venom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 TTNet görevlilerini bir bir boğazlarını kesip soluk borularından afedersiniz cinsel ilişkide bulunmak istiyorum.Lan ne yavaş bir internettir bu.Çivili sopalar ile göğüslerini delik deşik etmek istiyorum..Bir containera tıkıp ateşe vermek istiyorum.Popolarına yangın hortumu sokup açmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Evet bugün sabahtan beri bombok internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sonunda acımı paylaşan biri çıktı.Ama keşke çıkmasaydı..Fak tiğtiğnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bi internet yüzünden bu kadar da stres olmayın yahu (işim vardı demeyin benim bir hocama grafikleri atmam gerekiyordu 2 gün gecikti bunlar yüzünden) eskiden bi de arayınca telefonda azarlıyolardı lan seni sabit maaşlı memur ya tabi memnuniyet derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Supprise sex'i tatmalarını istiyorum ben.Ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sen kes boğazlarını ya. Hapisten çıkana kadar anca düzelir internet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bana bir flame damage li dagger verir misiniz.Hani daha çok acı çekmelerini istiyorum.Farming olacak ahaha.Bir de ice mage iyi olur.Dondurur kıçlarını kırarız.AHhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ilk mesajında yazdığın şeylerden dolayı ömür boyu yersin, akli dengen bozuk olmadığı ve kasıtlı bi şekilde katliam yaptığın için. daha basit nedenlerden öldürsen ve duruşmalarda iyi hal göstersen, bi nevi kendini haklı çıkartabilsen cezan senelerle hesaplanabilir duruma gelebilir. çok mu ciddi oldu? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 venom iyi bir çocuk olursa belki şirinleri bile görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bizim içinde vur venom.. boşver şirinleri filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 3 gündür telefon (dolayısıyla internet) hattı yoktu bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sende venoma yardım et ozaman..hadi göriyim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 venom şanslı bi çocuksa yazısı takip edilmiyodur. Vice versa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 patide sirf muhendis war sanirim ya bi tane avukat yok bole sorulari ciddi ciddi cevap veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ben dagger falan kullanmıyorum artık.Vulcan kullanacaz topluca. Vulcan ne derseniz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 akli dengesinin yerinde olmadığı kanıtlanırsa ceza indirimi filan vardı sanırım, yamuluyomuyum? deli diye hapse değil tımarhaneye tıkıyolar, sonra salıyolardı galiba. yani bişey olmaz, kapı gibi belgemiz var telekomun insanları delirttiğine dair. istediğin gibi kesip biçebilirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 BonePART said: patide sirf muhendis war sanirim ya bi tane avukat yok bole sorulari ciddi ciddi cevap veren var bitane de heralde bitmedi daha okulu gerizekalıya benziyo biraz ismide ömer bu arada bana 50 milyar veren olursa ve cezevinde durduğum süre boyunca her ihtiyacımı karşılayacak kişinin istediği kişiyi öldürebiliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 (babam avukat) valla bu şekilde öldürürsen ağır tahrik unsuru olarak gösterebilirsin ve konu internet olduğu için olayı internet bağımlılığına getirip hapis yerine belirli bi süre tımarhanede yatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Adamınbiri,abi çok iyiymiş bu ya.Yalnız bunu yaparken çevremdekileri de düşünmem lazım benim.Sonra "internet cinayet işlettiriyor!!1!birbir" şeklinde manşetler falan çıkarsa gazetede,afedersin anüsümden kan alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar