Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinayetten kaç yıl hapis cezası alınır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TTNet görevlilerini bir bir boğazlarını kesip soluk borularından afedersiniz cinsel ilişkide bulunmak istiyorum.Lan ne yavaş bir internettir bu.Çivili sopalar ile göğüslerini delik deşik etmek istiyorum..Bir containera tıkıp ateşe vermek istiyorum.Popolarına yangın hortumu sokup açmak istiyorum..
Mesaj tarihi:
bi internet yüzünden bu kadar da stres olmayın yahu (işim vardı demeyin benim bir hocama grafikleri atmam gerekiyordu 2 gün gecikti bunlar yüzünden)

eskiden bi de arayınca telefonda azarlıyolardı lan seni sabit maaşlı memur ya tabi memnuniyet derdi yok
Mesaj tarihi:
Bana bir flame damage li dagger verir misiniz.Hani daha çok acı çekmelerini istiyorum.Farming olacak ahaha.Bir de ice mage iyi olur.Dondurur kıçlarını kırarız.AHhaha
Mesaj tarihi:
ilk mesajında yazdığın şeylerden dolayı ömür boyu yersin, akli dengen bozuk olmadığı ve kasıtlı bi şekilde katliam yaptığın için. daha basit nedenlerden öldürsen ve duruşmalarda iyi hal göstersen, bi nevi kendini haklı çıkartabilsen cezan senelerle hesaplanabilir duruma gelebilir.

çok mu ciddi oldu? sdf
Mesaj tarihi:
akli dengesinin yerinde olmadığı kanıtlanırsa ceza indirimi filan vardı sanırım, yamuluyomuyum? deli diye hapse değil tımarhaneye tıkıyolar, sonra salıyolardı galiba.

yani bişey olmaz, kapı gibi belgemiz var telekomun insanları delirttiğine dair. istediğin gibi kesip biçebilirsin=)
Mesaj tarihi:
BonePART said:
patide sirf muhendis war sanirim ya
bi tane avukat yok
bole sorulari ciddi ciddi cevap veren

var bitane de heralde bitmedi daha okulu gerizekalıya benziyo biraz
ismide ömer
bu arada
bana 50 milyar veren olursa ve cezevinde durduğum süre boyunca her ihtiyacımı karşılayacak kişinin
istediği kişiyi öldürebiliri.
Mesaj tarihi:
(babam avukat)
valla bu şekilde öldürürsen ağır tahrik unsuru olarak gösterebilirsin ve konu internet olduğu için olayı internet bağımlılığına getirip hapis yerine belirli bi süre tımarhanede yatabilirsin.
Mesaj tarihi:
Adamınbiri,abi çok iyiymiş bu ya.Yalnız bunu yaparken çevremdekileri de düşünmem lazım benim.Sonra "internet cinayet işlettiriyor!!1!birbir" şeklinde manşetler falan çıkarsa gazetede,afedersin anüsümden kan alırlar.
  • Yeni Oluştur...