Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Seni çook seviyorum"

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

_TaYFo_ said:
Ben aslında bunu 2.ye söylüyorum.İlk kez msnde söylemiştim Temmuzda.Ondan sonra devam ettik konuşmaya tabi olumlu yaklaşmamıştı o zaman da.Benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şaka yapıyorsun şeklinde cevap vermişti.Yüzüne söylemeyerek ve geç kalarak hata yaptım aslında.Belki arkadaş olarak ta götürebilirim diye düşündüm ama olmuyor.Hayatına başka bir erkek girerse buna dayanamam.Olmaz yani.Keşke yapacak bir şeyim olsa benim aklıma bir şey gelmiyor.Aylardır bu durumdan kurtulamadım.Bir çare bulan olursa gerçekten ne dilerse dilesin benden..Ama yok sanırım.

Eh msnde ve telefonda söylemen iyice bitirmiş olayı. Ayrıca bir de şu yandan bak, muhabbete devam etseydiniz ve o sırada hoşlandığı erkekleri anlatmaya başlasa hoşuna gider miydi? Eminim gitmezdi. O yüzden salla artık bitmiş o olay.

Bu arada; penth, sorun sende değil bende.
Sosyal ağlarda paylaş

_TaYFo_ said:

Ben aslında bunu 2.ye söylüyorum.İlk kez msnde söylemiştim Temmuzda.Ondan sonra devam ettik konuşmaya tabi olumlu yaklaşmamıştı o zaman da.Benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şaka yapıyorsun şeklinde cevap vermişti.Yüzüne söylemeyerek ve geç kalarak hata yaptım aslında.Belki arkadaş olarak ta götürebilirim diye düşündüm ama olmuyor.Hayatına başka bir erkek girerse buna dayanamam.Olmaz yani.Keşke yapacak bir şeyim olsa benim aklıma bir şey gelmiyor.Aylardır bu durumdan kurtulamadım.Bir çare bulan olursa gerçekten ne dilerse dilesin benden..Ama yok sanırım.

madem bi kere belli etti niyeti olmadıgını niye bi daha sordun ki zaten?

üstüne gitmemek lazım, bunalır hatun kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizce telefondan arayıp bir konuşsam mı?

Böyle bir durumdan sonra ne konuşacağımı da bilmiyorum tam ama..

Normal hal hatır sormak için arasam,sesini duymak için aradım desem sanki ortada bir şey yokmuş normalmiş gibi olur sanırım.

Ama artık onu göremiyorum görme şansım da yok o istemedikçe

Gerçekten çok zor durumdayım...
Sosyal ağlarda paylaş

_TaYFo_ said:
Sizce telefondan arayıp bir konuşsam mı?

Böyle bir durumdan sonra ne konuşacağımı da bilmiyorum tam ama..

Normal hal hatır sormak için arasam,sesini duymak için aradım desem sanki ortada bir şey yokmuş normalmiş gibi olur sanırım.

Ama artık onu göremiyorum görme şansım da yok o istemedikçe

Gerçekten çok zor durumdayım...

arama, unut gitsin.
sen duygularını vs aşınca arayıp dersin, arkadaşını kaybetmemiş olursun, mis olur.
yorma ama yine kalbin kırılır, biseyler olur garip garip, yalan rüzgari olmasin olay.

ya da ara, sor.. normal olma ihtimali ne bilmiyorum tabi..

ya da git de ne o hic konusmuyosun derse böyle böyle dedin insan arkadas olarak sevemez mi de kıvır :D
yine eskisi gibi olmaz ama.
söyleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arama cidden de..Kız zaten reddetmiş ilk defasında.
"seni çook seviyorum!" mesajı bence kıza "gaza geldi attı heralde" gibi bir yorum yaptırtmıştır.yada havalandırsada onu bilemicem.Bide kediye katılıyorum ben =)
Eğer birbirinizi gerçekten anlayan,seven insanlarsanız merak etme bi kaç yıl sonra olan biten herşeye gülüp "canım ya seviyorum seni" muhabeti yapabilirsiniz..(di mi kankacıım :D ??)
ama değilseniz salla gitsin,değmez demek oluyor o zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...