_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Evet merak ettim belki bazılarının hoşuna gitmeyecek,çeşitli geyikler de dönebilir ama olsun:) Öğrenci olanlar haftalık ne kadar alıyor?Ben İstanbul'da üniversite öğrencisiyim 70-80 milyon civarı alıyorum tabi eskiden daha azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 İnsan içinde para konuşulmaz, ayıp be sdjfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nası yani haftada ne kadar alıyosunuz o.O ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 niye konuşulmuyo ki? geçen bi kitapta da vardı. baya elit bi grup içinde cayır cayı?r seks muhabbeti dönüyo ensestine kadar ama para olunca millet bi geriliyo? bence bunu tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sonuçta burada her gelir grubundan insan var. memur maaşıyla geçinmeye çalışan aile den olan vardır, ailede araba/kişi sayısı 2 olan aileden insan da. normal kaçmıyo haliyle bence. yani biri çıkıp dese ki ben 1000 ytl alıyorum, ki birazdan biri der, diğerlerini bi aşağılama içerir o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 evet canım niye konusulmasın ben istanbulda lise örencisiyim haftalık 30 ytl alıyorum 130 alan arkadaslarda var dışarı yemeğe çağırınca benide çekiyolar iyi olıyo :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ama zaten burda çoğu kişi üniversitede. herkes envai çeşit ortamı görüyo. bilkente ferrarisiyle girenleri görüyo. 1000ytl neden aşağılama mesajı oluyo. yani savunduğumdan değil. yanlış da olabilir. neden aşağılama olabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ne kadar lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 erkeğin maaşı sorulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 fede said: niye konuşulmuyo ki? geçen bi kitapta da vardı. baya elit bi grup içinde cayır cayı?r seks muhabbeti dönüyo ensestine kadar ama para olunca millet bi geriliyo? bence bunu tartışalım Mesela arkadaş 80 alıyormuş, diğeri 30 alıyormuş. Yani yüzyüze muhabbet ederken biri bana haftada 80 alıyorum ben dese, ben şahsen ne kadar aldığımı söyleyemem adama, çekinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Zaten olay öyle bir noktaya gelecekse kalsın,yani biri burda 130-140 alıyorum dese bana bir etki etmez,zaten dışarıdaki hayatta da mesela bir arkadaşımın daha lüks şeyler aldığını görsem kendimi kötü hissetmem sonuçta benim de kendime ait bir hayatım hedeflerim var.Ama tabi herkes benimki gibi düşünemeyebilir saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 işte o zaman benm yaptığımı yapıcaksın "madem benden 100 ytl daha fazla alıyosun ve bunu söyliyip beni rahatsız ediyosun o zaman yemeği sen öde" bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 20 ytl de sana vereyim gel bi evde toz al dese napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aslinda evet bu tur konular konusulmasi hos bitmeyecek seyler. sorus amacinizdaki niyet ne kadar iyi olursa olsun, verilecek cevaplarla insanlari asağilamaya kasicak insanlar cikabilir. ayar vermek bu ara moda ne de olsa ;) topici kitlemek luzumsuz suanda ama tartismalar o yone donerse oluru odur. ben haftalik almiyorum bu arada aylik bi gelirim universitede olunca oyle oluyor :) ama elimden geldigi kadar ailemden para almamaya calişiyorum. ders veriyorum, burs aliyorum okulda da burslu okuyorum, onlarla donduruyorum cemberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 haftalık değil aylık alıyorum ilk 15 gün acayip para harcıyorum son 15 gün yetiştirme derdine duruluyorum her ay bi dahaki aya para bırakıcam diyorum ama mutlaka her ay ucu ucuna yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dory said: aslinda evet bu tur konular konusulmasi hos bitmeyecek seyler. sorus amacinizdaki niyet ne kadar iyi olursa olsun, verilecek cevaplarla insanlari asağilamaya kasicak insanlar cikabilir. ayar vermek bu ara moda ne de olsa ;) topici kitlemek luzumsuz suanda ama tartismalar o yone donerse oluru odur. ben haftalik almiyorum bu arada aylik bi gelirim universitede olunca oyle oluyor :) ama elimden geldigi kadar ailemden para almamaya calişiyorum. ders veriyorum, burs aliyorum okulda da burslu okuyorum, onlarla donduruyorum cemberi Ben de aylık alsam öyle ivy gibi değil de, 2 günde falan biter param. O dönen şey çember değil dürüye, değirmen. Burs murs, bilmiyorsun. Yet ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 asgari ücret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 üniversitedeyken haftalık aylık muhabbeti olmuyordu bizim aile de. gerekince alırdım kredi kartlarımdan harcardım.2 sene önce aylık ortalama 500 falan harcıyordum. bazen bu 400 e iner bazen 800e çıkardı vs. şimdi çok daha fazla kazansamda o zaman ki gibi eglenip coşamıyorum. work sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ünide ne zaman biterse para istiyorum.Bazen 3günde bitiriyorum gönderdikleri parayı bazen 2ayda kirayla kredi kartını ödüyorlar çok fazla bişey değil kredi burs var arada organizasyon işi yapıyorum ordan burdan geliyor para yuvarlanıp gidiyoruz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ayda 1000-2000 € civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ha tabi kredi kartı da var ki o tam felaket bi de aile yanında kalıyorum eve ve ulaşıma da para vermiyorum en çok dışarda yemeğe ve kıyafet alışverişine gidiyor para hmm yok yok şubattan itibaren para biriktirmeye başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bu konu hakkında konuşmak istemiorum. post kasmıyorum, alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 okulum varsa eğer; okula giderken 20 milyon eve geldiğimde böle 10 kağıt falan daha bütün hafta öle okul yoksa parada yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xaenin said: dory said: aslinda evet bu tur konular konusulmasi hos bitmeyecek seyler. sorus amacinizdaki niyet ne kadar iyi olursa olsun, verilecek cevaplarla insanlari asağilamaya kasicak insanlar cikabilir. ayar vermek bu ara moda ne de olsa ;) topici kitlemek luzumsuz suanda ama tartismalar o yone donerse oluru odur. ben haftalik almiyorum bu arada aylik bi gelirim universitede olunca oyle oluyor :) ama elimden geldigi kadar ailemden para almamaya calişiyorum. ders veriyorum, burs aliyorum okulda da burslu okuyorum, onlarla donduruyorum cemberi Ben de aylık alsam öyle ivy gibi değil de, 2 günde falan biter param. O dönen şey çember değil dürüye, değirmen. Burs murs, bilmiyorsun. Yet ya=( yok ciddi ciddi para konusunda kisitli bi insanim evim okula yakin ve yemek olaylarini evde hallettigim için ulaşim+yemek(dısarda yenen cinsten) para vermiyorum bi de ders veriyorum ve toplam eger ailemden hiç almazsam aylik gelirim 600 falan, tabi kira ve ev harcamalari dahil. cok nadir ailemden 50-100 isterim o da ekstra masrafım olursa(memlekete gidilince otobus bileti, yok secmeli ders icin malzeme parasi şu bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 50. Zam talebinde bulundum yüksek sesle güldü babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar