adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Saat 2 gibi tedavi bitti ama halen aynı şekilde ağrıyo,acıyo,sızlıyo.Nasıl geçicek bu ağrı 2 tane ağrı kesici aldım geçmedi ölmek üzereyim deli gibi uykum var uyuyamıyorum yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Diş ağrıyınca pamuğa rakı döküp ağrıyabn yere koy derler. Denemedim hiç ama el altnda varsa hemen dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 şuan dişimin orda ilaç var yani kanal tedavisi olan bilir böle pamuk gibi bişeyse dişin üstünü kapatıyolar falan.Rakı basamam yani şuan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 kanaltedavisi oldunmu 2-3 gün normal o dayancaksın. ama rkaıyı pamukla koymak yerine içersen iyi gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 deme öyle bugunden sonra daha nasıl dayancam yaa ooff offf ölüyorum bildiğin feci uykum var ama uyuyamıyorum dişimin acısından:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 3 kere kanal tedavisi oldum fakat hiç boyle bi soruna rstlamadım geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Dişçinin verdiği ağrı kesiciyi içmek dışında birşey yapma, normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 dişçi bi ağrı kesici vermedi saolsun. parol içtim 1 tane oda kesmedi bu saatte ne yapcam bilmiyorum ölüyorum acıdan şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bende bir kere oldum ağrıdığını hatırlamıyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 adamınbiri said: dişçi bi ağrı kesici vermedi saolsun. parol içtim 1 tane oda kesmedi bu saatte ne yapcam bilmiyorum ölüyorum acıdan şuan. Apranax fort dene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 evde parol diye bişi vardı onu içtim ama bi işe yaramadı başka bişi yok evde şuan novalgin damla yı bi kaç kişi önerdi kanal tedavisi olan kişiler hemde=) doktor onu vermiş onlara falan yarın geçmezse arıycam doktor'u ilk küfür edicem sonra hangi ilacı kullanmam gerektiğini öğrencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 doktor bana diş ağrısı için tamol yazmıştı (aynı şekil kanal tedavisinden sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 afyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kasma kasma hiçbirşekilde geçmez 6 tane kanal tedavisi oldum bi seansım 1 saatin üzerinde sürdü. Senin tahminen dişin geçmiştir ağzın açık olduğu için ağrıyordur.Berbat bişey ya iyiki zamanında yaptırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 benim 1 tane kaldı o da dişleri doldurcak o oyma delme işleri bitti adamın ve şuan ağrı yok gibi sabaha ağrıyla uyandım ama geçti şimdi hiç bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar