Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana düşman kişiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burtonesk said:
bonecrusher,
sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün.
iyi günler.

Sçs canım.
Mesaj tarihi:
ben orospu desem banlanırım. it dedim banlandım, whore mhore noluyoruz? ingilizce bizdede var, hıh.

ha attention whore olunca, way of speech ayağına olmuyo işte, biri zamanında sefa pezevengi demişti olay çıkmıştı yine.
Mesaj tarihi:
Ben sevmem laf maf etmeyi kimseye de, garip şekilde Bone, olay sana gelince bir okkalı laf yemeden kendine gelmeyeceksin gibi hissediyorum agajet. Bak mesela, sevilmeyen bir sen mi varsın forumda? Sen sevilmiyor da değilsin, rencide ediyorsun kendi kendine insanları, farkında olmadan, insanların da hoşuna gidiyor laf etmek. Gerçekten sevilmeyen adamlar var, ama hiç biri böyle "anne ben de televizyondayım" tarzı topicler açmadığı için senden 1 adım öndeler gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Hiç tanımıyorum, mesaj atmadığın topiclerde dahi laf sokulduğunu görünce adam herhalde birkaç defa saçmaladı, patilerde çek çek uzatıyor diye düşünmek istemiştim ama sen topic açmışsın. Üstüne Ayar at Will yapmışsın, haktır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...