Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben de buradaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Aramis said: attention whorelugu ne demektir ya? hyr moderator bile yazdigina gore cok onemli bir kelime. küfürü ingilizce yazınca pek masum oluyor caanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ilgi orospusu abi turkcesi, bi kermit anlamaz iste sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 anladım sözlükten baktım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 poser ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bi sürü anlamı var şimdi hangi birini söyleyeyim edit: numaracı, poz veren kimse,model,şaşırtıcı soru,zor soru böyle böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 boneC in topicleri kültürlendiriyo aga ne lan bu kelimeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bonec e kız bulsak düzelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Dual rectifier alalım. Bana baya iyi geldi hehehehehe. edit:heheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 burtonesk said: bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. Sçs canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 niann ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh. ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Viktor+arcane+1=drea was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ben sevmem laf maf etmeyi kimseye de, garip şekilde Bone, olay sana gelince bir okkalı laf yemeden kendine gelmeyeceksin gibi hissediyorum agajet. Bak mesela, sevilmeyen bir sen mi varsın forumda? Sen sevilmiyor da değilsin, rencide ediyorsun kendi kendine insanları, farkında olmadan, insanların da hoşuna gidiyor laf etmek. Gerçekten sevilmeyen adamlar var, ama hiç biri böyle "anne ben de televizyondayım" tarzı topicler açmadığı için senden 1 adım öndeler gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hayır bu adam böyle değildi eskiden son 2 3 senedir felan böyle oldu garipleşti felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 son 3 değil, son 4 sene, yanılmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 euheeu prim verin pls yetmez 5 sayfa. i cast attention on you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 tanımıorm amca seni acıkcası hiç bir topiğini de hatırlamıorm ama severim yani niye sevmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 archenemy ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 2007'nin en iyileri topiğinden :( Bone said: En bayik üye: Slat BEN SANA NAAPTIM PEKİ BANA DÜŞMAN KİŞİ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Rakursi said: archenemy ne ya http://www.lastfm.com.tr/music/arch+enemy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Hiç tanımıyorum, mesaj atmadığın topiclerde dahi laf sokulduğunu görünce adam herhalde birkaç defa saçmaladı, patilerde çek çek uzatıyor diye düşünmek istemiştim ama sen topic açmışsın. Üstüne Ayar at Will yapmışsın, haktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Öyle bi grup olduğunu biliyorum,moda sahil emolarının sırtında yazıyo Anlamı ney biz cahil kaldık Bone beyefendi ingiliz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar