Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 OH BEEAA!!2 Finallerü biten şeyini kaldırsın! parmağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 daha başlamadı =( pazartesi başlıyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 o hooo çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Böyle şeyler yapmayın bak. Bitmeyen arkadaşlar var. YAPMAYIN YA =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 1 haftadır yatıorum lan koca 1 dönem 1 ders aldık soktumun okulunun sisteminde 2.dönem 13ders agali :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 1 dönemde 13 ders mi alıcaksın pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben 18 aldım kankut kredi yetmiyodu benim için sistemi değiştirdiler aslında ben ve benim gibiler için dasd 6 ders alabiliyodum 12 si kalıyodu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bizde 5 ders alınca ağlamaya başlıyorsun valla, düşünemedim bir an. 13. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bildiğin 13 lan 12si normal 1 tane alttan bildiğin 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Allah kolaylık versin diycem de o bile korkar o kadar dersten. Bu işte yalnızsın adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bitmeyen bi arkadaşın yanlışlıkla eli kayabilir o sırada da yanlışlıkla elinde kırık bir bardak falan olabilir o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Evet, girer mirer mazallah. Sokarım yani. Antropoloji notlarına bakıyorum, ne bokuma aldım ben bu dersi diye de soruyorum kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 garanti geçerim dediim, vizesi 70 olan, hocası bol not veren dersin finalinden 40 alıp kaldım. bi de bu ilk sınav. bütüne girdikten sora 1 hafta boş boş takılıp sora diğer olası bütlere girecem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 lisedede son sınav haftasıydı bu hafta hergün 2 3 sınav olmasına rağmen birine bile çalışmadım, çalışamadım.eee tabi hocaların hepsi kankin olunca bide önüne çalışkan bi kız oturtunca tüm sınavlardan geçebiliyosun ne güzel şey ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 benimde bitti bugün en sonunda heyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 13 ders iyiymiş yalnız. Sınır ne kadar ki? Bi kaç tane daha olsaydı alttan mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mr_Hand said: garanti geçerim dediim, vizesi 70 olan, hocası bol not veren dersin finalinden 40 alıp kaldım. bi de bu ilk sınav. bütüne girdikten sora 1 hafta boş boş takılıp sora diğer olası bütlere girecem :/ visual basic dersinde hocanın verdiği projeye 5 haftamı vermişim sonra cd ye kydettim verdim bi başka arkadaşım ise yapmadı boş cd verdi arkadaşım f aldı bende f aldım ne kadar güzel dimi =] sonra hocayı vurucaktım ciddi ciddi tartıştım. ve hoca emekli oldu gitti. arkadaşımda benimle dalga geçti "keşke cd nin içine bi kaç ilahi mp3 ü atsaydım o zmn belki daha yüksek not alırdım" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bitti lan! bugün bitti lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Finalleri biten ve bunları yaygara şeklinde duyuranlara tüm içtenliğimle bela okuduğumu belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 45 günlük iznimle döverim sizi.. finallerin tam ortasındayım strese sokmayın adamı O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 2 senedir toplam 7 ay fln gittim okula :p hazırlığı 2. kez okuyorum hukuk olduğum için şartlı geçişle geççem hazırlığı bu sene sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar