Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana düşman kişiler

Bone

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
doğrudur valla..
"dur bi bone'a laf sokalım" yaklaşımı göze batıyor zaman zaman.
hoş bir durum değil. adam yakınmakta haklı aslında.

yalnız son açtığın 20başlığın 7sinin (sıkıyorum rakamları) "bana neden hede yapılıyor" şeklinde olması da bu sıkıntıyı körüklüyor. sallama be baba sen. dert etme hiç. yaz eskisi gibi uzun uzun yazılarını falan gerisini boş ver.

bak biz okuyoruz tüm yazdıklarını zevkle..

diyorum ve "kişisel değil mi bu?" mesajlarını da temizleyip kişisele taşıyorum..

rejects united
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
thelegbra said:
ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh.

ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine.

bu kadar mi cocuklastiniz
evet attention whore ilgi orospusu demek
tekrar kufur hakaret noktasina donmeye useniyorum ozetle attention whoreda ki whore orospu anlaminda deil tamlama icinde kullanilmistir

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=attention+whore

kelime boneCnin vucudunu para icin sattigini deil
ilgi icin her turlu saklabanlik yaptigini gostermekicin kullanilmistir
poserda show amacli kendini baska bisiymis gibi gostermeye dyoruz
mesela marlyn manson poser bi insandir
muzigi de kendide 5 kurus etmezkenabi inanilmaz cok asi ve cilgin diye coluk cocugu kandirir

budur ozetle
baska sorusu yada kasinmasi gereken yarasi olan warsa
ozel mesajla alabilirim

ha unutmadan forumun torpillisiyim
her adminle raki icmisligim war(kel olani raki yerine bira icti ama neyse)
o nedenle istedigime kufrediyorum ama bannanmiyorum
bole inanilmaz yane
siz ederseniz bannanirsiniz
ben superim bana bisi olmaz

tobe tobe
Sosyal ağlarda paylaş

ben attention whoreda kalmadım. zamanında sefa pezevengi dedi diye veteranlardan birini topa tutmuşlardı da..

geçenlerde de küfür ettiğin yer özenle editlenmedi mi bonepart? sanki biz öyle gösteriyomuşuz gibi bir tavrın var.

yazdıklarımı okuyorum da, böyle düşmanlığım var gibi veya dert etmişim de üstüne kasıyormuşum gibi gözüküyor dışarıdan ama benim ne bonepartla ne de başka biriyle bir sorunum yok aslında.

yönetimle veya insanlarla değil, insanların olaylara olan tavırlarıyla olan bir sorundan kaynaklanıyor bu olaylar. sefa pezevengi diyeni de, ilgi orospusunu da, benim itler lafım da aslında kabul edilmesi gereken durumlar ama, her durumda farklı muamele uygulandığında insanlar kızıyor, sonra o genç xler rahatsız gibi şeyler oluyor, o geyikti de, gerçekleri de olmuyo değil, dimi?

al garbageda kaç posta atıyosunuz diye topic var, altında emailden bahsediliyo, herkes biliyo geyik amaçlı kelime oyunu yapıldığını. "ben senin ne demek istediğini anladım, al sana ceza" mı yapılmalı yani?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak kosgocaman bonepart+1 yazayım baştan.

sabah karşı uykum kaçmasa bu topiği göreceğim yoktu. Bone(C) de cevap vermemiş hala. :D

topiği gördüğüm gibin aklıma "attention whore" geldi. bu bir küfür değil (daha önce de belirtilmiş).

Bonec e karşı hiç bir düşmanlığım yok. Hatta bazı yazılarını severim de. ama son zamanlar da niye bu kadar "emo" vari hareketler içinde anlayamıyorum.
acaip acaip topicler açıp ilgi çekmeye çalışıon. sonra bu komik hareketlerinle dalga geçenleri düşman bellemişsin.
aha nerdeyse 6 sayfa boyu laf yemişsin. Büyük çoğunluğunun da sana düşmanlığı yok ama sen böle topicler açtığın sürece dalga geçecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bile bi iticilik yani. İlk topigini aciyorsun, sonra yok oluyorsun. Sonunda bi agamemnon destaniyla herkese bidibidi cevap.

Su cool siluetinden bi ayrilip samimi sekilde cevaplarsan insanlar da hoduk degil anlayacaktir. Yapmacik ve 'tamam dusmansaniz vurun, buyrun ' seklinde boyle aglatici tutumlarindan daha iyidir. Komuniteye kaynas ya. Rahat ol biraz.

Boyle yazincada patiye ne oluyor, bize noluyoo ya alala, topikleri cikiyor, ayarci genclik diye lanse ediliyor.

Al iste. Al yani. Al oku.

Boyle 75k mesajla falanda bisey olmuyor. Pati yarin kapanir, hersey biter gider. O madalyalarin agirligi uzerinde sanki, hani yeni bi acc. acsan rahat rahat takilacaksin gibi geliyor.

Velhasil,
Attention whore'un kokune vurmussun gene. Al soyleyeyim ben sevmiyorum seni, sevemiyorum itici geliyor. Diger topigin hadi vurun bana mi olacak nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bone yine cevap yazmamış diye yakınıyorsunuz da,adam direk açtığı konuya cevap yazınca bu seferde bakın sürekli paticikte,hiç dışarı çıkıp gezmiyor,get a life diyip kendinizce eziyorsunuz.
Adam da sürekli paticikte olduğunun belirtilmemesi için girdiği halde cevap yazamıyor olabilir.
Burada sorun bone'un bu tip dalga geçmelerinizin veya düşmanlıklarınızın onun yaptığı şeylerden olduğunun farkında olmaması.
Ben no-lifer'ım diye topik açtıktan sonra " ben yalnız mıyım?" tarzı konular garip kaçmış.
Çözüm nedir?
İnsanları iğnelemeden bone yazdıklarına devam eder 20 k küsür mesajlarına her geçen gün yenilerini ekler,kavga ortamlarına girip absürd şeyler yazmaz,böyle kişisel topiklerin yerine daha gerçek hayata uygun topikler açar (bknz;bi hatun var açılamıyorum yardım edin) ve bizim gözümüzde ki imajını birazcıkta olsa düzeltir.
Ama gelip te adamın her topiğinin altına dota haras topiğinden gelip get a life yazarsanız biraz komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek dota harass topiginden gelmek ?

Bu nasil bi tabir?

Oalyi cok farkli yerlere cekiyorsun.
Ben de bu aralar cok fazla pc basindayim. Acikcasi hic umrumda olmaz biri veya bir cok kisi cik gez dolas dese. Zaten o kaliplari kendi isteyerek oturttu, evet kendi yazdi bunlari... Bu topikte oldugu gibi.

Peki soyle soyleyeyim, sana yazdiklari samimi geliyordur ve etkilenmis olabilirsin, ama bana kesinlikle gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...