eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yaw babam hergün 5-6 ekmek alıyo geliyo eve..ve hergün bayat ekmek yiyoruz evde..8-) (4 kişilik bi aileyiz ve aramızda hiç birimiz şişman değiliz) en sonunda bugün tak etti ve babama sordk.."nie paso çok ekmek alıyosunda hergün bayat ekmek yemek zorunda kalıyoruz" die cvp biraz ilginçti.. -az ekmek almaya utanıyorum bitek benim babam mı böyle ya.fırından 2 tane alıp gelirse ekmekçiden utanıyomuş..nası bi adamdır ya O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bana ve sevdiklerime hitaben yazılan postların hiçbirini dikkate almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ekmek said: Bana ve sevdiklerime hitaben yazılan postların hiçbirini dikkate almayacağım. Baba sözü de dinlenmez olmuş. La havle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fırıncıyla arasında bi durumlar olabilir takipe alın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sanmam.. fırıncı namazında niyazında bi adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Peki ya baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 5 ekmek alırız, 2 si dısarda kalır, gerisi buzluga, bittikce cıkartırız, taze yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bayat ekmek daha sağlıklıdır ben hep bayat yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 allala.. ne utanması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Delikanlı adam öle 2 ekmek almaz aldığı zaman 5 ekmek alır höeee!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 selam. bu topic ile alakam yok, ekmek'i duydum geldim, ama alakası yokmuş, gideyim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Xaenin said: Peki ya baban? babam normal.. hatta baya bi erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ekmeği sen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aa pardon açılmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 brnim babam ayıp olmasın diye fırını satın alıyo.daha azı kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 belirten olduysa pardon şimdiden. anlatım bozukluğu yapıyorsunuz inatla : ilginç babam derken 7 cücelerdeki mutsuz cüce sevimli cüce vs gibi olmuş, birkaç baban var da bunların arasından ilginç olanını konu edinmiş gibi yansıtıyor başlık. babam bir ilginç desen daha oturaklı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 wasssssap dayili relakss meeeeeeen çiil aat its garbaj yoo. Peace:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hakkaten ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 okudum ve yerlerdeyim!! ahauhauah :D benim babamda öyle ama bizimki bi anda almıyo sabah 2 akşam 2 ekmek oluo genelde. bize de tak etti artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 2 saattir essay yazıyorum bide rejimdeyim karnım aç nasılsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ekmek alan baba istiorm.benimki fizikle kafayı bozdugundan hiç öyle gunluk işler yapmıo.oysa ekmek alsa ben onu daha bi severim.yanakları sıkar sıkar öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Babamda celiac (çölyak) hastalığı var, ekmek yiyemiyo. Buyrun burdan yakın. ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim babam fırıncıya ayıp olmasın diye ekmeği kendi yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim babam fırıncıyı döver! sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar