Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Rise of the Triad Bu oyunun yeri apayrı benim için. Oynadığım ilk fps lerden biriydi. Eller ne kadar gerçekçi gelmişti ilk oynadığımda =) http://www.youtube.com/watch?v=CrNnBgVX5jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 abi eskiden ne güzel oyunlar vardı of ya Little Big Adventure 3 çıkarsalar keşke çok güzel olur ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Might&Magic 6 ve 7 Heroes of M&M 3 Değişmem papo kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yalnız eski fps ler gerçekten şuanda leş geliyo ya :) .Hani platform,adventure,Frp oyunları biraz senaryo'ya ve eğlence ye baktığı için yılalr geçsede oynanabiliyor. Elimi süremem Lopeth'in koyduğu oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konusu, kurgusu, atmosferi, dizaynları, "epicliği", müziği herşeyiyle efsanevi oyun Freespace / Freespace 2 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0f/FreeSpace_2_Backdrop-Ani.gif Hala oynamayan varsa ilk işleri bulmak ve oynamak olsun bu iki efsaneyi Edit : Typo + son resim tıklanıp açılmadığı sürece sorun çıkartıyor enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 freelancer kruuyorum şimdi discovery modu war 120 online player oraya akıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 eer psp in varsa yada pc inde psx varsa bence digimon world 1 i denemelisin... eylenceli bi oyun yada ps in hala varsa bana gore en guzel harry potter oyunu olan hp2 yi oynamalisin... serbestligin oldugu tek hp oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Hooligans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Shiny firmasının sacrifice'ı.Bir de sanitarium.Bir de Arcanum :p Her birinin yeri ayrı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kartan said: Shiny firmasının sacrifice'ı.Bir de sanitarium.Bir de Arcanum :p Her birinin yeri ayrı benim için Welcome home Sanitarium müziği geldi yazını okuyunca direk canım çekti metallica açayım dinliim..ayrıca şunuda ekliim metallica nın oyunu çıkıyomuş duyduum kadarıyla bu konu hakkında bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 günün oyunu campus'tür benim için. daha oynamadım evet, kötü bişiye de benziyor. ama campus temasına sahip olması yetiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ferryman if you please, take me across the raging seas. for a few gem i'll take your boat, i cannot swim i cannot float. bilin bakalım bu hangi oyundan : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oyun bilgim ne kadar geniş olsa da, quote hafızam o kadar iyi değil. hatırlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Laraken said: ferryman if you please, take me across the raging seas. for a few gem i'll take your boat, i cannot swim i cannot float. bilin bakalım bu hangi oyundan : ). sorman hata, lba2 tabiki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Larry istiyorum...Gigantic Erection içircem cıvırlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 günün oyunu Hunter Hunted http://www.gamespot.com/pc/action/hunterhunted/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Lopeth said: Rise of the Triad Bu oyunun yeri apayrı benim için. Oynadığım ilk fps lerden biriydi. Eller ne kadar gerçekçi gelmişti ilk oynadığımda =) http://www.youtube.com/watch?v=CrNnBgVX5jo 1 sene önce falan buldum, çalıştıramadım. Çalışan bir versiyonunu temiz 5-6 senedir arıyorum :/ Çok feci oyundu ya eheh. O dönemden aklıma Terminal Velocity ile Magic Carpet 2 geldi, onları atayım ortaya bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 rise of the triad var bende cd olarak(: (hatta kendisi wolfenstein ın devamı olması lazım) terminal velocity de süperdi ya, demosunu 50 kere oynamışımdır heralde nedense full versiyonunu almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aa rott :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Making History 2.0 - The Calm and The Storm oldukça güzel bi strateji oyunu.. ama tutorial'ı 30dk civarı tutuyor. çok zevkli oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Lopeth said: Rise of the Triad Bu oyunun yeri apayrı benim için. Oynadığım ilk fps lerden biriydi. Eller ne kadar gerçekçi gelmişti ilk oynadığımda =) http://www.youtube.com/watch?v=CrNnBgVX5jo abi bu oyunu oynadığımı çok iyi hatırlıyorum,grafikleriyle orgazm edebilen bir oyundu.Ha sadece grafikleri mi güzeldi?!HAYIR.Her yönüyle harikaydı rott Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Çift silah konsepti ilk RoTT da vardı yanılmıyorsam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 valla benim için hala fallout 2, half-life ve vampire the masquerade bloodlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 farm frenzy.. eğlenceli, neşeli bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Böyle Might and Magic gibi, Dungeon Siege gibi karakter kasmalı, uzun solluklu bir oyun ne var eskilerden yav? Icewind yada Baldur's Gate falanmı kurmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar