Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftalık ne kadar alıyorsunuz?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

sonuçta burada her gelir grubundan insan var. memur maaşıyla geçinmeye çalışan aile den olan vardır, ailede araba/kişi sayısı 2 olan aileden insan da. normal kaçmıyo haliyle bence. yani biri çıkıp dese ki ben 1000 ytl alıyorum, ki birazdan biri der, diğerlerini bi aşağılama içerir o mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
niye konuşulmuyo ki?

geçen bi kitapta da vardı. baya elit bi grup içinde cayır cayı?r seks muhabbeti dönüyo ensestine kadar ama para olunca millet bi geriliyo? bence bunu tartışalım

Mesela arkadaş 80 alıyormuş, diğeri 30 alıyormuş. Yani yüzyüze muhabbet ederken biri bana haftada 80 alıyorum ben dese, ben şahsen ne kadar aldığımı söyleyemem adama, çekinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten olay öyle bir noktaya gelecekse kalsın,yani biri burda 130-140 alıyorum dese bana bir etki etmez,zaten dışarıdaki hayatta da mesela bir arkadaşımın daha lüks şeyler aldığını görsem kendimi kötü hissetmem sonuçta benim de kendime ait bir hayatım hedeflerim var.Ama tabi herkes benimki gibi düşünemeyebilir saygı duyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda evet bu tur konular konusulmasi hos bitmeyecek seyler.
sorus amacinizdaki niyet ne kadar iyi olursa olsun, verilecek cevaplarla insanlari asağilamaya kasicak insanlar cikabilir.
ayar vermek bu ara moda ne de olsa ;)

topici kitlemek luzumsuz suanda ama tartismalar o yone donerse oluru odur.

ben haftalik almiyorum bu arada aylik bi gelirim universitede olunca oyle oluyor :)
ama elimden geldigi kadar ailemden para almamaya calişiyorum.

ders veriyorum, burs aliyorum okulda da burslu okuyorum, onlarla donduruyorum cemberi
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
sorus amacinizdaki niyet ne kadar iyi olursa olsun, verilecek cevaplarla insanlari asağilamaya kasicak insanlar cikabilir.

ben haftalik almiyorum bu arada aylik bi gelirim universitede olunca oyle oluyor :)

ders veriyorum, burs aliyorum okulda da burslu okuyorum, onlarla donduruyorum cemberi

Ben de aylık alsam öyle ivy gibi değil de, 2 günde falan biter param. O dönen şey çember değil dürüye, değirmen. Burs murs, bilmiyorsun. Yet ya=(
Sosyal ağlarda paylaş

üniversitedeyken haftalık aylık muhabbeti olmuyordu bizim aile de.
gerekince alırdım kredi kartlarımdan harcardım.2 sene önce aylık ortalama 500 falan harcıyordum.
bazen bu 400 e iner bazen 800e çıkardı vs.
şimdi çok daha fazla kazansamda o zaman ki gibi eglenip coşamıyorum.
work sux.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
dory said:

Ben de aylık alsam öyle ivy gibi değil de, 2 günde falan biter param. O dönen şey çember değil dürüye, değirmen. Burs murs, bilmiyorsun. Yet ya=(

yok ciddi ciddi para konusunda kisitli bi insanim

evim okula yakin ve yemek olaylarini evde hallettigim için ulaşim+yemek(dısarda yenen cinsten) para vermiyorum
bi de ders veriyorum ve
toplam eger ailemden hiç almazsam aylik gelirim 600 falan, tabi kira ve ev harcamalari dahil.

cok nadir ailemden 50-100 isterim o da ekstra masrafım olursa(memlekete gidilince otobus bileti, yok secmeli ders icin malzeme parasi şu bu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...