BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya bende sacma sapan bi sekilde aciliyo youtube nedendir fikri olan war mi sanki filmler acilmiyo yada e biliyim resimelr aiclmiyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2 gündür acılmıyordu bugun tekrar geldi banmı acıldı yoksa benim 4222 4223 dnslerindenmi bilmiyorum kasamadım bu saate degiştirip denemeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bende hala duzelmedi enteresan. dnsler otomatikte/kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Internal Server Error çekiyor bende, ne iştir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 cache falan temizleyin yahu dün akşam kalktı yasak,ilgili videoların slinmesiyle.Ankaradaki mahkemenin olayı kalkmıştı zaten sivas'ı bekliyorduk o da kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Da açıldığı gibi net gg tüm türkiye yutüpmü izliyor anlamadımki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bi de hurriye veledinin profilinde videolar duruyor,anlamadım ben bu işi.Videolar kalktı yasak kalktı yazıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tt acıdı youtubea açtı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Eveeeet arkadaşlar Youtube yine kapanıyor: YouTube’a erişime yine engelleme kararı İzmir 7. Sulh Ceza Mahkemesi, YouTube video paylaşım sitesine erişimin durdurulmasına karar verdi. Kaynak makinesi: http://www.ntvmsnbc.com/news/433872.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ip ban atmasınlar dicem atarlar yorum süper Noname - Ankara 30 Ocak 2008, Çarşamba 17:22 Şimd biri çıksa herkeze Atatürk"e hakaretler içeren metkuplar yollasa PTT mi kapatılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 of yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya bu kapatıp acmaya karar veren ceza hakimleri nerden mezun allaaşkına. bide gerekceli kararları okusak belki birazcık hak vericez ama boyle zırt pırt acıp kapama komik bi hal almaya başladı. ceza teorisine komple aykırı bence bu uygulamalar. magdurun cezalandırıldıgı ilk ülke biziz herhalde. youtube mi cezalandırılıyor bu kararla. hic akıl sır erdiremicem herhalde. iyi günler adasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 o hakimlerin önündeki yasa bunu istiyor o ne yapsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Asıl suçlu Youtube'den şikayetçi olabilecek kadar seviye yoksunu insanlar,insanlık.Ne hakim ne de TT... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hakim önündeki kanuna göre karar veriyor, Telekomünikasyon Kurumu'na belge yollanıyor, TT de kuruma uymak zorunda ve engelliyor. Hatayı bulana veya getirene 100 lira vereceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 açamıyorum youtube'ü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ben açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 açılıyor bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar