DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Neredeyse bütün oyun hastalarının gönlünü feth etmiş, damaklarında güzel bir tad bırakmış, gelmiş geçmiş en iyi [Adventure]oyunlardan biri olan Grim Fandango artık tamamen Türkçe! http://www.oyungezer.com.tr/component/option,com_smf/Itemid,26/topic,2524.0/ şimdi site site Grim fandango arıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 OHAAAAAAAAAAAAAAA süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Oyun download için link vermek yasak mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 super olmusta ben ingilizcesinide oynamamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hata etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 indirmeye başladım. haber için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eet ya bende bulamadım. bulan varsa öm'den atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gerek yok ama daha çok insana ulaşacak olması açısından iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Şimdiki işlemciler fazla hızlı geliyodu oyuna ve bi kısımda denizin altındaki bi aletten inilemiyodu. Eğer bu da düzeldiyse resmen imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Daesu said: OHAAAAAAAAAAAAAAA süper yaw niye böle bi tepki vermişim ben hala çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 heyecanlanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Kojiroh said: Şimdiki işlemciler fazla hızlı geliyodu oyuna ve bi kısımda denizin altındaki bi aletten inilemiyodu. Eğer bu da düzeldiyse resmen imba. Son patch'i kurunca düzeliyor o sorun merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 başlığı görünce yok ebesinin dedim direkt. hemen indirile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ben de düblaj yaptılar diye sevindiydim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mahmut Karamela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Gangren said: Oyun download için link vermek yasak mı? :) grimfandango'dan bahsediyorsan evet, oyun beleş olmadığından download link forum kurallarına aykırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Grim Fandango gibi bir oyunu Türkçe'leştirmek yerine kendinizi İngilizce'leştirin, oyunun gerçek keyfi öyle çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 lath doğru dedi, esprisini orjinal havasını yakalayamadıktan sonra bu türkçe dublajlı film izlemeye benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben veletliğimden beri oynuyorum. ne dendiğini anlamadan oynadığım adventure en aşağı 10 tane. okuma yazma öğrendiğim yıl ile diyalogları anlayacak ingilizceye sahip olduğum yıl arasında bir 5-6 belki de 7 sene fark var. o kadar uzun bir döneme baya bir oyun sığmıştı, oynarken diyalogları tamamen anlamış olmayı tercih ederdim, bilmem anlatabildim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bravo, belirli bir yaş altında oynanan oyun sayısı misliyle daha fazla oluyor. Çoğunluğun doğru dürüst yabancı dil bilmediğini, bilenlerin de küçük yaşlarda yeterli seviyede olmadıklarını hesaba katarsak Türkçw'te çevrilmesi oyunların oyun kültürü açısından çok olumlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bunu kaçırmışım süper olmuş cidden =) zaten canım da çekiyordu, cd sini de bulabilirsem oynarım finallerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 indirdim kurdum ama oyun kitlenip duruyo =/ neyse şu sınavlar bitsinde tekrar kurup denicem bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 elimde orjinal cd leri var isteyene kopyasını verebilirim... ankara mevkii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya elimdeki kartı nasıl deliyordum hatırlayan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 tamam buldum bilmeyene süylim, eva(sekreter) onun masada holepunch var orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar