PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 rofl olaya gel. Kırıkkale'de yapılan deneme sınavındaki din sorusunda Allah'ın sıfatları olarak hayvan isimleri gösterildi. OKS hazırlık sınavındaki 25. soruda 'Aşağıda belirtilen Allah'ın sıfatlarından hangisi yanlış açıklanmıştır' sorusunun şıkları olarak deve, sığır, manda, koyun şıkları verildi. Soruya tepki gösteren öğrenciler, olayı ailelerine bildirdi. Ailelerin şikayeti sonrası Valilik, soruşturma başlattı. Kırıkkale'de Gürler, İstiklal, Atatürk, Mustafa Özbek, Hanımeller, Akşemsettin, Yunus Emre, Mustafa Kemal, Dede Korkut ve Namık Kemal İlköğretim okullarında OKS'ye hazırlık için deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavındaki 25. soruda öğrencilere 'Aşağıda belirtilen Allah'ın sıfatlarından hangisi yanlış açıklanmıştır? sorusu soruldu. Şık olarak da; A) Deve B) Sığır C) Manda D) Koyun şıkları verildi. Soru karşısında şaşıran öğrenciler, olaya tepki gösterip durumu ailelerine iletti. Ailelerin şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Konuyu yeni duyduğunu söyleyen Kırıkkale Vali Vekili İsmail Özdemir, Valiliğin inceleme başlattığını, sınav sorularını hazırlayanlar ve sınav yapanlar hakkında yasal sürecin başladığını söyledi. Sınavdan haberi olmadığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin ise, "Sınavı 12 okul kendi arasında yapmış. Bizim haberimiz yok. Sınav kontrolden geçmeden hazırlanmış. İlk araştırmamda matbu evrak hatası olduğunu gördüm. Araştırmamız devam ediyor. 12 okulun müdürüne soruşturma başlattım. Denede başka hatalarda var" şeklinde konuştu. Deneme kitabını inceleyen Kırıkkale İl Müftüsü Osman Şarklı da yapılanın büyük bir hata olduğunu ifade etti. Yapılan hataya üzülen İl Müftüsü Şarklı, "Her Müslüman Allah'ın sıfatlarını bilir. Yapılanda bir kasıt yoksa, çok kötü bir olay. Çocuklar bundan etkilenmiştir" dedi. Yüzde 99 Müslüman olan bir ülkede böyle hatalara göz yumulmaması gerektiğini söyleyen vatandaş Ahmet Özgür ise, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü buna nasıl izin verdi. Hiç mi kitapçığı incelemedi. Bunu yapanları kınıyorum" dedi. (Cihan) http://www.haberalemi.net/resimler/haberler/41159.jpg http://www.haberalemi.net/41159_Akla-Hayale-Gelmeyecek-SKANDAL_.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ZUHAUHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kırıkkale apayrı bir şehir her şey olur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 her gün böyle bir başlık olmasa olmuyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hoax. Değilse iyiymiş. Başlığın nesi var ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 her gün böle başlıklar insana heyecan ve mutluluk katar KİTKAT sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cevap hangisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yuh ya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 tahminen Manda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 iyi de açıklanan bir sıfat yok ki ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Aket-Atum said: her gün böyle bir başlık olmasa olmuyor değil mi? haberi gördüm koydum sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yok artık deve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Biyoloji ile karışmıştır şıklar. Aşağıdakilerden hangisi büyükbaş hayvan değildir? yapın soruyu, bakın ne güzel uyuyor şıklar. hiçbir hayvan böyle birşey yapamaz, hele ki Türkiye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cicibebe said: iyi de açıklanan bir sıfat yok ki ortada? üstte metin var orda paragrafta anlatio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kaçın şeriat geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Drigeolf said: Biyoloji ile karışmıştır şıklar. Aşağıdakilerden hangisi büyükbaş hayvan değildir? yapın soruyu, bakın ne güzel uyuyor şıklar. hiçbir hayvan böyle birşey yapamaz, hele ki Türkiye'de o coğrafya sorusu oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hepinize vereceğim bi cevap var, gelin! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bunu yapan kasıtlı yapmış gibim yani hatanın da bu kadarı olmaz kanımca. +yıllardır sınav olurum hayatta belki de en gıcık olduğum şeydir sınavda yanlış soru olması. sen öğretmensin bize öğretecek olan sensin senin gibi 10 kişi toplanıyor, soru hazırlıyor, sonra kontrol ediyor, tekrar tekrar çözüyor onaylıyor, en son ben sınava giriyorum, belki o soruya 3 5dk harcıyorum, sınav sonunda aa bu soru hatalıymış iptal edelim diyorsun. ayıp değil mi? o kadar benden deneyimli adamsınız! hiç mi farkedemediniz. hani soruları tek kişi de hazırlamıyor ki... %99.9u! müslüman olan bir ülkede bile böyle hatalar yapılıyorsa bu sınav sistemimizin ne kadar zikindirik olduğunun göstergesidir. kimse poposunu kaldırıp soruları kontrol etme zahmetinde bulunmamış bravo. yüzdeyi popomdan salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 allahla uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 God is a DJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 skandal yazısıda ayrı birşey ne olmuş yani şıklar öyleyse nedir bu kadar büyütülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hakkaten cevap neymiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 OHAAAA O:ÇLEEEEEEEER diye tepki gösteresim geldi ama hiç halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar