adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yarın finallerim açıklancak aynı zamanda dişçiye gidicem inş 2 tane acı çekmem dişçi açısı yeter bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kelebek değil onlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 finaller açıklancak, dişçiye gidicen güzel kelebelekler tam olarak nerende uçuşuyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kurtlu bisey mi yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla hepsi mide de birazdan mide asidine doğru yol alcaklar sanırım salaklar ne işleri varsa orda haefuhaef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kuzuların sessizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 off disci koltugu hakkaten korkunc yaaa en son oturdugum terden sırılsıklam olmustum hemsıre dokturu bırakıp benım terımı sıldı dusunun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dişçi koltuğuna sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla disciden yeterince uzak durmaya calisiyorum en son 5. sinifta dis dolgumda kadin igneyi az vurmus ya diyorum hissediyorum birde makine oyle kotu ciyuuuv diye oyuyor boyle disi agritiyor sonunda bi doz daha vurdu da hissetmedim gerci yetti o aci ama. o kelebeklerin ucustugu yer sevinc yerleri degil bence yusuf yusuf yeri x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla bizim dişçi akraba ziivvuuziii ciriyuu aletini(ismi ne lan sesi çok gıcık) iyi kullanıyor valla acımıyor pek. Ayrıca bi kere uyuşturmuştu süper oluyo heöhlehöe die konuşuyosn bi gün uyuşturup dilencem skdf bana katılmak isteyen öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben 6 diş dolgulattırdım çok salak bi kadın doktordu uyuşmadan girişiyordu dolgu sırasında acaip acıyı çekiyordum iş bittikten sonra uyuşuyordu dudağımı parçalıyodum sonra. kanal tedavisi 1.5 saat sürmüştü bi kere çok kötüydü son 20dk elim ayağım atmaya başladı nası darlandım anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bilmiyorum hala duruyor mu 2 sene önce bakırköy acıbademde yaptırdım kanal tedavilerimi ilk başta kel bi adam verdiler sonra o gitti bi hanım geldi.6 taneydi dişim 20den fazla gitmişimdir. doktora bu kadar seve seve gideceğimi tahmin etmiyordum. Diş doktorum resmen suydu ya müthiş güzeldi deniz di adı.Derya bi güzellik ahh özledim. Orda yaptırın dişleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Aha finaller açıklandı bitmiş artık hazırlık 28inde ders seçmeye gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Zor iş vallahi final falan ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar