DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 http://www.florensia.eu/ Beta başvuruları bugün başladı. Oyun anime tarzında hem deniz hemde karada geçen bir MMO.Linkte daha ayrıntılı bilgi ve videolar mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Signed :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 signed başka oyunlarına türkçe desteği koymuşlar sevdim siteyi :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 free to play mi ? umarım değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 muzigi bitek ben mi back to the future a benzetiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ehehe tam onu yazacaktım, direk almıslar muzigi diye =)... ben de signed oldum bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben bu oyunu japon betasında 2-3 saat oynadım grafikler ciddi anlamda güzel oyun free 2 play. neden 2-3 saat derseniz skill alacak npc yi bulamadım bulduysamda dogru tıklıyamadım japonca ne de olsa :) çıktığı zaman oynarım ama gemi falan yapıyorsunuz geniş bir skill ağacı var ragnarok oynıyanlar oyuna çok çabuk adepte olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 zaten ragnarok yapimcilarinin oyunu degil mi? closed beta haftaya mi basliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Which language/s do you speak? altında Turkish var şaşırmalımıyım !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 free to play ise türkçeye şaşırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 zaidral said: zaten ragnarok yapimcilarinin oyunu degil mi? closed beta haftaya mi basliyor? hayır ragnarok yapımcılarına ait bir oyun değil fakat ragnarok 2 den (henüz çıkmadı) çok daha kaliteli oyun. EDIT: yani daha önce değildi sanırım avrupaya ragnarok u işleten şirket getiriyor çünkü bugün siteye yaptığım ziyarette alaplaya ibaresini gördüm böyle olması daha iyi hiç değilse türkçe olur oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Oyunda türkçe desteği teknik olarak mutlaka olacak ancak ilk çıktığında oyunun kendisi türkçe desteği ile çıkmayacak.Yinede başlangıçta oyunun türkçe desteği ile çıkması değişebilir seçenekler arasında. Oyun tamamen ücretsiz olarak download edilip oynanabilecek ve aylık ücret gerektirmeyecek.Mutlaka oyun dergileri ile oyunun tam sürümü de dağıtılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dergiler ile dağıtılmasından hiç şüphem yok hatta ben gelecek ay beta key vereceklerini düşünüyorum veya martta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Florensia'yı beklerken yarışalım eğlenelim ? :) www.alaplaya.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 KillerLord said: hayır ragnarok yapımcılarına ait bir oyun değil fakat ragnarok 2 den (henüz çıkmadı) çok daha kaliteli oyun. çıkmamış oyundan kaliteli olduğunu nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 önceki yazılarımı okursan anlayabilirsin. ben oyunu japon closed betada oynadım. Eğer Holic Online oynadıysan hemen hemen onun gibi ama grafikleri daha iyi Holic'den ayrıca uğraşabileceğin çok daha fazla şey var gemi, deniz ve kara skilleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 PrudenT said: KillerLord said: hayır ragnarok yapımcılarına ait bir oyun değil fakat ragnarok 2 den (henüz çıkmadı) çok daha kaliteli oyun. çıkmamış oyundan kaliteli olduğunu nerden biliyosun cikmadi demekle release olmadi demek istemis, yani closed betasi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 efet dikkat ederseniz zaten florensia forumlarında da hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Florensia CB phase 2'yi 20 nisanda baslatiyoruz, CB phase 1 key sahibi olanlar eski keylerini tekrar aktif hale getirip phase 2 de yer alabilirler, CB phase 1 key'i olmayanlar mmorpg.com daki florensia CB eventina veya PCNet'in duzenledigi event ile CB keyleri kazanabilirsiniz. Sizleride aramizda gormek isteriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çok salak bir oyuna benziyor. "böyle korsanlar, şeytanlar, oOooo, çok korkutucu" derken şirin grafikler koyup şirin bir oyun çıkartmışlar. temasıyla tarzı hiç uyuşmuyor. hani ne biliyim ragnarok zaten chibi temaya sahip, tarzı da chibiydi. bunda korsanlar ve şeytanlar diyarına gidiyoruz, ama parıltılı çin oyuncakları gibi bir tarz yerleştirmişler oyuna. korsanlı bişi oynamak isterdim de, bu kadar şirinlik değil yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaviDis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 *Florensia’yı oynamak tamamen ücretsizdir *Renkli, pastel tarzda ve detaylı oyun grafikleriyle, kendine has bir dünya yaratmaktadır *Parti ve solo oyunama konusunda müthiş bir denge veözel bir evcil hayvan sistemi bulunmaktadır *Topluluk, birlikte oynamayı daha da eğlenceli bir hale getiren detaylı bir guild sistemine sahiptir *Gayet iyi tasarlanmış skill’ler karakter meslekleriyle birbirini tamamlamaktadır *Hem deniz hem kara maceraları için değişik skill seçenekleri *Hem sahilde hem de okyanusta, uçsuz bucaksız ve bilinmez denizde savaş ve ticaret için çizilen rotalarda yada organize parti oyunları için düzenlenmiş dungeon’larda birbirinden değişik maceralar *Şu anda, Mercenary, Explorer, Noble ve Elementalist isimlerinde dört karakter bulunmaktadır *Farklı karakterler zaman içerisinde duyurulacaktır *Savaş yada barış amaçlı düzenlenmiş beş gemi bulunmaktadır: Ironclad, Assault Frigate, Battle Ship, Corvette, Logistic Support Ship *Kıyıda gerçek-zamanlı savaş, büyük donanma savaşları ve okyanusta kuşatmalar *İyi planlanmış bir PvP siteminde canavarlarla savaşlar *Kolay ve ilginç oyun oynama çeşitleri için düzenlenmiş zengin çeşitli ve kendine özgü quest’ler *Yüksek nitelikli bir oyun oynama standardı için sürekli gelişen özelliklerÇok sayıda meslek İleride, mevcuttaki dört meslek, Pirate gibi heyecan verici başka başka mesleklerle tamamlanacaktır. Kendine has skill’leri ve görünümleri ile, her mesleğin üstünlükleri ve değişik oynama stratejileri bulunmaktadır. Birbirinden değişik giyim seçenekleri ise, her oyuncunun kendi kahramanını Florensia’da benzersiz kılmalarını sağlamaktadır.Explorer Okyanusta bir nokta gibi duran o bilinmez adada neler saklı? Kapalı bir tapınak mı, unutulmuş bir şehir mi yoksa tarihi bir miras mı? Dünya üzerindeki gizi kalmış tüm sırları çözmek Explorer’ın görevidir. Diğer mesleklere göre Explorer’ların define bulma ve kapalı kutuları açma yetenekleri daha gelişkindir. Bundan başka, düşmanı uzak mesafeden fark edebilir ve süratle saldırabilirler. Aslında Explorerlorer’lar, bu özelliklerine güvenmelidirler çünkü, hem defans güçleri düşüktür hem de çevikliklerini ve ses çıkarmadan hareket edebilme özelliklerini yitirmelerine yol açacak olan ağır silah ve zırhları maalesef kullanamazlar. Düşmanlar etrafı sardığında, defans güçleri sınırlı olan Explorer’lar, en çok tehlike altında olanlardır. Bu yüzden, Explorer’lar savaşta silah olarak uzun mesafede ateşli silah, kısa mesafede ise light one-handed sword(tek elle kullanılan hafif bir kılıç) tercih ederler.Mercenary Mecenary’ler, zayıflara güçleriyle destek olurlar. En büyük ödülleri masumları korumaktır ama asla başka bir hazineye hayır demezler. Sadakat en büyük vasıflarından biridir. Müttefiklerinin yanında olmak, onları asla tereddüde düşürmeyecektir. Başka hiç bir savaşçı onların cesurluğuna, olağanüstü kabiliyetlerine ve defans güçlerine yetişemez. Yürekleriyle ve ruhlarıyla cesaret verir, zafere doğru yol alırlar. Bunun sayesinde, türlü türlü silahlarla donatılmış olarak, düşmanlarına vahşi çığlıklar arasında ölümcül darbeler indirirler. Hasımlarının kasten dikkatini çeker, yoldaşlarını kendi bedenleriyle saklar ve korurlar. Dövüşmeye ve savaşmaya konsantre olduklarından dolayı, büyü saldırılarına karşı zayıftırlar. Defans güçlerini daha da kuvvetli kılmak için, Mercenary’ler, hareket kabiliyetlerini kısıtlamayan, kısmen metal ağırlıklı kıyafetlerle zırhlandırılmışlardır. Eğer,ellerinde bir heavy two-handed Sword (iki elle kullanılan ağır kılıç) veya bir one-handed Sword (tek elle kullanılan kılıç) ve large shield (büyük kalkan) olursa, savaşırken en iyi performanslarını sergilerler.Noble Duyarlı Noble’lar, kökleri tarih öncesi zamanlara dayanan sihirli güçlerle donatılmıştır. Bu yüzden insanlar onlara gerçek birer aristokratlarmış gibi davranırlar. Büyük bir çoğunluğuna sahip oldukları sihirli güçler, atalarından miras kalmıştır. Ama nadir olarak karşılaşılsa da, bazen sıradan insanlar arasında da sihir yetenekleri ile doğan bebekler olmaktadır. Halktan gelenlerin aksine, sihir kabiliyetlerini geliştirebilmek için ancak özel seçilmiş bazı kişilere açık olan, sıkı bir eğitim programından geçerler. Aynı anda birçok düşmana birden saldırabilme özellikleri olan Noble’lar, saldırının ardından teleport olarak (ışınlanarak) düşmanlarının kafalarını karıştırırlar ve yoldaşlarına saldırı imkanı sağlarlar. Şüphesiz çok güçlüdürler ama rahatça cast(büyü) yapabilmek için, ağır koruma giysileri giyemezler. İyi bir büyücü, seri saldırı anında, mana durumunu kontrol altında tutabilmelidir. Zarif kıyafetleri ve Kiriad staff (asası) ile herkesin dikkatini üzerlerine toplarlar. Elementalist Elemantalist’ler, güçlü saldırı büyülerinden ziyade, başka yeteneklerle doğmuşlardır. Doğadaki tüm varlıkların sesini duyabilir, onlarla konuşabilirler. Ellerinde healing (iyileştirme) yeteneği vardır. Öte yandan, ölüleri yeniden canlandırabilme yeteneğine sahip oldukları gibi, doğanın yıkıcı güçlerini, yoldaşlarının yararına kullanabilirler fakat doğanın karanlık güçleri sınırlıdır. Bu yüzden Elemantalist’ler güçlerini düşmana ilk saldırıyı yapmakta kullanmaktansa, tehlikedeki müttefiklerini korumak adına kullanmalıdırlar. Elemantalist’ler nispeten zayıf saldırı ve defans güçlerine sahip olmalarına karşın, çok az parti onlar olmadan ayakta kalabilir. Elementalistler çok kıymetli healer’lardır (iyileştiricilerdir). Birçok silahı kullanabilme özellikleri olmasına karşın, onlar doğayla olan iletişimlerini güçlendiren Kiriad’ı tercih ederler.Değişik Gemiler ve Okyanus SavaşlarıArmored Ship / Ironclad Güçlü bir zırh ve değişik defans yetenekleri ile Armored Ship’ler (Zırhlı Gemiler), partileri düşmanlardan korur. Zaman zaman düşman kamplarına, rkipleri yok etmek için o büyük mahmuzlarıyla saldırırlar.Big Cannon Ship / Battle Ship Uzun mesafe saldırılarında uzmanlaşmış olan Big Cannon Ship'ler (Savaş Gemileri), ateş açma miktarındaki gücünü, uzun mesafedeki düşmanlar üzerinde yoğunlaştırmıştır. Müthiş toplarıyla, çok geniş bir alanda ciddi hasara yol açarlar.Torpedo Ship / Assault Frigate Saldırı ve savunma gücü düşük olmasına rağmen, yüksek hızları gerillacı stratejilere uygundur. Önündeki torpidolar sayesinde, düşmana ciddi hasar verir.Shock Ship / Ram Savaş saldırılarında güçleri en üst düzeyde olan bu kısa/uzun mesafe çok işlevli gemiler, düşmanlara her nevi deniz silahıyla saldırabilirler. Ön tarafındaki darbeci boynuzlar sayesinde, ciddi hasarlar verirken, hızla yer değiştirebilirler.Maintenance Ship / Logistic Support Ship Bu gemiler, diğer gemileri çeşitli tamir cihazlarıyla ve pozitif buff yaparak tamir ederler. Savaş sırasında müttefiklerini korumak için, yaklaşmakta olan düşmanı su altına mayınlar yerleştirerek geciktirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 KillerLord said: ben bu oyunu japon betasında 2-3 saat oynadım grafikler ciddi anlamda güzel oyun free 2 play. neden 2-3 saat derseniz skill alacak npc yi bulamadım bulduysamda dogru tıklıyamadım japonca ne de olsa :) çıktığı zaman oynarım ama gemi falan yapıyorsunuz geniş bir skill ağacı var ragnarok oynıyanlar oyuna çok çabuk adepte olur. Şimdi bir dakika japonca mı bu oyun? Hiç dokunmayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oyun japonca degil, avrupada 7 dilde oynama sansiniz olacak bu dillere Turkce'de dahildir, zaten oyunun basinda euRO team bulunuyor. CB 1 ve 2'de serverlar sadece ingilizceydi ama CB3 ile birlikte turkce ve diger dil destekleride yuklenecek, bununla beraber eger CB3'e beta key bulamazsaniz, www.florensia.eu adresinde MaviDis ismine pm atarak beta key isteyebilirsiniz, turk oyunculara ayrica key ayiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 MaviDis, hmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 CB3 için beta key gelmiş. 1 ve 2 ye bakmıştım zaten AoC oynıcam için vaktim yok. betakey 76F9jg82vR45Qbcq İstiyen kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar