Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız.

faerie

Öne çıkan mesajlar

canlarım.

biliyorum efsane olduğunu ahsgh.

abi ne saf adamlarsınız ya. xaenin hele senden beklemezdim, olm tutup googlelamışsın olayı ahahahahha of.

burda olay kızı korkutmak. açıklayayım mı daha. ahaha of.

böyle bir şehir efsanesini topiğe uyarladım yazdım. çünkü niyetim yeterli hiti alıp intihar etmekti. evet geceleri de yastığımın altında bıçakla uyuyorum:((8(88
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
bende bi öğrenci evi var bildiğin kilit yok.Kredi kartıyla çok rahat açılıyor kapı zaten yamuk 10x3cmlik bi açıklık var rahatça içerisi görülüyor.Kapı zaten hiç kitlemiyoruz üzerine bazen anahtarı paspas altına koyuyoruz.

evde laptoplar gırla.
ama hala ne giren var ne çıkan =)

e deli.

ben girip cikarim istersen

adres +1 :D
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
bende bi öğrenci evi var bildiğin kilit yok.Kredi kartıyla çok rahat açılıyor kapı zaten yamuk 10x3cmlik bi açıklık var rahatça içerisi görülüyor.Kapı zaten hiç kitlemiyoruz üzerine bazen anahtarı paspas altına koyuyoruz.

evde laptoplar gırla.
ama hala ne giren var ne çıkan =)

hırsızlar tuzak zannediyordur belki
Sosyal ağlarda paylaş

en alt kattaki tırmanlıbilecek balkonların altına araba park edilmesin, o balkonların altına diken, kazık vs koyun. Bir de tırmanılabilecek köşelere otomatik yanan ışık koyun.

Bizim eve de öğle vakti levyeyle hırsız girdiydi hörah diye çelik kapı falan dinlememişler bizim apartmanda başka bir eve de balkondan girmiş.

Güvenlik ancak apartman kapısından girecekleri önler, onların göremediği balkonlar vs için benim dediğim yöntemler ya da kamera falan lazım. Gerçi bizim eve giren hırsızların yüzünü gören 2-3 kişi olmasına rağmen polis bulamamıştı hırsızları, ne işe yarıyor bu adamlar acaba heh
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
utopia said:
geçmiş olsun.

ama iyi tarafından bakmak lazım. geçenlerde bizim bi arkadaşın başına gelmiş şeyi anlatayım.

kız uyurken girmiş hırsız. her tarafı toplamış götürmüş. en son kızın odasına gelmiş. kız yusuf yusuf tabi, uyuyor gibi yapıyor ne yapsın. herif gelmiş, odanın kapısında yarım saat dikilmiş kızı izlemiş. yavaş yavaş yaklaşmış böyle. sonra eğilmiş kulağın "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış çıkmış evden. kız şoklarda tabi sdf. şimdi tek kalamıyor evde.

hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani.

Arkadaşın seni iyi kandırmış selim. Şehir efsanesi o. Google'da uyumadığı biliyorum diye aratsan çıkar.

Çıktı valla

Ben de onu diyecektim 1 sene önce falan duymuştum bu olayı. Bence Selin'in bir arkadaşının başına değil de bir arkadaşının arkadaşını başına gelmiş (bu hikayeyi %90 yalan yapan bir durumdur).
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun .
ben olayı tam anlayamadım :) yani kapıdan açıp giriyor , annane - dede evde , bu halde mi soyuyor . çözemedim .

2 sene önce bizim evde oldu hırsızlık , çok kötü psikolojisi onun evet bilirim ama biz de şey yapınca geçti ,kale'nin kapıları var 20 kilit falan var kapıda en sağlam çelik kapılardan biriymiş , aldık onu .

daha rahatız şimdilerde .
Sosyal ağlarda paylaş

heh bizden önceki eleman eve Kale'nin bir çelik kapısını yaptırmıştı,2002'nin parasıyla 4 milyar mı ne verdim demişti.Kapı bildiğin kale kapısı harbi,1-2 sene önceye kadar kardeşimin gücü yetmiyordu kapıyı açmaya,ben bile bazen zorlanıyorum sdfsd 36 kilit mi ne varmış üstünde.rahatım valla evde korkum yok,birde 9-10 olunca katlar.

Bizden önceki ev sahibinden bize kalan tek iyi şey sanırım bu,herif vergi borçlarını bize takıp kaçtı sadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:
bence evi elektrikli tellerle cevir ve kedi yerine bir köpek al saldırgan olsun :)

bu arada geçmiş olsun

tek kalmaya baslayınca alıcam kesin (:

tesekkür ederim.

@utopia

korkutma hevesin yarim kalmasin diye bi arkadaşıma anlattım o efsanemsi seyi,
gelecek sene de ailesiyle kalmaya karar verdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Patide daha önce anlatmıştım ama;

2-3 sene önce bizim yazlığa hırsız girdi bir miktar para ve cep telefonlarını topluyor babam adam çıkarken uyanıyor çifteyle peşinden kovalıyor falan buraya kadar herşey normal. 15 - 20 dakika sonra adam bizim yazlığı arıyor arabaların anahtarını bulamadım anahtarlar nerde diyor hede hödö diyor babam da dumur halde başlıyor küfür etmeye tabi sonra kapatıyo adam. Düşünüyorum da acaba gel vercem dese babam gelcekmiydi :)
Bu arada hırsızın kim olduğu bulunamadı herzamanki gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

malik said:
geçmiş olsun .
ben olayı tam anlayamadım :) yani kapıdan açıp giriyor , annane - dede evde , bu halde mi soyuyor . çözemedim .

2 sene önce bizim evde oldu hırsızlık , çok kötü psikolojisi onun evet bilirim ama biz de şey yapınca geçti ,kale'nin kapıları var 20 kilit falan var kapıda en sağlam çelik kapılardan biriymiş , aldık onu .

daha rahatız şimdilerde .

yalnız o kapılar açılması en kolayı. Duvarla kapı arasına köpük sıkıyolar, hırsız kriko (hani lastiğini değiştirmek için arabayı kaldıran alet) vasıtasıyla bir kaç saniye içinde genişletiyo kapıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...