Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dayılar iyidir. mesala benim dayım bana ısmarladı. sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Anne yarısı kermit ZUHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hayırlı olsun :) sevindm senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yeri burası değil bu tarz konuların taşıyorum o yüzden kişisele. hayırlı olsun bu arada kermit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kermit said: babuş sabah 4:30 civarlarında yine dayı olmuşum uyandırdılar şöyle bi nası sevindim amca olamıycam ama bide amca olsaydım tam olurdu amca baba yarısıdır evladım diyemiycem Hayırlı olsun Kermit Amca. Evet sana Kermit AMca diyeceğim bundan sora. edit: Ne amca olucam nede dayı. :( Bana hala demek isteyen diyebilir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 benim kardeş büyücekte cocuk yapcakta 40lı yaşlarda dayı olurum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 aynı şekilde bnde kuzenim çocuğunu doğurdu :) gliba bnde yarı dayı sayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tebrikler. ancak dayı olunmaz dayı doğulur. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 osman sendemi tek çocuksun :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tebrikler dayı =) Asla dayı veya amca olamayacağımdan özeniyorum size lan. Aslında özenmiyorum kabul de güzel bir şey olabilir gibi gelmiyor değil arada sırada. Tek çocuk olmak güzel bir şey genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hoba dayı rulz gratz kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Sly-One said: tebrikler. ancak dayı olunmaz dayı doğulur. asdf örn. Azmodai spark said: osman sendemi tek çocuksun :((((((( Evet. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tebrikler ^^ ben de 2 yillik teyzeyim bu arada ah ah insan yaslandigini hissediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben bide 9 yıllık dayıyım rütbelendim iyicene hey gidi günler hey bizimde çocuklarımız olcak lan ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Llama said: benim kardeş büyücekte cocuk yapcakta 40lı yaşlarda dayı olurum ben artık Benim kardeşim 7 yaşında. Sen düşün. Hayalini kurmuyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 allah analı babalı büyütsün ben de 6buçuk senelik dayıyım=p amca olamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben ne dayı ne amca olabiliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oo hayırlı olsun=) ben de teyze olabileceğim, hala olamayacağım. "HALA HALA" diye dolanan veletler olmayacak arkamda=/ //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eheley ne guzel! hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bende sadece dayı olabiliyorum ama muhtemelen bi 20 yıl sonra kardeşim daha 13 yaşında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çok güzel duygu lan bide baba olduğumuzu düşünsenize insan bi garip oluyo mutluluktan az biraz attım bişiler valla ne güzel gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 grats :D bende baba olmak istiyom evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tebrikler benim bi arkadaş ilkokul 3te amca olmuştu o zamanlar çok garip geliyodu da artık normal karşılıyorum akranlarımın amca-dayı olmasını. yaşlanıyoruz=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 mercimekteki şu güzellğie bakın agaboyslar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar