pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 dasaaa said: doğrudur valla.. "dur bi bone'a laf sokalım" yaklaşımı göze batıyor zaman zaman. hoş bir durum değil. adam yakınmakta haklı aslında. yalnız son açtığın 20başlığın 7sinin (sıkıyorum rakamları) "bana neden hede yapılıyor" şeklinde olması da bu sıkıntıyı körüklüyor. sallama be baba sen. dert etme hiç. yaz eskisi gibi uzun uzun yazılarını falan gerisini boş ver. bak biz okuyoruz tüm yazdıklarını zevkle.. diyorum ve "kişisel değil mi bu?" mesajlarını da temizleyip kişisele taşıyorum.. rejects united Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 BonePART said: sevmeyen kimse yok yane kimse snei sokakta gorse cevrip dovmez yanlisin var, ben sevmiyorum ustune yolda gorsem cevirip doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Penthesilea said: ilgi orospusu abi turkcesi, bi kermit anlamaz iste sfs kermit anlamis da bi mal anlamamiş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 post kasma threadi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 thelegbra said: ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh. ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bone bu topicteki herşeyi okuduğunu sonra yatağına yüzüstü uzanıp ağladığını biliyorum. cevap ver hem sen rahatlarsın hemde biz biraz e-penisimizi büyütelim. nolur lam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abi penis buyutmek icin haplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aquila said: abi penis buyutmek icin haplar var. oha bone neler açtın başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bone geçiceksin bu işleri. yine bi topic açıp cevap yazılmamış. yada ben görmedim hepsini okumadım çok gereksiz fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abi televizyon programina cikmis basarisiz politikaci konusmasi gibi, bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 irin said: thelegbra said: ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh. ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 irin said: thelegbra said: ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh. ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine. bu kadar mi cocuklastiniz evet attention whore ilgi orospusu demek tekrar kufur hakaret noktasina donmeye useniyorum ozetle attention whoreda ki whore orospu anlaminda deil tamlama icinde kullanilmistir http://www.urbandictionary.com/define.php?term=attention+whore kelime boneCnin vucudunu para icin sattigini deil ilgi icin her turlu saklabanlik yaptigini gostermekicin kullanilmistir poserda show amacli kendini baska bisiymis gibi gostermeye dyoruz mesela marlyn manson poser bi insandir muzigi de kendide 5 kurus etmezkenabi inanilmaz cok asi ve cilgin diye coluk cocugu kandirir budur ozetle baska sorusu yada kasinmasi gereken yarasi olan warsa ozel mesajla alabilirim ha unutmadan forumun torpillisiyim her adminle raki icmisligim war(kel olani raki yerine bira icti ama neyse) o nedenle istedigime kufrediyorum ama bannanmiyorum bole inanilmaz yane siz ederseniz bannanirsiniz ben superim bana bisi olmaz tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben attention whoreda kalmadım. zamanında sefa pezevengi dedi diye veteranlardan birini topa tutmuşlardı da.. geçenlerde de küfür ettiğin yer özenle editlenmedi mi bonepart? sanki biz öyle gösteriyomuşuz gibi bir tavrın var. yazdıklarımı okuyorum da, böyle düşmanlığım var gibi veya dert etmişim de üstüne kasıyormuşum gibi gözüküyor dışarıdan ama benim ne bonepartla ne de başka biriyle bir sorunum yok aslında. yönetimle veya insanlarla değil, insanların olaylara olan tavırlarıyla olan bir sorundan kaynaklanıyor bu olaylar. sefa pezevengi diyeni de, ilgi orospusunu da, benim itler lafım da aslında kabul edilmesi gereken durumlar ama, her durumda farklı muamele uygulandığında insanlar kızıyor, sonra o genç xler rahatsız gibi şeyler oluyor, o geyikti de, gerçekleri de olmuyo değil, dimi? al garbageda kaç posta atıyosunuz diye topic var, altında emailden bahsediliyo, herkes biliyo geyik amaçlı kelime oyunu yapıldığını. "ben senin ne demek istediğini anladım, al sana ceza" mı yapılmalı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pwnbot said: BonePART said: sevmeyen kimse yok yane kimse snei sokakta gorse cevrip dovmez yanlisin var, ben sevmiyorum ustune yolda gorsem cevirip doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ilk olarak kosgocaman bonepart+1 yazayım baştan. sabah karşı uykum kaçmasa bu topiği göreceğim yoktu. Bone(C) de cevap vermemiş hala. :D topiği gördüğüm gibin aklıma "attention whore" geldi. bu bir küfür değil (daha önce de belirtilmiş). Bonec e karşı hiç bir düşmanlığım yok. Hatta bazı yazılarını severim de. ama son zamanlar da niye bu kadar "emo" vari hareketler içinde anlayamıyorum. acaip acaip topicler açıp ilgi çekmeye çalışıon. sonra bu komik hareketlerinle dalga geçenleri düşman bellemişsin. aha nerdeyse 6 sayfa boyu laf yemişsin. Büyük çoğunluğunun da sana düşmanlığı yok ama sen böle topicler açtığın sürece dalga geçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 EDİT : CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 //edit: bırak olivies in annesini 1 defa güncellendi. Son güncelleme 20/01/2008 09:53 tarihinde Cons(C.C) tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bu bile bi iticilik yani. İlk topigini aciyorsun, sonra yok oluyorsun. Sonunda bi agamemnon destaniyla herkese bidibidi cevap. Su cool siluetinden bi ayrilip samimi sekilde cevaplarsan insanlar da hoduk degil anlayacaktir. Yapmacik ve 'tamam dusmansaniz vurun, buyrun ' seklinde boyle aglatici tutumlarindan daha iyidir. Komuniteye kaynas ya. Rahat ol biraz. Boyle yazincada patiye ne oluyor, bize noluyoo ya alala, topikleri cikiyor, ayarci genclik diye lanse ediliyor. Al iste. Al yani. Al oku. Boyle 75k mesajla falanda bisey olmuyor. Pati yarin kapanir, hersey biter gider. O madalyalarin agirligi uzerinde sanki, hani yeni bi acc. acsan rahat rahat takilacaksin gibi geliyor. Velhasil, Attention whore'un kokune vurmussun gene. Al soyleyeyim ben sevmiyorum seni, sevemiyorum itici geliyor. Diger topigin hadi vurun bana mi olacak nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bone yine cevap yazmamış diye yakınıyorsunuz da,adam direk açtığı konuya cevap yazınca bu seferde bakın sürekli paticikte,hiç dışarı çıkıp gezmiyor,get a life diyip kendinizce eziyorsunuz. Adam da sürekli paticikte olduğunun belirtilmemesi için girdiği halde cevap yazamıyor olabilir. Burada sorun bone'un bu tip dalga geçmelerinizin veya düşmanlıklarınızın onun yaptığı şeylerden olduğunun farkında olmaması. Ben no-lifer'ım diye topik açtıktan sonra " ben yalnız mıyım?" tarzı konular garip kaçmış. Çözüm nedir? İnsanları iğnelemeden bone yazdıklarına devam eder 20 k küsür mesajlarına her geçen gün yenilerini ekler,kavga ortamlarına girip absürd şeyler yazmaz,böyle kişisel topiklerin yerine daha gerçek hayata uygun topikler açar (bknz;bi hatun var açılamıyorum yardım edin) ve bizim gözümüzde ki imajını birazcıkta olsa düzeltir. Ama gelip te adamın her topiğinin altına dota haras topiğinden gelip get a life yazarsanız biraz komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 allahaşkına, herhangi bir başlık altına bir gün içinde 4-5 tane mesaj atabiliyoruz farklı saatlerde, "dışarı çıkmıyor" mu olacak adam dönüp 1 tane mesaj atsa. çok saçma yorumlamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ne demek dota harass topiginden gelmek ? Bu nasil bi tabir? Oalyi cok farkli yerlere cekiyorsun. Ben de bu aralar cok fazla pc basindayim. Acikcasi hic umrumda olmaz biri veya bir cok kisi cik gez dolas dese. Zaten o kaliplari kendi isteyerek oturttu, evet kendi yazdi bunlari... Bu topikte oldugu gibi. Peki soyle soyleyeyim, sana yazdiklari samimi geliyordur ve etkilenmis olabilirsin, ama bana kesinlikle gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 zeugna, eskiden adam açtığı topiklerin altına hemen cevap yazınca get a life deniyordu o zamanları kaçırdınız heralde. Olivies sana özel olarak demedim onu hatta sen mesajı attığından önce yazmaya başlamıştım mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bence de olmamış bu konu şimdi forum ikiye bölündü seni tartışıyo güzel mi? bence değil d: zaten bu tür forum takıntıları tek konuyla düzelmez genelde zamanla düzelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar