Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cine 5 haber yayınladı; said: Petek Dinçöz: Can, dünyanın durumunu hiç iyi değil. Küresel ısınma var , kutup ayıları perişan. Ne kadar ömrümüz kaldı belli değil...gel evlenemlim. Can Tanrıyar: Bende kutup ayılarının durumunu hiç beğenmiyorum, yaptığım araştırmalar gösterdi ki gittiğimiz yol yol değil. Bir an önce evlenelim... Cine 5 haber dün akşam ciddi ciddi bu haberi yayınladı..akıl fikir diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Hay bin kunduz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 euheuheue cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hadi biz de evlenelim. patide kız nüfusu arttı zaten, erkeklere bir karı, kızlara bir koca lazım. hani küresel ısınma geldi, kutup ayılarının hali perişan ya, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bence penguenler için evlenmeli. üstüne çıkacak buz bulamıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 boneeeek boneeek bahane bulma boneeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 onlar buluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 heLAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bone okuyacak paran yoksa kocaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Evlilik iyidir (tu) (td) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cine5 cidden araştırmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cine 5'i mi alkışlasam Petek Dinçöz'ü mü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tüm sorunlar çözülecekse tüm pati birbiriyle evlensin dünyaya yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 cine5 hala yayın yapıyor muymuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 cine 5 playboyu bıraktıktan sonra kaybettiği reytingi böyle yakalamaya çalışıyor. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tüm kanalların magazin programlarını taş gibi hatunlar sunarken cine5inkini geçen gün anoreksik ve kambur duran bi hatun sunuyodu. defol cine5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 moriQ said: bence penguenler için evlenmeli. üstüne çıkacak buz bulamıyolarmış. o lanet hayvanlar kutuplardan inip bütün kekleri yediğinde bu söylediğine pişman olursun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 selam ben cine5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 K:Kız A:Ata Demirer K: Ata bey'e bir sorum olacak benim A: Sor bakalım K: Kutup ayılarının hali perişan mı? A: Niye? Perişansa vercen mi? Gibi kötü bir girişimde bulundum sdfds :D İğrencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu haberden petek dinçözün ne kadar duyarlı (!) bi vatandas olduunu çıkarmamız gerekio heralde :S asdfds baska bahane mi kalmadı be evlenmek için, kutup ayıları falan :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 haberin sahte olduğunu anlamadın mı, yoksa ironi mi yapmaya çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sine beşi taktir ettim dünyada öneli bir haberi deşifre ettiği için dünyaya büyk katkıda bulundu.Herkez bunun nasıl geçekleştirdiği merak ediyordu.Şahsen rahatladım günlerdir uyumuyordum bu olayı düşünüyordum neden ve nasıl evdiler diye ama sinebeş buldu ve dünyayı bu meraktan kurtardı.TEŞEKKÜRLER SİNEBEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 AY AMA PENGUENLER KÜRESEL ISININCA ÜŞÜR MÜ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 cine5'te kim çalışıyo ki? Ben cine5'te çalışıyo olsam gizlerdim, kasiyer olduğumu falan söylerdim herhalde... eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar