikler siyah giyip gezerken öyle demiyosunuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 msnde bi arkadaş bereket tanrısı heykelin ünilere sokulamıycağını çünkü hiç bi din sembolü olmadığınu savunuyo siz ne düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bereket tanrısının demokratik özgürlüğü var girmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sikish die bi din var bizim ingilizce kitabinda bence o dine ait olabilir ide dusnuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 adamınbiri said: msnde bi arkadaş bereket tanrısı heykelin ünilere sokulamıycağını çünkü hiç bi din sembolü olmadığınu savunuyo siz ne düşünüyosunuz? karadenizli mi senin arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 tam olarak böyle birşeyi ifade etmeye çalışıyordum tartışmalarda eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hayır klavyede "u" ile "ı" yanyana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eregorn said: sikish die bi din var bizim ingilizce kitabinda bence o dine ait olabilir ide dusnuom... Ahah cidden yazıyormu öyle birşey?? Eğer yazıyorsa kukuman mode on: EFSANEYMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 engellenemez abi. mesela sünnetsiz insanları da siyasi sembol diye almayacaklar üniversiteden yakında , ona da tepki gösterebilir miyiz böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Gösteremeyiz değil göstermeyiz. Demogoji yaparak bu günlere geldik, hala demogoji yapılıyor. edit: Anlam karmaşasını önlemek için: Demogoji yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 :) bu başlıktaki olaylara göre bir şey yazdım . kıvırtma yapmadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 piriyapos deil mi yahu bu. bu da mıı bereket tanrısı.kibele deil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu daha bereketliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bu olmadan Kibele kendi başına işlevsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 vay bee.. en sonunda heykelimi yapmışlar... B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 arkadaşım resmimi koyacaksan önce bana bir sorman lazım değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 olmamış. ikilemişsiniz. ben bu heykelciği ve de simgelediği şeyi pek sevmem, çok heybetli durur ama onu ayakta tutacak birşeylere ihtiyacı vardır hep... denge 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 1) Hiçbiriniz zorlamayan ben dahil kimsenin böyle bir melee combat gücü yok bu bir gerçek! kabullenin 2) Altta quoteladığım harika esprime neden kimse gülmedi lan! :D glamdring_S said: Bu olmadan Kibele kendi başına işlevsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 komik değilsin adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar