Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 olası durum çok, ya ben seni sevmiyorum diyecek kadar cesaretli değildir susmayı tercih etmiştir ya da seni sevmemeye yakın bir yerde arada kalmıştır aklı karışmıştır kesin karar veremiyordur beklerse geçeceğini umuyordur falan filan gibi durumlar olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 malik said: fede said: yüzüne söylemezsen sayılmaz. ciddiyim walla saylanmaz billaa saylanmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 fakat ihtimalleri toplamı %1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ay ç0k sefiom senii :) :) modunda attıysan bir şey olmaz da seni seviyorum........ //_; tadında bir şey attıysan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ay benim neyimi beğeniyorsun muhabbeti yaptıysa büyük ihtimal senin ondan hoşlanman onun mutlu olduğunu ama başka birisini sevdiğini gösteriyor. Üzgünüm ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 _TaYFo_ said: Ben aslında bunu 2.ye söylüyorum.İlk kez msnde söylemiştim Temmuzda.Ondan sonra devam ettik konuşmaya tabi olumlu yaklaşmamıştı o zaman da.Benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şaka yapıyorsun şeklinde cevap vermişti.Yüzüne söylemeyerek ve geç kalarak hata yaptım aslında.Belki arkadaş olarak ta götürebilirim diye düşündüm ama olmuyor.Hayatına başka bir erkek girerse buna dayanamam.Olmaz yani.Keşke yapacak bir şeyim olsa benim aklıma bir şey gelmiyor.Aylardır bu durumdan kurtulamadım.Bir çare bulan olursa gerçekten ne dilerse dilesin benden..Ama yok sanırım. Eh msnde ve telefonda söylemen iyice bitirmiş olayı. Ayrıca bir de şu yandan bak, muhabbete devam etseydiniz ve o sırada hoşlandığı erkekleri anlatmaya başlasa hoşuna gider miydi? Eminim gitmezdi. O yüzden salla artık bitmiş o olay. Bu arada; penth, sorun sende değil bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 _TaYFo_ said: Ben aslında bunu 2.ye söylüyorum.İlk kez msnde söylemiştim Temmuzda.Ondan sonra devam ettik konuşmaya tabi olumlu yaklaşmamıştı o zaman da.Benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şaka yapıyorsun şeklinde cevap vermişti.Yüzüne söylemeyerek ve geç kalarak hata yaptım aslında.Belki arkadaş olarak ta götürebilirim diye düşündüm ama olmuyor.Hayatına başka bir erkek girerse buna dayanamam.Olmaz yani.Keşke yapacak bir şeyim olsa benim aklıma bir şey gelmiyor.Aylardır bu durumdan kurtulamadım.Bir çare bulan olursa gerçekten ne dilerse dilesin benden..Ama yok sanırım. madem bi kere belli etti niyeti olmadıgını niye bi daha sordun ki zaten? üstüne gitmemek lazım, bunalır hatun kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sizce telefondan arayıp bir konuşsam mı? Böyle bir durumdan sonra ne konuşacağımı da bilmiyorum tam ama.. Normal hal hatır sormak için arasam,sesini duymak için aradım desem sanki ortada bir şey yokmuş normalmiş gibi olur sanırım. Ama artık onu göremiyorum görme şansım da yok o istemedikçe Gerçekten çok zor durumdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bir problem mi var dayı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 eğer sen ona açıldıysan ve o da kabul etmediyse zaten şöyle bi yarım sene bi sene görmemen daha iyi olur pyro'nun dediğine benzer sebeplerden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 _TaYFo_ said: Sizce telefondan arayıp bir konuşsam mı? Böyle bir durumdan sonra ne konuşacağımı da bilmiyorum tam ama.. Normal hal hatır sormak için arasam,sesini duymak için aradım desem sanki ortada bir şey yokmuş normalmiş gibi olur sanırım. Ama artık onu göremiyorum görme şansım da yok o istemedikçe Gerçekten çok zor durumdayım... arama, unut gitsin. sen duygularını vs aşınca arayıp dersin, arkadaşını kaybetmemiş olursun, mis olur. yorma ama yine kalbin kırılır, biseyler olur garip garip, yalan rüzgari olmasin olay. ya da ara, sor.. normal olma ihtimali ne bilmiyorum tabi.. ya da git de ne o hic konusmuyosun derse böyle böyle dedin insan arkadas olarak sevemez mi de kıvır :D yine eskisi gibi olmaz ama. söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Arama cidden de..Kız zaten reddetmiş ilk defasında. "seni çook seviyorum!" mesajı bence kıza "gaza geldi attı heralde" gibi bir yorum yaptırtmıştır.yada havalandırsada onu bilemicem.Bide kediye katılıyorum ben =) Eğer birbirinizi gerçekten anlayan,seven insanlarsanız merak etme bi kaç yıl sonra olan biten herşeye gülüp "canım ya seviyorum seni" muhabeti yapabilirsiniz..(di mi kankacıım :D ??) ama değilseniz salla gitsin,değmez demek oluyor o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 öyle afuşum öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lise1 de bir kıza seninle sevişmek istiyorum diye mesaj atmıştım bu durum ona benziyo sonu da benzemez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sende iyi öküzlük etmişsin heaa:D insan çaktırmaz bari bize gelsene falan deseydin en azından hafueahfueahf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Longshanks said: lise1 de bir kıza seninle sevişmek istiyorum diye mesaj atmıştım bu durum ona benziyo sonu da benzemez umarım oha o ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 mental pleasure bitch olmadan once git icini dok. kiz hayoo derse devam et hayatina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Azmodai said: mental pleasure bitch olmadan once git icini dok. kiz hayoo derse devam et hayatina. Yollarımız ayrıldı yoksa duran kim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Longshanks said: lise1 de bir kıza seninle sevişmek istiyorum diye mesaj atmıştım bu durum ona benziyo sonu da benzemez umarım Ben cevabı merak ettim XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Redeagle said: Longshanks said: lise1 de bir kıza seninle sevişmek istiyorum diye mesaj atmıştım bu durum ona benziyo sonu da benzemez umarım Ben cevabı merak ettim XD +1 fdsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar