Anhora Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 king gizzard and the lizard wizard 60'lar, psychedelic rock, garage rock dendiğinde kendinizi içinde hissediyorsanız 2010 kuruluşlu bu avustralya grubunu denemenizi tavsiye ederim. bu yıl yaptıkları nonagon infinity grubun 8. albumleri oluyor. buradaki people vultures isimli parça bugünlerde her yerde bol bol dönüyor. rastlamış olmanız da muhtemel. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/29/Nonagon_Infinity.png/220px-Nonagon_Infinity.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Fluerie dream & indie pop hoş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leviyathan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Selamlar! Kadıköylüyüz ve progresif rock/metal yapıyoruz. Ben grubun davulcusu ve amatör prodüktörü Deniz. Albümümüz taze ve ev yapımı. İleride ünlü olursak eşinize dostunuza "ben bunları sen bebeyken dinliyodum" diye satabilmek için ilk dinleyicilerimizden olabilirsiniz! Umarız beğenin, ama beğenmeyip "üf bu ne akyu" deseniz bile güzelim fikirlerinizi buraya/bana yazın. Sevgiler. Spotify: YouTube'da playlist formatında ful albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 (düzenlendi) Eneeee Deniz napiyün lan. Mert mi söyledi buraya da aç diye? Ayrı başlık da başlatalım size olmadı, bu topic'de kaynamasın. Diyecektim ki sen zaten açmışsın sdfs. Nisan 2, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Arkadaşlar, yakın zamanda klibinde aktörlük yaptığım bir müzik grubunu tanıtmak istiyorum. BIPOLAR ARCHITECTURE - Progressive Post Metal Band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Bu grubun vokalisti sarp benim çocukluk arkadaşım, aynı mahallede büyüdük aynı okullara gittik hep herifle minyon tipiyle öküz gibi brütal yapıyordu biz basket falan oynarken sdfsa. Sağlam death yapıyorlardı heretic soulla sonra takip etmemiştim hiç, baya kaliteyi artırmış görmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Hadi ya, abi Sarp benim yakın arkadaşım, seni de tanıyorumdur belki, Pendik'te zaman geçirdim baya Prodüksiyonu zenginleşti yaptığı işlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Bizim pendik jenerasyonu çok iyiydi ya belki tanışıyoruzdur, sarpla konuşursan Astuğ un selamı var de seneler oldu görüşmeyeli onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 (düzenlendi) Yok tanışmamışız abi, tamam söylerim ^^ Nisan 18, 2021 downwhereiam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Yeni çıkan ilk solo albümümü tanıtayım ben de o zaman: Spotify: https://open.spotify.com/album/2EIH8qM83YUfiCwB8P4ZoI?si=N7ypYryZQZWpxne6zwKBKA Fransız sanatçı Marie Lavis'e de tatlı bir animasyon yaptırdım YouTube: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 abi hayırlı olsun, baya intro buralar herhalde diye dinledim sonra bitti parça. benim genel kültür seviyem yetemedi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Bütün albümün introsu o track Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 hahah şimdi oldu spotiden 2. parça Nevin'i dinleyince mana kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 (düzenlendi) She Past Away Yazoo Situation eski remix ararken çıktı karşıma, nasıl ya türkçe bu şarkı dedim eskiler geldi hislerime, parçalar cure esintileriyle sanki 80 lerde bestelenip yeni çıkarılmış gibi. Dinleyen seven varmıdır gothic dark punk rock denir herhalde türüne. Narin Yalnızlık, Soluk, Durdu Dünya, Ruh, Ritüel, Ağıt, Uçtu Belirsizliğe, Hayaller. beğendiğim parçalar. konser vermedikleri ülke kalmamış. Mart 17, 2022 GreenPeace77 tarafından düzenlendi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar