sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 http://www.milliyet.com.tr/2008/01/20/son/sontur20.asp Otobüs duraklarında bulunan bilbordlardaki reklam afişlerinin üstüne "Ahlak Maneviyat Tahribatına Hayır! Edep Ya Hu" logolu kağıtlar yapıştırıldı. Yeni ŞafakGazetesi'nin haberine göre, İstanbul'un Avcılar semtinde, otobüs duraklarında bulunan bilbordlardaki reklam afişlerinin üstüne "Ahlak Maneviyat Tahribatına Hayır! Edep Ya Hu" logolu kağıtların yapıştırıldığı dikkati çekti. Sabah gazetesinin haberine göre, özellikle ana caddelerdeki durakları hedef alan kimliği belirsiz kişiler, bu kağıtları, içinde kadın bulunan reklamlara yapıştırdılar. Kadın olmayan reklamlara dokunulmadı. Bir billboard'da erkeğin kadını yanağından öptüğü reklam da hedef oldu. Korsan stickerleri kimin yapıştırdığı belirlenemedi. Emniyet yetkilileri olayla ilgili kendilerine bir şikayetin gelmediğini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 allah aşkına ne var o reklamda da edep istiyolarmış. çarşaf altından kendileri daha çetrefilli edepsizlikler yaparken sorun yok ama. onların allahları, onların belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sg-1 said: Emniyet yetkilileri olayla ilgili kendilerine bir şikayetin gelmediğini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 öpüsen insanlara tahrik oluyorsa durum cok daha kötü bunlar birbirlerine sakada yapamıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ne gerek var. bi bıyık bi de tekli kaş çizsinler; bakalım olucak mı yine bakanlar.. ha bi tane de ben koyucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Apache said: öpüsen insanlara tahrik oluyorsa durum cok daha kötü bunlar birbirlerine sakada yapamıyorlardır Ooo olur mu ya newdonis gelsin anlatsın size; bunlar onların kendi dini inançlarıymış, saygı duymak lazımmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Tişörtünde "Sex teacher but first lesson free" yazan bir adam gördüm ve uyarmadım... Kendimi kötü hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Artık abarttılar yani. Cahilliğin sınırını zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya hu ayri yazilmaz, birlesik yazilir ve eski turkcede "kari" anlamina gelir. "cayimi getir yahu","kilicimi ver yahu","postum nerede yahu" gibi kullanilir. once ne dediklerini bilsin aptal herifler. saka gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ya faşizme karşıyım falan ama şunların hepsi ölse hiç üzülmem ya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Eulogy said: ya hu ayri yazilmaz, birlesik yazilir ve eski turkcede "kari" anlamina gelir. "cayimi getir yahu","kilicimi ver yahu","postum nerede yahu" gibi kullanilir. once ne dediklerini bilsin aptal herifler. saka gibiler. Ya hu ayrı yazılır ve "Ya Allah" anlamına gelmektedir. Milleti aptallıkla suçlamadan önce konu hakkında biraz araştırma yapmak her zaman işe yarar, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 obaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Werewolf said: Eulogy said: ya hu ayri yazilmaz, birlesik yazilir ve eski turkcede "kari" anlamina gelir. "cayimi getir yahu","kilicimi ver yahu","postum nerede yahu" gibi kullanilir. once ne dediklerini bilsin aptal herifler. saka gibiler. Ya hu ayrı yazılır ve "Ya Allah" anlamına gelmektedir. Milleti aptallıkla suçlamadan önce konu hakkında biraz araştırma yapmak her zaman işe yarar, tavsiye ederim. İnşallah iki anlama sahiptir de, ikinizde mor olursunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 "Edep ya hu"daki doğru, diğer "yahu" (varsa) konumuzla alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya hu yahoo olarak yazılır ve arama motorudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ayol bulamadım adam gibi kaynak ama; # konuşurken çok rahatça kullandığımız (örnek:"ben nerden bileyim yahu" gibi) fakat çoğumuzun anlamını bilmediği bir kelimedir. esasen birbirleri ile yatmışlığı olan kimselerin karşılıklı kullandıkları kelimedir (örnek: hacivat ile karagöz'de hacivatın karısına "yahuuuuu!" diye seslenmesi) (jokerimsi, 30.8.2006 23:03) eski dilde '' ey falanca'' anlamına gelen sözcük.. (tasatmakicinkuyuarayandeli, 17.2.2007 14:39) neyse, gene de yaniliyormusum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bende az önce Kanal D de gördüm. Abi yok, ben yorum yapmıyıcam. Yaparsam hakaretten yörünge dısı olucam cünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Osmanlıca sözlükte ya allah yazıyor, aynı zamana "hey, ey sen" anlamında da kullanılabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bağnazlık Ya Hu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bağnazlıkla suçlayn taraf ta bağnazlıkla suçlanan taraf ta bağnazdır. "Sinirlenir kapıyı çarpar ve karanlığın içinde kaybolur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ulan edebiyatci sinifta paso bize soylerdi konusunca kesin o yapti bekliyordum zaten xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yapıcaklar tabii ne bekliyordunuz.. Şimdi onların zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 olacağı buydu yahu. bide ilk sayfalarda biri yahu kadın demekti dedi de gerçekten öylemi? bundan sonra tüm dişilere yahu demeyi düşünüyorum da ahefueahufahfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Cons said: ya hu yahoo olarak yazılır ve arama motorudur. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 [quote Otobüs duraklarında bulunan bilbordlardaki reklam afişlerinin üstüne "Ahlak Maneviyat Tahribatına Hayır! Edep Ya Hu" logolu kağıtlar yapıştırıldı. Yeni ŞafakGazetesi'nin haberine göre, İstanbul'un Avcılar semtinde, otobüs duraklarında bulunan bilbordlardaki reklam afişlerinin üstüne "Ahlak Maneviyat Tahribatına Hayır! Edep Ya Hu" logolu kağıtların yapıştırıldığı dikkati çekti. dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar