ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Kesin gidip kontrol ettir. Ağrı geçiyor ama birkaç ay veya yıl sonra belinde disk kayması, fıtık falan çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 al işte. yeterli kanıt ve gaz verilmiştir, umarım gidersin hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Dotaya gelme artık o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 başlık efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Pyro virgülü yanlış yere koymuşsun. "O sana sokulan,bıçak değildi" şeklinde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kermit said: kırık felanda ağrıdan duramazsın abi şu zihniyet yüzünden kaç tane eli omzu parmağı kırılan insan doktora gitmiyor biliyor musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Valla bu tarz düşmeler kıl dönmesinin birincil sebeplerindenmiş. Doktor demişti. Bilmiyorum artıkın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 adamınbiri said: yastıkla sıç güzel oldu dimi evet evet güzel oldu montla sıç vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 öp geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xaenin said: parmaklatırım, alet soktururum dersen eyvallah da, yaptırsan da söyleme. sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ahaha lan bu ne sggd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 şimdi doktara gidiorm fsdg gelince haberdar edicem sizi..fsdgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oo abiyle güreş iyidir çok güreşirdik eskiden sdf tabi arada 6 yaş fark olunca evirip çevirip fırlatıyo seni ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yumuşak doku zedelenmesi varmış 3 gün rapor aldım.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yumuşak olur o doku genelde ahfueahfuaheufhauefah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 heufdfsdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xaenin said: De yapacak bişey yok yani, parmaklatırım, alet soktururum dersen eyvallah da, yaptırsan da söyleme. Ben yaptırmadım öyle bişey mesela AHHAHAHAAHAHA OK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 topic sahibine gecmis olsun. pati kardeslerim, :müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 saol dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ne abisi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ortimin abisi var lan.seni döver dsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oy. feci =/ gecmis olsun. gitme doktora falan, tedavi uygulaması daha da bi feci. arkadasım 5 senedir atamadı üstünden tedavi sırasında yaşadığı şoku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ulfang said: @Xaenin ; abi ellet gitsin delimisin ABİ ÖYLE DEMESENE. Git ellet, deli misin bir de. Aynı cümlede. ahahahahaha. Abi yok, kalsın. Bahane oluyor böyle ağır kaldıramıyorum falan ağrıycak diye. Toza da alerjim var, koli moli de taşıyamıyorum. Böyle şeyleri avantaja çevirmek önemli. Bu işin tedavisini avantaj olarak gören arkadaşlara seslenmek istemiyorum. "Beni ellediler üstüne para verdim eheheh, karıya gitmiş kadar oldum ehehe." gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pwnbot said: ne abisi lan? babamdaydım.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar