mardox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 süper süper :) kısa ama oyun dediğin böyle olur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi iyi guzel hosta bide su acidan bakmak lazim insanlar bu oyunu gitse dnr dan falan almak istese en az 180 dir 180 veripte 10 saat oynayip oyunun bitmesi yazik ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 dnr dan felan oyun alınca zaten ziyan olmuş oluyorsun 2 kat fazla. fazlası koymaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 valla kısa falan.gayet değer bence bu oyuna ayrıca dnr dan başka hiç bi oyun almamak lzm. shoptop dan alacam 60-70 kagıda.nie 180 verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi sen ben shoptodan aliyoruz zaten ama shopto nedir bilmeyen kazik yiyen insan cok benim kucuk kuzenim (8-9 yasinda) gitmis guitar heroya gitarli falan 300 kaat vermis yazik yani misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 guitar hero yine kabullenilebilir, gümrükte takılma şansı var fakat haklısın bilmeyen çok kişi var gidip de o kadar para bayılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 anelor dediğinde haklısın, görerek mağazadan alış veriş en güzeli. insan neyi aldığını bilmeli ama bu kadar fahiş fiyatın açıklaması bu olamaz. insaf yahu, bence distribütorün bu kadar keyfi davranma hakkı yok. mesela pc oyunları neredeyse dışarıdan almış D&R Bimex vb... yerlerden makul fiyatlara alabiliyoruz ama ps3 oyunları 3 katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yanliz cok ilginc bi sistem var shoptoda kazikliyor aslinda ama en az kazigi ordan yiyoruz eskiden ankarada kizildaki japon oyuncaktan alirdim oyunlarimi ordaki adam bigun bana oyunlari kendisinin 10-15 dolar arasi aldigini agzindan kacirmisti. adam o fiyata alip 90-140 arasi falan satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neroalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 beyler anelor'un dediği kuzeni benim ve 12 yaşındayım ayrıca 300'e almadım 240 a aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dun aksam basladim elimden birakamadim. jenaratoru calistirdim allah belasini versin o zombilerin, bir sekilde gectim. ust katlara ciktim. tamam sorun yok simdi hem asker hem zombilerle ugrasiyorum biraktim birbirlerini kessinler vs. 21 demiyim neyim son 1 bolum kaldi. sorum su : bunun ikinci ve ucuncu versiyonlarinda aksiyon bu sekildemi yoksa daha mi az cunku bu cok fazla ve mantiksiz. oluk oluk mob cikiyor heryerden. birde auto targeting yok ruhumu verdim yeminle. lutfen biriniz digerleinde auto target var ve daha az aksiyon desin. ya da mantikli aksiyon desin. oyunu sevdim bu arada. ama daha cok bulmaca daha cok platformer olsa daha guzel olacakmis. kicim cikip bir yeri yeni aciyorum icerden oluk oluk asker, la nerden girdiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 2. oyun türün gelmiş geçmiş en iyi yapımı olabilir. Sürekli üstüne koyarak gidiyor. 3. oyunda oynamaya fazlasıyla değer, çok güzel bir oyun ama nedense ikinci oyunu oynarken aldığım o muazzam keyfi bana vermedi. Bir tık altı yine de, türün %95'inden daha iyi onu söyleyebilirim. Zaten kalite bana kalırsa 2-3-1 olarak gidiyor. 1. oyununda tadı inanılmaz farklı ama onu da belirtmek isterim. Yavaş yavaş karakterleri tanımak, özellikle Nathan'ı falan bambaşka bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sirf seri yuzunden oynuyorum zaten 1 i su anda birde sonuna geldim yani ama hani 2-3 de dusmanlar boylemi ya da combati kolaylastiracak seyler yokmu. ne biliyim misal last of us da auto target var, ona benzer yoksa herseyine okeyim oyunun. gelsin moblar istedigi kadar da su lanet korunmadan cikinca baktigim yondeki mobun yaninda ciksin bari simge:) ha bu arada easy de oynuyorum dusun beceriksizlik katsayimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 DarKRideR said: 2. oyun türün gelmiş geçmiş en iyi yapımı olabilir. Sürekli üstüne koyarak gidiyor. 3. oyunda oynamaya fazlasıyla değer, çok güzel bir oyun ama nedense ikinci oyunu oynarken aldığım o muazzam keyfi bana vermedi. Bir tık altı yine de, türün %95'inden daha iyi onu söyleyebilirim. Zaten kalite bana kalırsa 2-3-1 olarak gidiyor. 1. oyununda tadı inanılmaz farklı ama onu da belirtmek isterim. Yavaş yavaş karakterleri tanımak, özellikle Nathan'ı falan bambaşka bir duygu 3. oyun 2'den kötü çünkü 2'yi yapan ekip Last of Us'a geçip 3'ü yancı ekibe bırakmışlar diye okuduydum bir yerde. Hatta senaryoyu oluşturmadan önce PS3 ne kadar zorlayabiliriz şeklinde işte uçaktı gemiydi bölümleri yapıp sonradan senaryoyu yazmışlar. Ondan senaryosu kopuk gibiydi biraz işte. Yine de baya iyiydi tabii. Birde bir harbi en zoruydu ya. 2 ve 3'te de bi ordu adam geliyor yine ama daha bi kolaydı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 serinin ps4 ayağını inanılmaz merak ediyorum. 7 senelik alete o oyunu yapanlar ps4 e naparlar acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 2>1>3 bence sıralaması ama 2>1+3 yani -combat gittikçe kolaylaşıyor ama 3de bazen ne yapman gerektiğini bilemezsen kanser edebiliyor -platforming 2>1>3 şeklinde sanırım -puzzlelar gittikçe zorlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Uncharted'a başlamakla iyi etmişsin valla abi. Tüm oyunları oynadım ve mükemmel bir oyun. Diğer arkadaşların dediği gibi ikinci oyun en iyisi ama üç de gayet güzel. Seri zaten başyapıt bana kalırsa. Film gibi akıyor. Ama auto-target hiç bir zaman gelmeyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Red said: serinin ps4 ayağını inanılmaz merak ediyorum. 7 senelik alete o oyunu yapanlar ps4 e naparlar acaba sdfs PS4 Uncharted'ını yapmaya da 3 sene önce başlamışlar diye okuduydum geçen. Bu kış çıkar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Last of Us oynayamadım ben de, başlayacam bir ara. PS4e Uncharted çıkarsa inanılmaz olur ya bir düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 çıkacak tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Misal ben Uncharted 4 açıklandığı anda PS4 şiparişimi de veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ya da herhangi başka bir naughty dog title'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 red dead vs oynuyordum ama bu bir anda aldi goturdu. yarin ogleye kalmaz biter, uncharted 2 hazir kenarda. herhalde ona baslarim last of us vs beklesin. auto target gelmeyeceksede yapacak sey yok, herkes nettede dile getirmis, 2-3 de daha bir kolaymis aksiyon bolumleri. birde zombilerde belli mesafe aldinda sadece R1 e basinca otomatik ates ediyor en yakinindakine. o rahatlatti hafif. tek sikintim kaldi oda lazerli uzaktan atesleyen adiler. tam sinir harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bide pc ciler kizmasinda (ki ben pc de oyun oynarim hep- en azindan mmo) , konsol oyunlarinin atmosferi bir baska iyi. yatarak oynandigindanmidir bilemedim ya da en iyileri oynadigim icin olabilir :D korkunc derecede basarili atmosferler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 DarKRideR said: Misal ben Uncharted 4 açıklandığı anda PS4 şiparişimi de veriyorum. http://www.youtube.com/watch?v=gz7UvNWaJEg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Lan öyle değil, böyle HAFTAYA ÇIKIYOR ARTIK ERTELEME YOK YEMİN EDERİZ falan tarzı bir açıklama. yanlış söyledim yukarı da oyunu almaya giderken kolumun altına ps4'ü de koyacağım kısacası asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar