synorin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 2 yıldır hiç kız arkadaşım olmadı bunalıma girmek üzereyim... kendime güvenim yerlerde lütfen biraz yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 olur öyle arada her sene biriyle çıkcan diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 *kendine güvenini yerden toplar* bunlar senden düşmüş aga *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: *kendine güvenini yerden toplar* bunlar senden düşmüş aga *kaçar* aga hızlan terlik fırlatçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 *minibüse atlar* öndeki taksiyi takip et hasssxktr.! kadıköye nekadar bari *cüzdanını arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 hoşlandığın varsa git söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Napalım soyunalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim 16 yıldır yok, ben ne yapayım cnms ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Fly said: benim 16 yıldır yok, ben ne yapayım cnms ? OHA.!'^++%%&&/(()=?_ rus çağırsana aeuıfhaeufah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 synorin said: 2 yıldır hiç kız arkadaşım olmadı bunalıma girmek üzereyim... kendime güvenim yerlerde lütfen biraz yardım edin aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 FromTheHell said: adamınbiri said: *kendine güvenini yerden toplar* bunlar senden düşmüş aga *kaçar* aga hızlan terlik fırlatçam ahahahahahah yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kasarak olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet, rahat olucaksın mesela; ege benle çık bak nasıl rahatım tecrübeli ipneyim çünkü yok lan şaka hehe. pm yağmasın. hehehe. he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 erkek arkadaşı olmayan kızlar da vardır sakin olmalısın onları tespit etmelisin; öncelikle uzun süredir olmaynları, senin psikolojinde olanları, ortamlara akmalısın bir soru: bir kız arkadaşa sahip olmak için bugun ne yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hemen ayarlayin yigenime bi kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 git bi bmw al z4 olsun sonracıma cebine doldur dolarları türk liram yok de havan olsun git marka giyin kaliteli olmayan kumaşa alerjim var de şeklin olsun..Bide fenerliyim de namın yürüsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kız google daki ilk kız buydu idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bu işler öle hemen istediğin zaman olmaz,çat hiç beklemediğin anda çıkıverir karşına,hazırlıklı ol;o zamana kadar belki bu işini görür; Merve'yi tavla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 A-R-E-S said: Bu işler öle hemen istediğin zaman olmaz,çat hiç beklemediğin anda çıkıverir karşına,hazırlıklı ol;o zamana kadar belki bu işini görür; Merve'yi tavla çok salak bu merve yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Napalım 2 yıldır yokmuş,bununla idare edicek artıkB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Oha merveyi tavla iyimiş. Akşam akşam içimi döktüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kıza küfür ediyorum daha başka neler yapıyorsun diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim kız arkadaşım var da ne oluo. Anca dert ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mortis said: benim kız arkadaşım var da ne oluo. Anca dert ! yok yok kız arkadaş iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pati bana kız bul ulan allahsız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar