nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu hatunun kız kardeşi benim sınıfta öğrenciydi. güzellik yarışmasında taç takınca tacıyla birlikte sınıfımıza gelmişti. yanıma oturmuştu. tacını alıp başıma takmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 OOOOLLEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu konuyla da günlük ayar kotanı doldurursun sen hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 nukbasliklikiz said: bu hatunun kız kardeşi benim sınıfta öğrenciydi. güzellik yarışmasında taç takınca tacıyla birlikte sınıfımıza gelmişti. yanıma oturmuştu. tacını alıp başıma takmıştım. eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ALLAH KAHRETSİN ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 nukbasliklikiz said: bu hatunun kız kardeşi benim sınıfta öğrenciydi. güzellik yarışmasında taç takınca tacıyla birlikte sınıfımıza gelmişti. yanıma oturmuştu. tacını alıp başıma takmıştım. burada sana yapılan bi kıyakmı var? güzellik kraliçesi tarafından yani kraliçe gelmiş tacını sana takmış sen ne yaptın tepkin ne oldu yani ? ayağa kalkıp ben bunu dünya barışı için kullancam falenmi dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 nukbasliklikiz said: bu hatunun kız kardeşi benim sınıfta öğrenciydi. güzellik yarışmasında taç takınca tacıyla birlikte sınıfımıza gelmişti. yanıma oturmuştu. tacını alıp başıma takmıştım. adamınbiri said: OOOOLLEEEY niye bilmem ama feci koptumm burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 anladım olayı, tersten okuyun arkadaşlar, süpermiş +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Adam da kabahat ki size değer verip paylaşmak istemiş. Kendisi bir hiç olan insanların , başkaları üzerinde rant sağlamaya çalışması ne komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 benim yanıma anjelina coninin amcası oturmuştu. kucağıma da teyzesi. işte bu yüzden ben bir hiç değilim, mükemmelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 benim kucağıma angelina jolie oturdu aman brad duymasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 suBzer0 said: Adam da kabahat ki size değer verip paylaşmak istemiş. Kendisi bir hiç olan insanların , başkaları üzerinde rant sağlamaya çalışması ne komik... Konu Dışı burası, altta türban tartışıyoruz, telekom tartışıyoruz, 19 Ocak tartışıyoruz. İnsanlara hiç miç diye hitap etmeden önce, foruma geldiğinde hangi konunun nereye ait olması gerektiğine bir göz atsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Xaenin said: suBzer0 said: Adam da kabahat ki size değer verip paylaşmak istemiş. Kendisi bir hiç olan insanların , başkaları üzerinde rant sağlamaya çalışması ne komik... Konu Dışı burası, altta türban tartışıyoruz, telekom tartışıyoruz, 19 Ocak tartışıyoruz. İnsanlara hiç miç diye hitap etmeden önce, foruma geldiğinde hangi konunun nereye ait olması gerektiğine bir göz atsaydın keşke. konunun yanlış yere açılması , ayar vermeyi gerektirir öyle mi? Hadi adam sende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 you're supposed to be ejaculated right after the first post. if not, please contact us. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 neyse kasmayım iş güç var yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 suBzer0 said: Xaenin said: suBzer0 said: Adam da kabahat ki size değer verip paylaşmak istemiş. Kendisi bir hiç olan insanların , başkaları üzerinde rant sağlamaya çalışması ne komik... Konu Dışı burası, altta türban tartışıyoruz, telekom tartışıyoruz, 19 Ocak tartışıyoruz. İnsanlara hiç miç diye hitap etmeden önce, foruma geldiğinde hangi konunun nereye ait olması gerektiğine bir göz atsaydın keşke. konunun yanlış yere açılması , ayar vermeyi gerektirir öyle mi? Hadi adam sende.. Ayar konunun yanlış açılmasıyla bağlantılı olarak gelmemiş. Konunu saçmalığı ve gereksizliği dolayısıyla insanlar "ee?" diyerek haklı bir tepki göstermişler. Ha sen bu topici çok ilginç bulabiliyorsan, bence burada kendini yorma, in en altta garbage var, uygun şeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 xaenin haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 xaenin haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ılkah nineax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Sizi seviyorum. Ama Head'i ayrı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Xaenin said: suBzer0 said: Adam da kabahat ki size değer verip paylaşmak istemiş. Kendisi bir hiç olan insanların , başkaları üzerinde rant sağlamaya çalışması ne komik... Konu Dışı burası, altta türban tartışıyoruz, telekom tartışıyoruz, 19 Ocak tartışıyoruz. İnsanlara hiç miç diye hitap etmeden önce, foruma geldiğinde hangi konunun nereye ait olması gerektiğine bir göz atsaydın keşke. tartış ne yapalım herseyi bırakıp onlarımı tartısalım sen buranın dayısımısın birader. bizde burcuyu ve tacını tartışıyoruz. galiba sen beni kıskandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 seni korumaya çalışıyor çocuk yapma ölee kur yapio sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 haha efsaneymiş ne denir ki DoruK said: anladım olayı, tersten okuyun arkadaşlar, süpermiş +rep şu güzelmiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aferin. önemli bir insansın demek yanına oturduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar